saç dökülmem epey arttı sinemakidenmi kızlar ya baya her kürden sonra dahada artıyor sanki 2 gün sonra 5.kürümü yapıcam
ilgin için teşekkür ederim,kendimi biraz nadasa alıp arkasından da hemen senin formüle başlayacağım..:)ikisini aynı anda yapmanı tavsiye etmiyorum biraz ara verip diğerine başlaman daha uygun olur
Ampul versiyonu,eczaneye dersen onlar bilirler.pomat değil :)bemix yerine bepantenin hangi formunu kullanabiliriz anlamadım?
Ampul versiyonu,eczaneye dersen onlar bilirler.pomat değil :)
yardımımız oldu ise ne âlâ:)bilmiyordum ampülü olduğunu,teşekkür ederim:)
Vallahi fazlasını yapan arkadaşlar da olmuş bugüne kadar,ama işin ehli haftada bir yeterli demiş..Takdir senin:)HAFTADA 1 kez mi yapılıyor sık sık yapsak ne olur acaba saça zarar verir mi....
En yakın zamanda uygulamaya çalışcağım fakat bemix kullanmasak olmaz mı ? Onun faydası nedir?
merhabavalla imkansızlıklardan dolayı ben malzemeyi değişirdim.badem yağı yerine zeytin yağı bir de bemix yerine bepanten ampül kullanarak yaptım.şampunanıma da 2 adet bepanten ampül ekledim.saçlarım daha parlak ve canlı görünüyor sanki yalnız bir sorun var,benim zaten sinüzitim var bir de böyle ıslak kafayla bekleyince iyice hasta olup gidicem kürü uyguladıktan sonra saçımızı biraz kurutup beklesek olmaz mı ki:26:çok mu fazla şey istedim
bemiks kullanmadan tam fayda sağlamıyormuş
daha önce çok sorulmuştu bu soru
saçla ilgili her türlü sorularınızı bekliyorum canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?