• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

dream_rage sana kibarca soru sordum,bende bu bölümleri takip ediyorum ve oft bölümünü takip ederken 3 konuya birden aynı mesajı yazman ilgimi çekti,kandırmaca olabilirmi diye düşündüm ve sordum! kabalaşmayalım lütfen

pardon oyle yazınca sınırlendım 2 karısımı yapıyorum o yuzdenyaptıgım konulara yazdım bende faydasını gordum denemek ısteyen olursa dıye yazdım hem

önemli değil cnm sende kusura bakma ,sonuçta bu bakımları bende uyguluyorum ve çok memnunum, ama sanal olunca insan bazen yanlış anlayabiliyor;)

bnde yaptım 2 gn önce saçlarım yumuşacık oldu zemuszemus fakat bemix çok kötü kokuyor gerçekten fisfisfis

ben sırf bu yüzden bemix yerine bepanten kullandım. ikisi arasında fark var mıdır bilmiyorum ama bepanten de iyi geldi bana.

bepantenı bana eczacı arkadas soyledı ama ben yınede almadım kokusu cok kotuuu ama yınede bemıx kullanıyorum ısımı sansa bıarkmayım dıye

iyiki ben kokusunu hissetmiyorum aslında burnum da çok keskin ama ne sarımsaklı şampuan ne başka bişye bana kokmuyo

Ya illa etki ettigini anlamak icin kafamın kasınmasımı gerekiyor bende kasıntı yok valla..Normalde kafam cok kasınır benimm stresten dedi doktor ..

Burda okumasam kasıntıya gene stres derdim ve birde ben bu karısımı sogukken uygulamak zorunda kaldım arkadasımda yaptım yurda geldim 10 dkda sogudu ins.etkisini kaybetmemistir ..:Saruboceq:

ya bu karışım gerçekten saç rengini açıyomu ama ben saçımın renginin açılmasını istemiorum benim saçlarım koyu siyah ve çok güzel duruyor ve herkesde benim saçlarıma bayılıyor saç rengimin açılmaması için ne yapmalıyım?

bu karışımı gece 23 gibi sürüp sabah 7,30 da yıkasak bir sakınca olurmu ki acaba ?
şimdi yapmak istiyorum ama sabaha kadar bekletmeye korkuyorum :)

yaa iyice kafam karıştı hangisini yapacağıma..
sarımsaklı şampuan olayını dün akşam ilkkez yaptım ama mide bulantısından zor dayandım sonra normal şampuanla da yıkadım.sonra kuruttum.gece yatarken saç diplerim yandı resmen ve kokuyor gibi geldi bi markanın saç parfümü vardı ondan sıktım..

1 haftadır bu konuyu da takip ediyorum ve bugün karar verdim ki bunu da uygulayacağım.. 4-5 gün önce saçlarımı kestirdim ve 1 ay sonra annemin yanına gidene kadar en azından ''anne, kırıklarını aldırdım sadece'' diyebilmek için acil eylem planı yapmam lazım ;))) yorumlarınızı okudum ve yapmalıyım..
bephanten ampul kokmuyor mu??? yani sarımsaklı olan yeterince iğrenç kokuyor bir de bemixle kokutmak istemiyorum ;( böyle 2-3 güne bir kötü koku uygulanırsa saça kalıverir mazallah yeni başladığım işimden kovuluveririm ;) piss kokulu şeeyyy diye..

gün geçtikçe de bu forumu daha çok seviyorum..ne ararsam burdan çıkıyor.. süpersinizzz..

arkadaslar ben sinameki badem yagı ve bemixi aldım..uyguluycam ama kafamda ne kadar kalıcak acaba..ne kadar bekleteyim

ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben

ya ben aldım tüm bu malzemleri ama bunu saçta kaç dkka bekleticez biraz baktım sayfalara ama bunla ilgili bir bilgi göremedim yardımcı olursan sevinirm bide fazla bekltipte saçlar kökden gitmesinde :D

Sinemakıyle ılqılı olan karısımı uygulayıta sonuc alan varmı aranızda bnde denemek ıstıyorum :S sonuc alırmıyım acaba

İnsallah canım :D yaa :D sacım konusunda cok takıntılıyım yaniiikaydirigubbakcemile2

bende öleyim sacıma hıc dokundurtmazdım..insanların gazına geldım..kat werdırdımden berı ayna karsısından ayrılmıorum..kımsenın zart zurtunu dınnemem bıda..:olmaz:sacının en uzun noktasıyla en kısa noktası arasndakı farkı sole sana nekadar zamanda kapanacağını solım aranın..
arkadaslar bu arada ısteyenler bıotın ve folik asıt mıktarı yuksek haplarda kullanabılırsınız ama yok ılaclarla ısım olmaz dıyorsanız ozellıkle yumurta et balık sut yesıllıkte marul ıspanak salatalık ve elmayı ıhmal etmeyın mumkun oldunca sık tuketın..onumuz yaz cabuk uzar sacopuyorumnanaktan doktora tezımı bunun uzerıne yazmayı dusunuyorum artık..

bende öleyim sacıma hıc dokundurtmazdım..insanların gazına geldım..kat werdırdımden berı ayna karsısından ayrılmıorum..kımsenın zart zurtunu dınnemem bıda..:olmaz:sacının en uzun noktasıyla en kısa noktası arasndakı farkı sole sana nekadar zamanda kapanacağını solım aranın..
arkadaslar bu arada ısteyenler bıotın ve folik asıt mıktarı yuksek haplarda kullanabılırsınız ama yok ılaclarla ısım olmaz dıyorsanız ozellıkle yumurta et balık sut yesıllıkte marul ıspanak salatalık ve elmayı ıhmal etmeyın mumkun oldunca sık tuketın..onumuz yaz cabuk uzar sacopuyorumnanaktan doktora tezımı bunun uzerıne yazmayı dusunuyorum artık..

en Kısa katımm burun enseme gelıor en uzun ıse belımde :( cok seyrek goruntusu var ınsallahh bıran once esıtlerım su saclarımıakannehirakannehir

1 sene sonunda burundakı katın omzuna 1 yıl 6 ay gbı bı surede goğus hızana gelır ıyı beslenır ve bakım yaparsansen 4 ayda 6 cm uzatabılırsın o uzadkca zaten unutcan sen..yanı bende unutcamı umuorum kısalan sacı..

vallah :D sacıma yaptıqım bakımı hıc bıseye yapmıorum yanıı :D sımdık badem yagıylan sınamakı otlu formulude yaptım bı kere devam edıcem ve sonucu gorucem tsk canımmm:emir_bebek:

Back