Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

sarımsaklı şampuanımı ise boş bir sıvı sabun şişesine yarısına kadar şampuan ve 3 diş sarımsak rendeledim öyle kullanıyorum bir banyoda 3 çeşit şampuanla yıkanıp çıkıyorum

hatta 4 çeşit kaydirigubbakcemile3 çünkü 20 gün önce de eczaneden rival adlı bir sarımsaklı şampuan almıştım. ben şampuana sarımsak katma işini geç farkettim ama olsun ondan da birkez uyguluyorum

Aslında benim derdim saçlarımın uzamaması değil ki benim derdim saçlarımı kendim kopartmam ben trikotilomani hastası yım sürekli saçlarımı kopartıyorum o yüzden de kafamda saç kalmadı senağlama
bir kurtulsam benim saçım zaten aylık 1.5 - 2 cm arası uzuyor
tabiki koparttıklarımın yerine yenileri gelirse senağlama

bugün aldım bütün malzemeleri aktar bide yılan yağı tavsiye etti badem yağı ile karıştırıp saç diplerine sür dedi yarın sinamekiyi iki gün sonrada yılan yağını deniycem bakalım inşallah işe yarar

hayır hayır sakın ha.hergun yapma sacderısının de dınlenmesı lazım. 1gun aralıklarla yap en azından

kızlarrr bişe sorcam
ben bu kaırşımı sürdüm ama sürerken acaip sacım döküldü normal mi buu????
normalde öle dökülmez hiç
cvp lütfennnn

sonunda yaptım şu an saçımda 2 saat kadar bekleticem ilk yapışta mucize beklemiyorum tabi ki ama düzenli olarak yaparsam işe yarar diye umut ediyorum:Saruboceq:

kızlar 4 kere yaptm bu karışımı ama hiç bi işe yaramıo..yani saçım nasılsa öle hiç bi uzama yokkk=(((((((

arkadaşlar bişe sorucam bu ılık zeytınyağı uygulaması nasıl yapılıor annatırmı bırı bana? we sınemaki ile yapılan uygulama arasında ne kadarlık bır zaman farkı olmalı? 3 gun sora falanmı?

kizlar bendede 6 uygulamada 4 cm uzama var galiba belkide daha fazla boya olmadigi icin bilemiyorum

cumartesi günü yaptım ilk kez uzamayla ilgili konuşmak için çok erken tabi ki ama gerçekten yumuşacık oldu saçlarım 1 aylık kullanımdan sonra daha net bişey söyleyebilirim sanırım benim saçım ayda 1 cm,e yakın uzuyo normalde bakalım bu tariften sonra uzama ne şekilde olucak ilerleyen günlerde sizi haberdar ederim

merhaba ben dün aksam bu yazıyı okuduktan sonra siteye üye oldum
bugün gittim tüm malzemeleri aldım birazdan sacıma sürücem inşallah faydasını görürüm
sizlerle paylaşmak istedim :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…