arkadaşlar merhaba,japongülü ne paylaşımı için teşekkürler,daha önce başka bir yerde okumuştum bu tarifi ve uyguladım,3-4defa uygulamama rağmen gerçekten belirgin bir uzama gördüm.eğer devam etseydim daha da uzardı sanırım,neden devam etmedim üşengeçlik tabi:)))ama karar verdim bugün tekrar başlayacağım ve bırakmayacağım sonuna kadar:))))benim saçlarım inanılmaz işlem görmüş ve yıpranmış bir durumda,bugün yıpranmış bölümlerini kestiricem,yoksa dipten uzuyor ama uçlar koptuğundann boyu belli olmuyor,size de 6 hafta da bir uçlarından kestirmenizi tavsiye ederim.bir de japongülü bende bursa da yaşıyorum,sen kuaförüm demişsin,adresini ve işyerinin adını verirsen gelmek isterim.bir soru daha sormak istiyorum,ben defnegarlı şampuan ve defnegarlı saç kremi kullanıyorum habiboğlu nun,içine çamterebentin ekledim,şampuanın etkisini azaltır mı?şimdilik memnunum şampuanımdan,senin önereceğin bir marka varsa onu da bilmek isterim.şimdiden çok teşekkürler.saglıcakla kalın hepiniz:)))))inş hepimizin saçları rapunzel gibi uzar ve sağlıklı olur:)))