ben ekimden beri dax yapıyordum uzattı tabıkı :) su andADA ucuncu sınamekım kafamda:) ama sınamekı dax gıbı yumusak yapmadı alısacaktır dıye dusunuyorum ınternetten baktın mı dax a urunun turk markaı oldugunu sanmıyorum ınternetten alabılırsın bence
,umarım emeklerımızın sonucunu alırız
ben ekimden beri dax yapıyordum uzattı tabıkı :) su andADA ucuncu sınamekım kafamda:) ama sınamekı dax gıbı yumusak yapmadı alısacaktır dıye dusunuyorum ınternetten baktın mı dax a urunun turk markaı oldugunu sanmıyorum ınternetten alabılırsın bence
,umarım emeklerımızın sonucunu alırız
Canim adini tam olarak yazarmisin bu dax'in bi bakayim netten ve tirnaklar icinde kullaniyolarmis o urunmu yoksa tirnak icin olani baskami
Kızlar bu karışım kaç saat kafada duracak bilen var mı?
birebir tırnaklarıma uygulamadım ama saclarıma surerken degıyordur mutlaka ama bı aydır yaklasık b vıtamını ıcıyorum tırnaklarım hem cabuk uzuyor hemde guclendı umarım saclarımada yarıyordur :9
Kızlar geçtiğimiz haftasonu 7. kürümü yaptım, bu hafta sonu 8. kürümü yapacağım. Gözle görülür bir şekilde fark ediliyor saçlarımın uzadığı. Kırıkları çok olduğu için kırıklarını aldırdım yalnız biraz boydan gitti ama olsun, gizli formülüm elimde.
Yalnız kafama takılan bir nokta var.
8 haftadan sonra küre 2 hafta ara verildiği gibi bir şey okumuştum forumda. O tam olarak nasıl oluyor? 2 haftalık aradan sonra aynı şekilde 8 hafta kür-2hafta ara diye devam mı edeceğim?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlar.
diğer konuda bir arkadaş bununla yattığını hatta o zaman saçlarının daha yumuşak oldugunu yazmıştı.:26: ama ben 2 ya da müsaitsem 4 saat kadar saçımda bekletip öyle yıkıyorum.kızlar ben de bugün ilk kez denedim ama bir şey sormak istiyorum; bunu saçımıza yapıp yatsak bir sorun olur mu? yoksa 3-4 saat sonra hemen yıkanmalı mı?
Kızlar ben 8. kürümü yaptıktan sonra ilk 2 haftalık aramı verdim. İlk haftamın sonundayım ve banyoda saçlarım tutam tutam dökülüyor elimde kalıyor yıkarken. Ara verildiğinde bu normal mi? Sizde de oldu mu? Yoksa başka bir sebebi mi var? Korkmaya başladım. Acilen cevap yazarsanız sevinirim.
aaaaaaaaaaaaanasıl yaaa?
ben de başladım geçen hafta! yapmayayım mı yani?
şaşırdım şimdi, tecrubeli bir arkadaş bize cevap versin lütfen!
Kızlar ben 8. kürümü yaptıktan sonra ilk 2 haftalık aramı verdim. İlk haftamın sonundayım ve banyoda saçlarım tutam tutam dökülüyor elimde kalıyor yıkarken. Ara verildiğinde bu normal mi? Sizde de oldu mu? Yoksa başka bir sebebi mi var? Korkmaya başladım. Acilen cevap yazarsanız sevinirim.
Hafta iki kez uygulamanın bir zararı yada ek bir faydası olurmu acaba? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?