Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Kizlar bende yapiyorum Sinameki kürunu mutlaka sicakken uygulayin saça ki emsin (tabi kafanizi yakmayin)
daha sonra mutlaka strecleyin çunku doktorum soyledi bir yarayi streclediginiz zaman veya krem uyguladiginiz zaman vs normalinden 1000 kat daha cok etki ediyormus :)
Bende sordum saç içinde geçerlimi diye çok kalmadigini surece daha iyi etki edicektir dedi bunuda soyleyim dedim :)

Sarimsak içinde mutlaka elma sirkesi kullanin du$tan çikmadan yoksa gerçekten dayanilmaz bi koku oluyor kurutsanizda

PS : ben sinameki kürunu uyguladigim zaman sicak uyguluyorum sonra strecleyip biraz kurutma makinasiyla isitiyorum kafami daha sonra koca kalin bi atkiyla sImsIki sariyorum kafamdan ates fi$kiriyor Saka bi yana atkiyla sarmanizida tavsiye ederiim

Hadi kolay gelsin hepinize güzel ve uzun saçlarrrrrr.. :)

Canım sıcak b vitaminlerini öldürmez mi? Ben ılımasını bekliyorum kullanmak için.

bende bugün başlıyorum bakalım hemen fotografını cekip yalnız saçlarımda röfle var umarım sarısı akmaz ama diplerdeki kendi saç rengimi açarsa fenada olmaz hani boyaya hazırlık olur :)) röfeleli yapanlar var mı?

dün yaptım ilk kürümü ama biraz fazla su kullanmışım biraz sulu oldu ilki diplere sürüp bosalttım kafamdaan aşağıya :) sarılarım akmadığı sürece devamm :)

Kızlar ben 4. kürümü yaptım bu çarşamba. Hafif uzama var, arkadaşlarım fark etti. Ben her kürden sonra psikolojik olarak sanırım biraz daha uzadığına inandırdığım için kendimi, kendim fark ettim yazmıyorum size farkındaysanız. :) Bakalım önümüzdeki kürlerde daha da çok uzayacak inşallah.

Kesinlikle çok çabuk uzatıyor özellikle dinlenme döneminde ne kadar çabuk uzandığını göreceksin...ama istikrarlı olman lazım küre düzenli devam edersen sonucunu alırsın....bende önce psikolojik sanmıştım aklarım var tepemde onlar uzayında ve dip boyam çabuk gelince anladım:))))

Benim saçlarımı kuaförüm kestane boyuyor ... Maalesef yanınca bu rengi kullanmak zorunda kaldım... Evet saçların rengini açıyor .. Ben yazın bi ara karamek boyatmıştım sinameki uygulanmıştım düzenli değil ama ... Buna rağmen saçımın rengini açmıştı... Saç diplerim koyu kumral rengi... Kür saçımı 3 cm uzattı bu düzenli yaptığımda..dolayısıyla kendi rengi çıkmıştı ortaya sinameki doğal renk saçımı bile açtı diyebilirim...ayrıca kestane rengi de kırdı koyuluğunu biraz aldı...

Ay inşallah şöyle belime kadar falan uzar çabucak Benim saçımda hiç boya yok, benim saç rengimi de açar mı acaba ya? Pek belirgin bir renk açılması yaşamadım, ama yaşarsam yazacağım buraya :)

Shimkesh merhaba , doğal rengini biraz açıyor sinameki.. Hele açık renk ise saçın boyayı akıtıyor diyebilirim ... Saç boyalı ise boyayı akıtıyor bariz ama doğal saçı çok o kadar açmıyor , hani güneşten saçların rengi biraz açılır ya benim saç diplerimi öyle yapıyor...

Canım sıcak b vitaminlerini öldürmez mi? Ben ılımasını bekliyorum kullanmak için.

Yok canim zaten simsicakken kafana uygulayamazsin yanarsin valla e bide cay gibi oluyor hemen 2 dakikada soguyor bide ben plastik siseye koydugum icin gecen sicakken koymussum eridi sise O yuzden ocagi kapattigin gibi 2dk bekle siseye koy ustune bemiksi kir ilik ilik ohhh misss

Hiiiii girlsssss

Sinamekiye devam tishortumu isaretlemistim kalemle o tisort kokucak hissediyorum ama biraz santim uzamis 4ncu kurde

Bide onceki gün mayonezli yumurtali maske yapmistim Allahim nasil pisman oldum 5 kere sampuanladim saçimi dusunun yani okadar tas gibi oldu ve cikmadi Eger denemeyi dusunen varsa kesinlikle yapmasin

4 kere daha yaptiktan sonra ilk ve kuru bitirdigim gunun resimlerimi eklicem tisortle beraber, sonra 2 haftalik aradan sonra tekrar resim eklicem malum ozaman uzuyormus asil iyice bakak gorek diye

Anlamaniz icin elimden geleni yaptim ama turkcem kotu biraz affedin

Sinameki kürü , sekiz hafta yapıyorsun iki hafta dillendiriyorsun saçlarını.. Uzamaya çok etkisi var özellikle dinlenme döneminde Daha çabuk uzuyor.. İlk dört hafta uzamamıştı benim saçlarım sonra hızla uzadı diyebilirim.. Bir buçuk ayda üç cm uzadı çok mutlu oldum...

Aktarlarda sinameki otu var onu alıyorsun bir tutam bir çay bardağı suda kaynatıyorsun... İçine bir tatlı kaşığı badem yağı bir tane bemiks ampul ( eczanelerde satılıyor dört tl ) kırıyorsun... Sonra saç diplerine sürüyorsun... Haftada bir uyguluyorsun... Sekiz hafta devam etmelisin, istikrarlı olursan kesin sonuç elde ediyorsun, benim saçlarımda uzamaz , normal uzar yani , bu kürle uzaması hızlandı...Kolay gelsin...

3 haftamm kaldi sonra mola coooook heyecanliyimmmmmm :26:

2 hafta moladan sonra haftada 2 kere yapmaya baslicam bence saçi yorar falan deniyor ama saçma hic bakim yapmayan birisi için yorucu olmaz bu sadece yapan kisi ole dusundugu icin herkes oyle yapmaya basladi

e tatlım peki bu sürede uzama var mı bende yarın 3.cusunu yapıcam :)

[SUP][/SUP]
e tatlım peki bu sürede uzama var mı bende yarın 3.cusunu yapıcam :)

Var canim bir kaç santim zaten 2 3 kere daha yap kendindede gorursun uzamayi eger sacin boyaliysa vallahi ucarsin sevincten
5 kürden sonra saclarini hep topla heyecan olur 8 hafta + 2 hafta aradan sonra bi aç veeeeeee wuuuuhuuuuuuuuuuuuu

ne tatlısın sen öyle :)
şekerim diplerimi dax ile uzatmıştım o yüzden boy uzunluğundan takip edeceğim :) ama sen böyle yazınca çok heveslendim :)

ne tatlısın sen öyle :)
şekerim diplerimi dax ile uzatmıştım o yüzden boy uzunluğundan takip edeceğim :) ama sen böyle yazınca çok heveslendim :)

Ooooo dax'ida cok met ediyolar ama belcikada yok malesef turk markasi herhalde hele ikisinide uygularsan tamam artik bas edemezsin saçlarinla kür bitince ac mehmet taktan uzun uzun saçlari sarkisinii veeee obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ooooo dax'ida cok met ediyolar ama belcikada yok malesef turk markasi herhalde hele ikisinide uygularsan tamam artik bas edemezsin saçlarinla kür bitince ac mehmet taktan uzun uzun saçlari sarkisinii veeee obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben ekimden beri dax yapıyordum uzattı tabıkı :) su andADA ucuncu sınamekım kafamda:) ama sınamekı dax gıbı yumusak yapmadı alısacaktır dıye dusunuyorum ınternetten baktın mı dax a urunun turk markaı oldugunu sanmıyorum ınternetten alabılırsın bence
,umarım emeklerımızın sonucunu alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…