• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ben de 1 aydır kullanıyorum saçlarım umuzlarımın biraz aşağısındaydı şimdi baya uzadı...2 ay sonra belime gelirse yazarım.... sevdim ben bu sinamekinizemuszemus

işe yaramadı :çok üzgünüm: sinameki kürünü 6 haftadır yapıyorum ama saçlarım sadece sağlıklı bir hale geldi uzama yok neden yaa neden ben Tanrım Çok üzgünüm çoook

bence devam etmelisin en azından sağlıklı saçlar elde etmişsin uzama herkesin saç yapısında farklı olabiliyor

hadı bakalım 8den sonra ara verın dıyorlar 8ı tamamlayıp ara verecegım ama ne kadar bı ara vermelıyım arkadaslar???

ben 8 kere yaptım 2 haftadır yapmıyorum
bu arada belli oldu uzama :nazar:
çok iyi geldi bana hem uzadı hem sağlık kazandı
1 ay daha yapsam olur ama
yapmaya üşeniorum

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım :3:
bugün ilk defa denedim bende bu karışımı, bemiksin kokusu tahminimden çok ağırmış ama katlanıcam artık umarım kısa sürede faydasını görürüm bende

Bende bir ara yapmıstım bunu ama cok cabuk sıkılan biri oldugumdan tekrar yapmadım.Baslamayı düsünüyorum ama tekrardan.

Biraz sabırsız bir yapım var beklemek zor geliyor acıkcası.:umursamaz:

Beklerken kitap okuyabilirsin ki
çok beklemiyoruz yarım saatcik a.s.

Son düzenleme:
ben 2-3 saat bekletyom yarım saat az haftada bi kere yapan için tabi
ama 2 güne bi yapana olabilir

ben haftada bi kere 2 saat 3 saat bekleterek yapıyodum yarım saat az gbi geliyo bana
herkez farklı yapıyo anlaşılan

kızlar biri el atsın sorularım olacak :))
bütün yazıları okuyamadım.. kürleri ne kadar aralıkla yapıyorsunuz?
uzama olan arkadaşlar ne kadar süre devam ettiler kürlere?
birde normalde yağlı benim saç tipim daha çok yağlanma dökülme fln olurmu acaba?

kızlar biri el atsın sorularım olacak :))
bütün yazıları okuyamadım.. kürleri ne kadar aralıkla yapıyorsunuz?
uzama olan arkadaşlar ne kadar süre devam ettiler kürlere?
birde normalde yağlı benim saç tipim daha çok yağlanma dökülme fln olurmu acaba?

haftada 1 kez yapıyoruz kürü. düzenli aralıklarda yaparsan uzama oluyor..5.uygulamamda 3 cm uzadığını fark ettim ben ama halada yapıyorum çünkü saçlarım aynı zamanda parladı canlandı kuaförümde saçlarımdaki değişikliği fark etti hemen zaten ne kullanıyorsun saçın parlamış canlanmış dedi :)bnmde saçlarımda yağlanma oluyor ama istersen bu kürü sür kafana yarım saat beklet yıkama aşamasındada şampuanına 5-6 diş sarımsağı rendele koy onla yıka saçın hem gürleşir hemde uzar dökülmeyide önler :)

Son düzenleme:
haftada 1 kez yapıyoruz kürü. düzenli aralıklarda yaparsan uzama oluyor..5.uygulamamda 3 cm uzadığını fark ettim ben ama halada yapıyorum çünkü saçlarım aynı zamanda parladı canlandı kuaförümde saçlarımdaki değişikliği fark etti hemen zaten ne kullanıyorsun saçın parlamış canlanmış dedi :)bnmde saçlarımda yağlanma oluyor ama istersen bu kürü sür kafana yarım saat beklet yıkama aşamasındada şampuanına 5-6 diş sarımsağı rendele koy onla yıka saçın hem gürleşir hemde uzar dökülmeyide önler :)

cevabın için çok çok tşk ederim siren kaydirigubbakcemile5
umarım benim de işime yarar bu kür..
konuyu açan kuaför arkadaşa da ayrıca teşekkürler..

Back