Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

bu formulu ben de denemek istiyorum ancak bi korkum war. saçımın rengınde bı açılma olur mu acaba.. lütfen yanıtlarsanız sewinirim çünkü bu konuda biraz hassasım. saç rengim kumral ama koyu değil. eğer açılırsa rengim yapmayacağım. güneşte falan bekletmezsek ewde yapsam yani açılır mı?

Dediklerini Deniyicem Canım tesekkur ederımm cevabın ıcın ... opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2

Heyecan yaptım ya inş benimde uzar.gittim aldım malzemeleri yarın başlıcammmm :sm_cool:

ewet saçın rengini açıo benmde saçlarım açık kumral we rengi açılınca çok tatlı bi renk oldu..öle oksijen sürmüşsün gibi bi hal almıo o açıdan korkun olmasın..açılması şiçin güneşte bekletmeye gerek yok ewdede sürsen açılıo..ama dediim gibi korkunç bi renk almıo tam aksine hoş bi renk çıkıo ortaya=) karar senin =))yerimseniben

hc saç yağı, inneov densite hap,turp suyu ve farklı pek çok bakım yağı serum vs kullandım saçımı uzatmak için pek bi işe yaramadı,sanırım hergün düzleştirdiğim ve boyalı olduğu için.
şimdi de bunu deniyorum saçıma sürdüm bekliyorum şimdi iki haftada bir rapor vericem uzayacak bu sefer umutluyum :)
şimdiden teşekkürler

kaçıncı uygulamada renk açılması gördün???bilmiyorumkismile

bu karışımı bu hafta 3. kez uyguladım. saçlarımda 2-3 camlik bir uzama var, eşim de söylüyor saçlarımın uzadığını. ondan da güzeli saçlarım çok sağlıklı görünüyor; yumuşacık, canlı parlak ve dolgun. çok mutluyum bu yüzden. formulü veren arkadaşa çok teşekkürler. haaa bir de saçlarımın dökülmesi de azaldı, halıların üzerinden saç toplamıyorum artık.hihoyyythihoyyyt

bnde yaptım 2 gn önce saçlarım yumuşacık oldu zemuszemus fakat bemix çok kötü kokuyor gerçekten fisfisfis

Bende yaptım hatta hala sacımda kızlar iyi düsünüyorum ki iyi olsun..Belki benimkilerde hızlıca uzar..2 gün sonrada zeytinyagı bakımı yapacagım sacıma ayrıca aklıma geldikce sac diplerime masaj yapıyorum kan dolasımını hızlandırsın diye ..Böylelikle sacımın uzamasınada etkisi olur..
Yani insallah..

bende az once saclaımı duzlestırıyordum super ya daha 1. haftam ve 1 defa yaptım cunku ben 2 karısım yapıyorum cuma ve salı gunlerı daha yarın 2. sını yapacagım ama saclarımı daha 1hafta 10 gun once rofle yaptırmıstım dıplerde kendı sacaım gorunmeye basladı yazıyı acan arkadasım cok tsk ederm yaa

dream_rage pardon ama niye bütün saçbakım konularına aynı mesajı pasteleyip duruyorsun? dengeni şaşırdın herhalde:uhm:

butun mu :) 2 karısımı yapıyorum ıkısıne yazdım senın ıcın onemlı olmasada bazıları ıcın onmlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…