- 18 Ocak 2013
- 68
- 1
- 0
Yapan var canim ama haftada 1ken 8 haftaysa 2yken 4 hafta yapip 2 hafta ara veriyormussun sahsen ben haftada 1 yapiyordum simdi 2 haftalik aramdayim 2nci tur'a haftada 2 kere yaparak devam edicem1 az geldi bana 2 daha iyi olur sanirim
Amaaaannn tek derdin bu olsun canim sarimsagina 7 sarimsak kat saç fiskirir hos ben çok pisman oldum bonus oldum resmen
Bende şimdilik haftada bir denicem :13:
Dün ilk kez yaptım bakalım bir faydasını görecek miyim ilerleyen zamanlarda
Sampuana olucakti canim pardonay 2 dis ne oyle cimrilik yapma 5 6 tane koy ama canim bide çok dikkat et ya vallahi bende kullandim maymuna döndum! kil cikti alnimin kenarlarindan simdide onlarla ugrasiyorum sampuanlarken sacinin cok onunu ve arkasini kopurtme dikkatli kullan
tisort isaretlemeyi ve resim cekinmeyi unutma canim
ciddi misin? eğer böyleyse durum iki diş koymam yeter, beş altı diş koyup da senin gibi uğraşmayayım. :18:
az önce 8.kürümü uyguladım şuan kafamda bekliyorum.. 2 hafta ara verip tekrar devam edicem. bu kürü 3 aydan fazla yapmak zararlı mı? 1 ay daha devam edip bıraksam mı? 8 haftada güzel uzama oldu. saçlarımı boyatmıştım 20 gün sonra tekrar boyayacaktım 1bucuk cm diplerim gelmişti. ama hala omuzlarımdan aşağıda, belimde değil
8 haftada 1,5 cm mi uzadı sadece?
hayır 4,5 cm uzamıştır 8 haftada ama ben kestim uçlarından. sacımı boyadıktan sonra 20 günde 1,5 cm uzadıgını farkettim.
başarılar dilerim.bende başladım bu küre 2.yi yaptım dün akşam. inş upuzun upuzun olur saçlarım hoş saçlarım uzamaya uzuyor ama uçlarından koparak döküldüğü için sürekli aynı boyda göğüs hizasından aşağı indiğini görmedim
evet, o şekilsiz dönemde sabır lazım. ben de şu anda o şekilsiz dönemdeyim.:44:eveeett ampullerım elımdeee...
Is cıkısı eve gıderken sınamekı de aldımmı aktardan hemen aksam ılk kürü yaparım bu aksam :)
Insallah bende de ıse yarar.
Saclarımı kısa kestırmıstım sımdı uzatmak ıstıyorum ama ılk uzamaya basladıgında o sekılsız ve bıcımsız zamanı atlatamayıp yenıden kestırıyorum su ara donemı hızlı gecebılırsem bende uzatırım saclarımı ınsallah...
ben de 5 hafta uyguladım. hatta öncesi sonrası diye fotoğraf çektim. koyacağım buraya inşallah.yaa kızlarrr bende her cumartesi uyguluyorum bu 4. üncü haftamıda uyguladım bi değşiklik olmadı birde, sizin hazırladıgınız yağlımı oluyo benimki su gibiyanlış mı yapıyorum acabaa
ben de 5 hafta uyguladım. hatta öncesi sonrası diye fotoğraf çektim. koyacağım buraya inşallah.
ben de pek bir fark göremedim ama fotoğraflarda net anlaşılır.
ve evet, benimki de su gibi!
sürdükten sonra kafama naylon bone takıyorum bir de!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?