• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ben gittim bugün aldım malzemeleri hatta uğraşmayayım diye 10 haftalık aldım malzemeleri :dance:
sinameki aldım 40 grmış ama eve gelince öğrendim ki evde zaten varmış sinameki :roflol: ve badem yağı aldım iki tane söylediğiniz gibi tatlı badem yağı bunlar 2.50+2.50+1.50'tan 6.50 tuttu
bemixi de iki tane aldım 4er liradan 8 lira tuttu
toplam 14.50 tuttu yani on haftalık malzeme , çok ucuza geldi ve umarım gerçekten de işe yarar :kahve:

selam kızlar bende bu tarifi uygulayacagım.... şöle bi göz gezdirdim cogunluk olumlu sonuc almıs sanırım?kızlar bunu bitek diplerimizemi sürücez nasıl yapcaz sinameki kaç dakika kaynayacak?ben birde yılan yagı badem yagı hint yagı sarımsak yagını karıstırıcam bir şişede haftada birgünde onu uygulayacagım dün internette cok arastırdım kızlar....sizde bunu deneyin yanında mutlaka....opuyorumnanaktan

diplerine masaj yaparak sürüyosun
bn sonra elimin yağınıda tüm saçıma sürüyorum
sinamakiyi 5 dakika falan kaynatıyorum kahverengi oluyo su işte öyle olunca kapatıyorum altını
ben yarın son kez yapıcam 1.5 aydır yapıyorum bi de zeytinyağı ekliyorum
çok olumlu sonuçlar aldım
inşallah senn de öyle olur

ben gittim bugün aldım malzemeleri hatta uğraşmayayım diye 10 haftalık aldım malzemeleri :dance:
sinameki aldım 40 grmış ama eve gelince öğrendim ki evde zaten varmış sinameki :roflol: ve badem yağı aldım iki tane söylediğiniz gibi tatlı badem yağı bunlar 2.50+2.50+1.50'tan 6.50 tuttu
bemixi de iki tane aldım 4er liradan 8 lira tuttu
toplam 14.50 tuttu yani on haftalık malzeme , çok ucuza geldi ve umarım gerçekten de işe yarar :kahve:

malzemeler çok ucuz zaten ben sinemakiyi 2 liralık almıştım bi torba geldi yarısı duruyo
bemiks de çok uygun içinde 5 tane oluyo 25 gün bir ay gidiyo
gerçekten çok işe yarıyor bn uzamaz diye düşünerek başladım ama 1.5 ayı bitirdim şu son hafta iyice belirgin bi boy attı :nazar:
inşallah çok güzel sonuçlar alırsın

ben bu hafta 3.yü yapacağım
henuz boyunda değişiklik yok ama çok çok yumuşak
ve parlak oldu saçlarım zemuszemus

arkadaşlar ben ilk defa bu bakımı uygulamaya 5 eylül de başladım.dün 3.yü yaptım ve fark hissediliyor.daha çok fazla bir zaman olmadı ama eskiye göre daha hızlı uzadığını farkediyorum.çünkü benim saçlarım çok kolay uzamaz.küt olan saçlarım 1 senede omuzlarıma indi.düşünün artık nekadar yavaş uzadığını.saçlarım boyalı olduğu için diplerden uzayan kısmın nekadar olduğunu farkedebiliyorum.bana sorarsanız tavsiye ederim.gerçekten işe yarıyor.uzamasının yanında saçlara yaptığı bakım bile yeter bence.eline yumuşacık,canlı canlı geliyor insanın.:teytey:

bugun yapali tam 3 hafta oluyor. sacimdaki uzama 13mm. yani haftada ortalama 4mm uzamis. fena sayilmaz. ilk ay icin 2 cm.

normalde cok yavas uzer.

ama ben saclarimda cabuk dolasma ve taranamama sertlesme durumlarindan sikayetciyim. bunlari yapmaya basladiktan sonra oldu. bu arada sacima cam terebentin yapmistim. ondan da olmus olabilir ama bu zmaan etkisi gecmez mi yaaa?

bugun yapali tam 3 hafta oluyor. sacimdaki uzama 13mm. yani haftada ortalama 4mm uzamis. fena sayilmaz. ilk ay icin 2 cm.

normalde cok yavas uzer.

ama ben saclarimda cabuk dolasma ve taranamama sertlesme durumlarindan sikayetciyim. bunlari yapmaya basladiktan sonra oldu. bu arada sacima cam terebentin yapmistim. ondan da olmus olabilir ama bu zmaan etkisi gecmez mi yaaa?

ben çam terebentini sevmiyorum saçı kurutuyor...ben de 5 eylülde başladım kullanmaya haftada 1 cm uzatıyor sanırım... tam anlayamıyorumbilmiyorumkismile

çamterebnti ve yılan yağı beni korkutuyo nedense kullanmıyorum hiç
bi tatlı badem bide menekşe başka bişi sürmüyorum saçıma

Yapan arkadaşlar saçlarınızda elektiriklenme başladı mı? Benim hiç elektiriklenmezdi şimdi bi görseniz aboo

yağların hiç biri bi işe yaramıyo:umursamaz: sadece saçı yumştyo benm de saçlarım baya uzun zamanında denemedğm şey kalmadı en son hiç bi şey yapmadım fönden maşadan uzak durdum bunlar saçı uzatmayı engelleyn en büyük şeyler resmimi atcaktım ama olmuyo bende avtar resmime koydum saçlarımın halini illaki yağ kullancam uzasın diyosanz siz bilirsnz ynde :)

bugün 3. yapışımdı
saçlarım çook yumuşak,çook parlak
ve uzadııı
ben devam edeceğim
keşke tarifi veren kuaför arkadaşımız tekrar yazsa:ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar msnim çalındığı için ve bilgisayarım olmadığı için uzun zamandır size katılamıyordum nihayet artık burdayım tarifi tekrar vermemi istemişsiniz yazıyorum her konuda yardımcı olmaya çalışırım 1 çay bardağı suya bir tutam sinameki koyun 3-4 dakika kaynatın içine badem yağı ve bepanthen ampul karıştırın ılıkken diplere sürün,ben başımı öne eğip parmaklarımla sürüyorum böylece üstüme de damlamıyor 5-10 dk. sonra uçlara doğru tarıyorum hem masaj gibi oluyor kan dolaşımı hızlandığı için daha iyi emiyor .yarım saat sonra yıkıyorum .genelde ilk zamanlar gün aşırı yapıyorum sonra haftada bire düşürüyorum bu kadar saç renginde değişme demişsiniz bu da açık renklerde olabilir ama çok kalıcı değildir .bu bakımı birçok müşterime tavsiye ettim kimseden şikayet almadım zararlı olacağını sanmıyorum .böyle olacağını düşünseydim zaten burada yazmazdım herkese gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim

hoşgeldin canım bişey sorucam ben bunu 1.5 aydır yapıyorum 8 dfa yaptım artık bıraktım
uzama oldu baya
sen ne kadar süre yaptın bunu ne kadr uzadı yada müşterilerinde nasıl bir uzama oldu

ben üç ay kadar yaptım ve bir ay ara verip tekrar yaptım saçım uzayınca bıraktım zaten saçın uzaması herkeste farklılık gösterebiliyor ama normal uzamadan hızlı olduğu kesin

sen yarım saat bekletiyomuşun sanırım
ben 3 saat 4 ssat bekletyorum biçok arkadaş da öyle yapıyo
sen hep yarım saat mi beklettn

Back