Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

dax bildiğim kadarıyla amerikan malı.

Canim adini tam olarak yazarmisin bu dax'in bi bakayim netten ve tirnaklar icinde kullaniyolarmis o urunmu yoksa tirnak icin olani baskami

birebir tırnaklarıma uygulamadım ama saclarıma surerken degıyordur mutlaka ama bı aydır yaklasık b vıtamını ıcıyorum tırnaklarım hem cabuk uzuyor hemde guclendı umarım saclarımada yarıyordur :9

Kızlar geçtiğimiz haftasonu 7. kürümü yaptım, bu hafta sonu 8. kürümü yapacağım. Gözle görülür bir şekilde fark ediliyor saçlarımın uzadığı. Kırıkları çok olduğu için kırıklarını aldırdım yalnız biraz boydan gitti ama olsun, gizli formülüm elimde.
Yalnız kafama takılan bir nokta var.
8 haftadan sonra küre 2 hafta ara verildiği gibi bir şey okumuştum forumda. O tam olarak nasıl oluyor? 2 haftalık aradan sonra aynı şekilde 8 hafta kür-2hafta ara diye devam mı edeceğim?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlar.

Aynen ya bende simdi ole bisey okudum pekmez akilli diye bi arkadasimizdan oda japongulu boyle dedi yazmis bisey anlamadim :s

Kızlar şu an 2. kürümü yaptım 1 cm lik bi uzama var gerçekten şunu sormak istiyorum bende hiç dökülme olmadı öncedende bu kürü denemiştim yine dökülme olmamıştı acaba kür sayısını haftada ikiye mi çıkarsam ne dersiniz ?

ben de yaptım bu kürü birkaç kez. hatta hâlâ sinameki var evde.
AMA benim sorunum şu; bir şeyi düzenli devam edemiyorum.
unutuyorum falan filan. ihmalkarlık diz boyu

kızlar ben de bugün ilk kez denedim ama bir şey sormak istiyorum; bunu saçımıza yapıp yatsak bir sorun olur mu? yoksa 3-4 saat sonra hemen yıkanmalı mı?

kızlar ben de bugün ilk kez denedim ama bir şey sormak istiyorum; bunu saçımıza yapıp yatsak bir sorun olur mu? yoksa 3-4 saat sonra hemen yıkanmalı mı?
diğer konuda bir arkadaş bununla yattığını hatta o zaman saçlarının daha yumuşak oldugunu yazmıştı.:26: ama ben 2 ya da müsaitsem 4 saat kadar saçımda bekletip öyle yıkıyorum.

Kızlar ben 8. kürümü yaptıktan sonra ilk 2 haftalık aramı verdim. İlk haftamın sonundayım ve banyoda saçlarım tutam tutam dökülüyor elimde kalıyor yıkarken. Ara verildiğinde bu normal mi? Sizde de oldu mu? Yoksa başka bir sebebi mi var? Korkmaya başladım. Acilen cevap yazarsanız sevinirim.

aaaaaaaaaaaaa nasıl yaaa?
ben de başladım geçen hafta! yapmayayım mı yani?
şaşırdım şimdi, tecrubeli bir arkadaş bize cevap versin lütfen!

bende olmadı, saçlarım eskiden çok dökülürdü, şimdi çok çok azaldı. dinlenme döneminde de çoğalma farketmedim ben.

Hafta iki kez uygulamanın bir zararı yada ek bir faydası olurmu acaba? :44:

Hafta iki kez uygulamanın bir zararı yada ek bir faydası olurmu acaba? :44:

Yapan var canim ama haftada 1ken 8 haftaysa 2yken 4 hafta yapip 2 hafta ara veriyormussun sahsen ben haftada 1 yapiyordum simdi 2 haftalik aramdayim 2nci tur'a haftada 2 kere yaparak devam edicem 1 az geldi bana 2 daha iyi olur sanirim

Amaaaannn tek derdin bu olsun canim sarimsagina 7 sarimsak kat saç fiskirir hos ben çok pisman oldum bonus oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…