• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

çok güzel düşünmüşsün şekerim zaten böyle inandığın sürece kesinlikle iyi sonuçlar alırsın ayrıca gerçekten beslenmeninde büyük rol oynadığına inanıyorum saç konusunda:1hug:

evet canım kesinlikle düzenli beslenmek çok önemlimiş ben zayıflıcam diye bir tek akşam öğünlerimde salata yiyip yattığımı hatırlıyorum işte cezasını çok kötü çektim 2 yıldır ve ara ara dökülüyor yine bazı zamanlar umutsuz olsamda eski gür saçlarımın zamanla geri gelceğini bazen de pozitif oluyorum çok zor bir durummuş saç uzatmaya rengini beğenmemeye benzemiyor insanı kel kalma açılma olacak mı korkusu sarıyor allahıma şükürler olsun atlatıyorum ve tamamen de atlatıcağıma inanıyorum.

evet canım kesinlikle düzenli beslenmek çok önemlimiş ben zayıflıcam diye bir tek akşam öğünlerimde salata yiyip yattığımı hatırlıyorum işte cezasını çok kötü çektim 2 yıldır ve ara ara dökülüyor yine bazı zamanlar umutsuz olsamda eski gür saçlarımın zamanla geri gelceğini bazen de pozitif oluyorum çok zor bir durummuş saç uzatmaya rengini beğenmemeye benzemiyor insanı kel kalma açılma olacak mı korkusu sarıyor allahıma şükürler olsun atlatıyorum ve tamamen de atlatıcağıma inanıyorum.

bende aynı şekilde biara kilo vermek için yediklerime dikkat edeyim derken çok kötü beslendiğimin farkına vardım ve saçlarımda gerçekten berbat durumdalardı ama şimdi yediğime dikkat ediyorum bide işte böyle doğal yöntemler uyguluyorum sarımsaklı karışım ve sinamekili uygulamayı yapıyorum şuanda saçlarım eskiye nazaran bayağı iyi mesaj sayım tamamlanınca resimde koyucam zaten merve arkadaşımızın konu başlıgındada az önce yamıştım saç için beselnmede özellikle tüketilmesi gereknleri yani uğraştınmı oluyor canımopuyorumnanaktan

evet canım ama 4 kilo daha almışım tartıldım poff
ölçüyü kaçırdım ben saçları kurtarcam derken olan vucuduma olacak neyse ki boyum uzunda kurtarıyor işi.kaydirigubbakcemile3

papatyacım fotonu bekliyoruz senin kaçıncı yapışın uzama oldu galiba gürleşme falan da oldu mu ?

benimde saçlarım acayip zor uzuyor... bende de talasemi taşıyıcılığı ve hipotiroidi problemi var zaten cansız saçlarım... ama takmamaya çalışıyorum ve bu formüle inanıyorumzemuszemusopuyorumnanaktan

talasemi taşıyıcılığı ve hipotiroidi problemi ne demek :bbo:

talasemi taşıyıcılığı ve hipotiroidi problemi ne demek :bbo:

talesemi taşıyıcılığı genetik bir kan düşüklüğü yani ne demir eksikliği ne başka vitamin eksikliğinden kaynaklanır.hastalık değildir de zaten sadece anneden ya da babadan çocuğa geçmiş kan düşüklüğü.
hipotiroid ise troit bezlerinin fazla çalışması olduğunu biliyorum yalnış değil ise.

talesemi taşıyıcılığı genetik bir kan düşüklüğü yani ne demir eksikliği ne başka vitamin eksikliğinden kaynaklanır.hastalık değildir de zaten sadece anneden ya da babadan çocuğa geçmiş kan düşüklüğü.
hipotiroid ise troit bezlerinin fazla çalışması olduğunu biliyorum yalnış değil ise.

evet canım talasemi doğru tarif;)
amma hipotiroidi, tiroid bezinin az çalışması demek...:( bu da size, sinir, bunalım ve kilo kilo şişkinlik olarak geri döner:hulya:

kusura bakmaın ya dersler falan giremiorm haliyle devamlı internete :1no2::1no2:cevaplıım soruları bemix kullandım kuaförümüzünde dedii gibi kaynattım bi tutam sinemaki soğudu falan bemixle badem yağını ekledim sürüp beklettim yarım saat yada 45 dk. hep fazla beklemiorm bence denemelisiniz gerçekten işe yarıo bu formül kaydirigubbakcemile2 zemuszemuszemuszemus

merhaba japongülü,
ben 1 sene önce doğum yaptım saçlarım sonra dükülmeye başladıydı mecburen kestirdim.
şimdi bu başta verdiğini formülü deniycem umarım işe yarar ve uzar..
fakat dökülen saçlarımında tekrar çıkması ve saçlarımın gürleşmesi için daha ne yapmam lazım yoksa bu tarif yeterlimi?

2. kipriklerimin sıklaşması ve uzaması için tarfiniz varmı kipriklere özel yani?
varsa lütfen söylermisiniz =)çok memnun olurum valla=)

3. ve saçlarım kabarık durmaya başladı =(
ben önceki gibi doğal ve bakımlı durmasını istiyorum. kabarıklık nasıl giderilir ve saçlar nasıl parlak hale gelir????

bu sorularımı yanıtlarsanız çok memnun edersiniz beni. çok moralim bozuldu ya saçlarımı kestirdikten sora artık sağlıklı uzatmak istiyorum yaza kadar...

şimdiden teşekkürler
sevgiler...

merhaba japongülü,
ben 1 sene önce doğum yaptım saçlarım sonra dükülmeye başladıydı mecburen kestirdim.
şimdi bu başta verdiğini formülü deniycem umarım işe yarar ve uzar..
fakat dökülen saçlarımında tekrar çıkması ve saçlarımın gürleşmesi için daha ne yapmam lazım yoksa bu tarif yeterlimi?

2. kipriklerimin sıklaşması ve uzaması için tarfiniz varmı kipriklere özel yani?
varsa lütfen söylermisiniz =)çok memnun olurum valla=)

3. ve saçlarım kabarık durmaya başladı =(
ben önceki gibi doğal ve bakımlı durmasını istiyorum. kabarıklık nasıl giderilir ve saçlar nasıl parlak hale gelir????

bu sorularımı yanıtlarsanız çok memnun edersiniz beni. çok moralim bozuldu ya saçlarımı kestirdikten sora artık sağlıklı uzatmak istiyorum yaza kadar...

şimdiden teşekkürler
sevgiler...

ben lisedeyken kirpiklerimi koparıyordum tik olarak. gözümde kirpik kalmayınca tatlı badem yağı sürmüştüm gece yatmadan kirpik diplerine sürüyordum. boş bi maskara kutusunun içine koyup öyle kullanabılırsın, bende işe yaramıştı ;) Hatta dün gece yeniden başladım

ben bugün sinamekiyi,badem yağını ve bemix ampulu aldım aksama yapıcam nasipse zemuszemus
ancak bişey merak ediyorum.sinamekiyi kaç dakika kadar kaynatmak gerekiyor acaba ??
birde bu karışım saçta herhangi olumsuz bir yan etki yapar mı? bundan çok korkuyorum dökülme,sertleşme vs..:uhm:
bir de bu karışımı saçta ne kadar bekletmek gerekir ?
akşama yapıcağım için tüm sorularımı sormak istedim ..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bugün sinamekiyi,badem yağını ve bemix ampulu aldım aksama yapıcam nasipse zemuszemus
ancak bişey merak ediyorum.sinamekiyi kaç dakika kadar kaynatmak gerekiyor acaba ??
birde bu karışım saçta herhangi olumsuz bir yan etki yapar mı? bundan çok korkuyorum dökülme,sertleşme vs..:uhm:
bir de bu karışımı saçta ne kadar bekletmek gerekir ?
akşama yapıcağım için tüm sorularımı sormak istedim ..

canım fokurdayınca altını kapat sinemakileri at demlensin hatta biraz daha ocakta tut sinemakiyi atınca kapat altını ılınsın süz bemiks ve badem yağını at sonra uygula.
dökülme yapmıyor aksine saçı yumuşak ve güzel yapıyor.3-4-5 saat isteğe bağlı

canım fokurdayınca altını kapat sinemakileri at demlensin hatta biraz daha ocakta tut sinemakiyi atınca kapat altını ılınsın süz bemiks ve badem yağını at sonra uygula.
dökülme yapmıyor aksine saçı yumuşak ve güzel yapıyor.3-4-5 saat isteğe bağlı

peki çok teşekkür ederim cnm hemen yapıyorum hihoyyyt yıkadıktan sonra ilk izlenimlerimi paylaşıcam arkadaşlar yerimseniben
birde ıslak yada kuru saça uygulamak fark eder mi acaba ?

Back