Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

2.denemeyi yapıyorum arkadaşlar bir parmak uzama war ama 10 gün boyunca kullandığım haplardanmı yoksa sürdüğüm şeydenmi bilemiyorum..

demek kesin açılıyo rengi aslında bnm için sorun yok ama işte erkek arkadaşımın tavrı kesin.. üzüldüm şimdi yapamıcam

bu karışımı gece 23 gibi sürüp sabah 7,30 da yıkasak bir sakınca olurmu ki acaba ?
şimdi yapmak istiyorum ama sabaha kadar bekletmeye korkuyorum :)

Vücudumuza kullandığımız(yüz,göbek, basen saç vs. için)bütün ürünlerin en üst seviyede etkili olmasını istiyorsanız gece yatmadan önce uygulayıp yatmanızı tavsiye ederim en etkili saat gece 2 ile 4 arasıdır.

Arkadaşlar ben kendimce bi karışım hazırladım haftada bir kez uyguluyorum . Başlayalı 3 hafta oldu son hafta iki kere uyguladım 1 cm. uzadı ve saç diplerimded küçük küçük saçlar çıkmaya başladı gün geçtikçede artıyorlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki emeklerim boşa gitmiyor.

kizlar karisimi yapamadim..ama sampuana sarmisak attim..gun gectikce cok kokuyor..hem sacim hemde banyo.birde sampuani sacimda bekletirken sac diplerim kasiniyo biraz..ama sanki maske yapmisim gibi parlak,canliisuan uzama belitisi yok zaten 6 aydir 1 cm uzamistir.kestirirsem yine kislaip eski haline geliyo biktim valla.karisimi da bi aksilik cikmazsa tr de alip,yapcam..

karışımını bizimlede paylaşırsan çok sevinirim arkadaşımkaydirigubbakcemile3

bencede paylasrmısın

ya ben aldım tüm bu malzemleri ama bunu saçta kaç dkka bekleticez biraz baktım sayfalara ama bunla ilgili bir bilgi göremedim yardımcı olursan sevinirm bide fazla bekltipte saçlar kökden gitmesinde

45 dk yada 1saat saçında bırakırsan yererli oluo öyle saatlerce bekletmene gerek yok ben iki aydr falan yapıorm gayette memnunum uzama oluo..aklinialirimsmile

Konunun sahibi Japongülü bir süredir bilgi verip soruları cevaplamamış ortada kafası karışık insanlar ve bir dünya soru kalmış bende bu uygulamayı yapıp kafası karışmışlardan biriyim ve sorularıma cevap bulmayı umut ediyorum :)

Uygulamayı bugün 2. kez yaptım j.gülünün dediği gibi bir çay bardağı suya karışımı hazırlıyorum ama sanırım çok fazla çünkü hepsini kullamaya çalıştığımdımda saçım sırılsıklam oluyor yıkanmış gibi hatta banyoya gidip karışımı saçıma boca ediyorum sizinkilerde böylemi oluyor veeee saçlarımın diplerinde hafif sızlama hafif kaşınma gibi garip bir his oluştu bu normalmidir ,nedeni nedir?????

sanırım sacının cok ıslanması sacının mıktarıyla ılqılı bu karısımı bende yapıorum ama sacımda ole asırı ıslaklık olmuor .. dedıqın gıbı kasınma bendede oluor yıkadıkdan sonra gecıor canımmopuyorumnanaktan fakat bgun karısımı hazırlarkan bemıks tupu kırıldı elımı kestım :gitme:

Hımmm teşekkür ediyorum kozalak haklı olabilirsin saçlarım biraz seyrek ve omuzlarımda bu karışımı bugün saat 16:30 gibi yaptım şuan saat ııımmm 21:15 ve saçlarım hala çok ıslak yani ne kadar ıslandığını tahmin edebiliyorsunuzdur ........:bbo:

Geçmiş olsun....

benimde saçlarım çok ıslak oluyor oda saçım çok uzun olmadığı için ben de banyyoda boca ediyorum ne yapayım avuç avuç almaktansa iki dakkada boca ediliyor :) ben de sanki uzama fark ettim benimde dibinde küçük saçlar çıktı sanki ama benim saçımın yapısındanmıdır bilemiyorum ben ertesi gün saçlarımda kuruluk farkettim tek derdim saçımdaki kuruluk hissi siz de de kuruluk oluyor mu uyguladıktan ertesi gün?

Bilakis saçlarımı yağlardan arındıramıyorum kısmen yağlı kalıyor dolayısıylada kuruluk olmuyor yerimseniben

Şampuanınla alakalı olabilir bir ara tresanın içine yanlızda çam esansı koyuyordum saçlarım kuruyup kırılıyordu çok çok fazla... Şimdilerde organıcum şampuanı kullanıyorum içinede çok az çam esansı ve tatlı badem katıyorum zaten organıcum başlı başına bitki esansları ve yağlarından yapılıyor birde benim takviyelerimle onnumara oluyor doğrumu yapıyorum yanlış bilmem ama bende işe yarıyor şampuanın köpürmemesi ve saçlarımın yağlı kalması dışında :uhm:

teşekkür ederim rapunzels bi ara bıraksammı sinemakiyi die düşündüm uzasında istiyorum şuan çıkmazdayım dediğin gibi şampuanın üzerine yoğunlaşayım biraz olmadı i çaresine bakıcaz artık
mutLu günLer...

arkadaslar ben de bı defa uyguladım sac koklerıne surdum yıkadıktan sonra cok gusel parlaklık geldı sorum olacaktı bı kac yerde sadece koklerıne surulmelı okudum acaba koklerıne mı surulecek yoksa tum saclaramı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…