Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

arkadaslar peki bu formulu (kuafor hanimin dedigi, sinameki, bemiks ampul ve badem yagi) sacimizda fazla tutmanin zarari ya da yarari olur mu?ben 1 saat tutuyorum ama? bir de hafta da 1 kez yapmis bu hanim, ben 2-3 kez yapsam sakincasi olur mu acaba?

dün saçlarımı kestirdim belimde olan saclarım omzuma cıktı baya bi kısalttı, o kadar çok tarif var ki kafam çok karıştı açıkcası uzun saç hosuma gidiyor ama, benim gec uzuyor bunun etkisi olur inş..

burda okuduğum zaman hemen gerekli malzemeleri tedarik edip yapmaya başladım şu anda 3. haftamdayım we şu an saçımda mewcut bekliorum yıkiicam sonuç ise çok iyi yani ölee 2-3 hafta da 1 karış uzaması gibi mucize beklemediğiniz takdirde saçlarınızın yinede olağan hızından daha fazla bi şekilde uzadığını gördüğünüz zaman içiniz rahat ediyo ki 3. haftamdayım henüz(=

slm netten şu sinameki yi araştırdım bağırsak larla ve kabızlık sorunu olan insanlara özel bir ilaçmış bu güzel yorumlardan almaya karar vermiştim ama kabızlıkla bağırsaklarla ilgili yazıları okuyunca beni biraz düşündürdü japongülü arkadaşım kuaför mesleğine sonsuz saygım var ama bu ilaçı saça sürmek nerden aklına geldi ben de denemek istiyorum yanlış anlama yazdıklarımı sadece çok merak ettim:)
artarlarda mı yoksa eczanelerdemi satılır bu ilaç?

sınamekı ottur canım ot . aktarda olur kurusu.alıp kaynatıp yapacaksın.sınamekı esesında laxatıve ve antıbacterıaldır sac derısındekı ölu hucrelerı arındırıo ve badem yagı sac dıplerıne ve tabıkı bemık kolayca nufuz edebılıyor.bu 3lu karısımda bölece etkısını gösterıo...

sarımsağı şampuana değil de bu bakım kürüne katsak nasıl olur acaba? yani: kaynamış sinamekinin suyu+ badem yağı+bemiks ampül+bir diş sarımsağın rendesi...ne dersiniz? zira sarımsak şampuanın içinde kalırsa zamanla kokuşur gibi geliyor

biraz geç bir cevap ama HC yi sormuşsun uzak dur derim:))..saçları gereksiz ağırlaştırmak ve yağlandırmaktan başka hiç bir işe yaramadı:gitme:

nekadar miktar oluyo derken? =)
bu karışıma bir ampül atıcan yazıyor fiyat olarak ne kadar diyor san eczanede içinde 8tane mi ne oluyor 8ampül sanırım tam hatırlamıyorum 6 falanda olabilir kutu ile satılıyor 3,5 tu yeni bitirdim
bugün yeni alıcam fiyatta bir değişiklik olmuş ise yine buraya yazarım ampul fiyatını okey sengözlerimebaksanab

Ampül miktarı derken zaten bir kullanımlık 5ml tek seferde içine 1 tane ampül kırılıyor paketten 5 tane çıkıyor

ya kaynattım sınamekıyı sogumasını beklıyorum sımdı :) ıns sac rengımı degıstırmez roflede sorun oluyormus sanırımoncekı yazılard okudum korkuyorum yenı yaptırdım yaa

endıse etme canım o sdce alısmadgın ıcın sna kokuo.bende yapıorum kokmuo.cok rhtsız oluosan azıcık parfum sık uzaktan saclarına.

arkdslar bemıks ampul 2ml 5adet var 1kutuda.
ben standard boy badem yagı sısesıne 2 ampul kırıorm rengı hemen deısıo ztn

ay yok bence yapma derım. ztn sınamekı e bemıkxın kendıne has kokusu var bde sarımsak ekılmez.sampuanı kucuk sıselerde haftalık hazırlayabılırsın hem taze olur hem kokusmaz

saçla ilgili her türlü sorularınızı bekliyorum canlar

0 zamn ben bı soru sorayım canım saclarım kalcalarıma kadar dumduz ve upuzundu kuaforum bana senın saclarının bı espırısı yok dumduz uzun dedii bunun uzerıne her tarafına kat attırdım ve saclarım seyrek ve kısa gorunmye basldı tresan ısırgan sampuanı hızlı uzatır dedıler onu kullanıorum ama sadece saclarımı yumusacık yapıor bı uzama yok nasıl sampuan onerırsınız ?boshayallersmile,

banada aynısını yaptı kuaför! köylu kızı gibiymişim! şimdi ince duruor uçları..üzülüorum..dış uygulamanın yanı sıra gıda takviyeside kullanmanı öneririm..sinemaki badem yağı ve bemiksin olduğu karışımdan memnun kaldım..gerçi sadece bir kez uyguladım..onun dışında biotince zengin gıdalar öneririm..uzadıkca alttan aldırırsn katlar eşitlenir..üzülme..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…