• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ikisini aynı anda yapmanı tavsiye etmiyorum biraz ara verip diğerine başlaman daha uygun olur
ilgin için teşekkür ederim,kendimi biraz nadasa alıp arkasından da hemen senin formüle başlayacağım..:)
İnşallah hepimizin gönlünüzce uzun saçları ve imrenilecek güzel mutlulukları olur:)

HAFTADA 1 kez mi yapılıyor sık sık yapsak ne olur acaba saça zarar verir mi....:40:

merhaba:3:valla imkansızlıklardan dolayı ben malzemeyi değişirdim.badem yağı yerine zeytin yağı bir de bemix yerine bepanten ampül kullanarak yaptım.şampunanıma da 2 adet bepanten ampül ekledim.saçlarım daha parlak ve canlı görünüyor sanki:46:yalnız bir sorun var,benim zaten sinüzitim var bir de böyle ıslak kafayla bekleyince iyice hasta olup gidicem:25:kürü uyguladıktan sonra saçımızı biraz kurutup beklesek olmaz mı ki:26:çok mu fazla şey istedim:17:

merhaba:3:valla imkansızlıklardan dolayı ben malzemeyi değişirdim.badem yağı yerine zeytin yağı bir de bemix yerine bepanten ampül kullanarak yaptım.şampunanıma da 2 adet bepanten ampül ekledim.saçlarım daha parlak ve canlı görünüyor sanki:46:yalnız bir sorun var,benim zaten sinüzitim var bir de böyle ıslak kafayla bekleyince iyice hasta olup gidicem:25:kürü uyguladıktan sonra saçımızı biraz kurutup beklesek olmaz mı ki:26:çok mu fazla şey istedim:17:

aslında biraz sıcak fön tutsakk belki dahada gzl olur mıı :1: gerçi bir bilene sormak lazım ama :17: sinüzitin varsa sende fazla bekletmezsin canım atıyorum 1 saat bekleteceğine yarım saat felan beklettt ..emeklerimizin karşılığını alırız inş...:nazar::nazar::nazar:

[COLOR="#800080"]Bende bügun basladimm kizlar resim koyarim 8 hafta sonra benimki uzarsa hepinizinki uzarr cunku saç degil bildiginz keçee :52: ve ben kafam u$udugu icin kurutmayla kuruttum ohh miss gibi oldu emdi iyicee :-) 1de yapmistim hala kafamda 10'a kadar yolu var :)))) [/COLOR]

Bugün uygulamaya başladım kızlar, saçlarım omuzlarımda, umarım benim de belime kadar uzanan saçlarım olur bu yöntemle. Gelişmeleri ara ara yazarım :))

Back