selam kızlar bende bu tarifi uygulayacagım.... şöle bi göz gezdirdim cogunluk olumlu sonuc almıs sanırım?kızlar bunu bitek diplerimizemi sürücez nasıl yapcaz sinameki kaç dakika kaynayacak?ben birde yılan yagı badem yagı hint yagı sarımsak yagını karıstırıcam bir şişede haftada birgünde onu uygulayacagım dün internette cok arastırdım kızlar....sizde bunu deneyin yanında mutlaka....opuyorumnanaktan
ben gittim bugün aldım malzemeleri hatta uğraşmayayım diye 10 haftalık aldım malzemeleri :dance:
sinameki aldım 40 grmış ama eve gelince öğrendim ki evde zaten varmış sinameki :roflol: ve badem yağı aldım iki tane söylediğiniz gibi tatlı badem yağı bunlar 2.50+2.50+1.50'tan 6.50 tuttu
bemixi de iki tane aldım 4er liradan 8 lira tuttu
toplam 14.50 tuttu yani on haftalık malzeme , çok ucuza geldi ve umarım gerçekten de işe yarar
bugun yapali tam 3 hafta oluyor. sacimdaki uzama 13mm. yani haftada ortalama 4mm uzamis. fena sayilmaz. ilk ay icin 2 cm.
normalde cok yavas uzer.
ama ben saclarimda cabuk dolasma ve taranamama sertlesme durumlarindan sikayetciyim. bunlari yapmaya basladiktan sonra oldu. bu arada sacima cam terebentin yapmistim. ondan da olmus olabilir ama bu zmaan etkisi gecmez mi yaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?