Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Yapan var canim ama haftada 1ken 8 haftaysa 2yken 4 hafta yapip 2 hafta ara veriyormussun sahsen ben haftada 1 yapiyordum simdi 2 haftalik aramdayim 2nci tur'a haftada 2 kere yaparak devam edicem 1 az geldi bana 2 daha iyi olur sanirim

Bende şimdilik haftada bir denicem :13:
Dün ilk kez yaptım bakalım bir faydasını görecek miyim ilerleyen zamanlarda

Amaaaannn tek derdin bu olsun canim sarimsagina 7 sarimsak kat saç fiskirir hos ben çok pisman oldum bonus oldum resmen

nasıl yani? ben anlamadım? neye sarımsak katacağız?
bu arada ben de şampuanıma iki diş sarımsak kattım. şöyle ki: iki diş sarımsağı ortadan ikiye böldüm ve attım şampuanın içine... az bir şey kokuyor gibi şampuan ama yıkarken hissetmiyorsun!!!

bunu da burada bir yerde okumuştum. bu forumda yani.

Sampuana olucakti canim pardon ay 2 dis ne oyle cimrilik yapma 5 6 tane koy ama canim bide çok dikkat et ya vallahi bende kullandim maymuna döndum! kil cikti alnimin kenarlarindan simdide onlarla ugrasiyorum sampuanlarken sacinin cok onunu ve arkasini kopurtme dikkatli kullan

ciddi misin? eğer böyleyse durum iki diş koymam yeter, beş altı diş koyup da senin gibi uğraşmayayım. :18:

ciddi misin? eğer böyleyse durum iki diş koymam yeter, beş altı diş koyup da senin gibi uğraşmayayım. :18:

Sen bilirsin tatlim belki dha uzun sure kullanabilirsin benimki sarimsakli sampuan degil sampuanli sarimsak olmustu ve 2 aydan fazla kullanamadim midem kaldirmiyordu artik enisteme kelto$ kafasina uygulamasi icin verdimm

az önce 8.kürümü uyguladım şuan kafamda bekliyorum.. 2 hafta ara verip tekrar devam edicem. bu kürü 3 aydan fazla yapmak zararlı mı? 1 ay daha devam edip bıraksam mı? 8 haftada güzel uzama oldu. saçlarımı boyatmıştım 20 gün sonra tekrar boyayacaktım 1bucuk cm diplerim gelmişti. ama hala omuzlarımdan aşağıda, belimde değil

8 haftada 1,5 cm mi uzadı sadece?

bende başladım bu küre 2.yi yaptım dün akşam. inş upuzun upuzun olur saçlarım hoş saçlarım uzamaya uzuyor ama uçlarından koparak döküldüğü için sürekli aynı boyda göğüs hizasından aşağı indiğini görmedim

eveeett ampullerım elımdeee...
Is cıkısı eve gıderken sınamekı de aldımmı aktardan hemen aksam ılk kürü yaparım bu aksam :)

Insallah bende de ıse yarar.
Saclarımı kısa kestırmıstım sımdı uzatmak ıstıyorum ama ılk uzamaya basladıgında o sekılsız ve bıcımsız zamanı atlatamayıp yenıden kestırıyorum su ara donemı hızlı gecebılırsem bende uzatırım saclarımı ınsallah...

başarılar dilerim.
evet, o şekilsiz dönemde sabır lazım. ben de şu anda o şekilsiz dönemdeyim.:44:

Gulumsun
sabır etmemız lazım ama :)
Hem uzasın ıstıyorum hemde sınır oluyorum suan kı halıne ama dayanacagım bu sefer
OOHH aksam ılk kurumu de yaptım.
Hemen pırıl pırıl oldu saclarım.

yaa kızlarrr bende her cumartesi uyguluyorum bu 4. üncü haftamıda uyguladım bi değşiklik olmadı birde, sizin hazırladıgınız yağlımı oluyo benimki su gibi yanlış mı yapıyorum acabaa

Benım daha once alıp kullanmadıgım sca ıcın faydalı bır kac tane yagım vardı onlardan ve saf zeytın yagıda karıstırdım ıcıne ekstra olarak, ama cok koyu olmadı yıne de.
Ilk yapmama ragmen saclarımda saglıklı bır parlaklık oldu sacımı yıkayıp kurur kurutmaz fark edıldı.

Hatta b vıtamını ampulunu hemsıre bır arkadasdan aldım o bıle sadece zeytın yagı ve bunu karıstırsan bıle yeter dedı. sende varsa bırazda zeytın yagı ekle bence.

yaa kızlarrr bende her cumartesi uyguluyorum bu 4. üncü haftamıda uyguladım bi değşiklik olmadı birde, sizin hazırladıgınız yağlımı oluyo benimki su gibi yanlış mı yapıyorum acabaa
ben de 5 hafta uyguladım. hatta öncesi sonrası diye fotoğraf çektim. koyacağım buraya inşallah.

ben de pek bir fark göremedim ama fotoğraflarda net anlaşılır.

ve evet, benimki de su gibi!

sürdükten sonra kafama naylon bone takıyorum bir de!

yükle de bakıyım azcık morel olsun bana bende bu cumrtesi 5. kürü uygulayacağım. iyi su gibiyse tamamdır . saç diplerim yumusacık oldu ama kararsız kalmıstım bide uzamayınca morelim bozuldu haliyle, bende gece sürüp yatıyorum sbah yıkıyorum ama bişi takmıyorum tkayla topluyorum bide boneyle deneyim. haftada bir uyguluyorsun değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…