• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ben de bi kez yaptım..pazartesi 2. kürümü yapıcam..ama yaptıktan sonra bemiksin kokusu gitmiyo kafamdan...iğrenç kokuyo...mavi su nasıl bişey güzel kokuyo mu?

evet cnm çok güzel bir kokusu varr.. kuaförümm sıkmıştı fön öncesi bir kaç defa saçıma cumartesi alıcamm kesinliklee... alıcaksan selecktive pro-tek al en iyisi buymuşş

2 ay kadar yaptım 3-4 cm uzattı ayda..2 aydırda yapamıyorum ve saçım ayda 1 cm den biraz fazla uzadı. tekrar başlıcam farkını çok net gördüm ben tavsiye ederim bu kürü

badem yağı 3 tl sinameki 2 tl bemks ampül 4 tl cnm:) saat 11de yptm masaj yaparak kafamada ameliyat şapkasını geçirdm 4 saatin dolmasını bkliyorum inş sonuç alırım

kuaförüme sordum ben o kullanmıyomuş..lorealin ürünlerini kullanıyorum ben dedi..glissin saç bakım spreyini alıcam ya..bimeksin kokusu beni deli etti..

bepanten ampul canim ayni bemiks gibi onu da kirip katiyorsun icine

ama ben hep bemiksle yaptim ve de hic koku kalmadi kisiye gore degisiyor sanirim

kızlar bu förmül saç rengini bozuyrmş doğrumu?

saçların boyalıysa bilemem ama normal saçta bişey yapmıyo..bende bi ara saçımı kızıl yaptığı gibi bi idda atmıştım ortaya..güneşe çıkınca belli oluyo okuldaki arkadaşlarım falan farketti demiştim ama olay aslında okulun kırmızı duvarlarının yansıması sonucu ortaya çıkan bi değişim olduğunu farkettik :kedi::kedi: saçlarımın kül gibi cansız bi rengi olduğu için insanların tek benim saçımda dikketini çekti heralde :kedi: ha şunuda sölüyüm saçında boya olanlarda böle bi sorunla karşılaşmamıştı en son yorumları okuduğumda:lepi: bana göre gönül rahatlığıyla kullanabilirsin canım :içelim:

slm herkese bugün itibariyle aranıza katıldım.
Bu formülü 1 haftdır uyguluyorum,saçlarımı inanılmaz parlattı ve çok bskımlı bir saç gibi gösterdi.
bi de saçımı uzatırsa...umarım işe yarar benim saçlarımda çok geç uzuyor:(

valla sizi bilmem ama ben bu tarifi içine yumurta sarısı; biraz hindistan cevizi yağı ve lavanta yağı koyarak yaptım veee sonuca inananamadım... daha 1 kez yaptım ve bi türlü parlatamadığım saçlarım ışıl ışıl parlıyodu ve saç kremi kullanmadığım halde yumuşacıktı... yani harika bir tarif inanıyorum ki uzama da yapıcak Allah'ın izniyle... hadi size kolay gele... sempatiksalakcinni

Kızlar bu formul daha oncede başka sayfada paylasıldı bnde uyguladım 5 hafta ılk başda guzeldı bemıx ın kokusu gecmıo kısıden kısıye degısıo sanırm bılemıorm saclarım boyalı ve rengını acdı onda sorun yok ama 1 ay once falan bırakdm yapmayı ama saclarım ıslandıgında yada duzlesdırdıgım zaman hala bemıxın kokusu gelıo sınır olurum bnde işe yaramadı yanı bırakdm inş sızler olumlu sonuclar alırsınızz

Back