Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

saçta ne kadar bekletıyosun peki

Canım ben 1 yada 2 saat bekletiyorum ..

evet az önce yıkadım o iğrenç kokudan eser yok :))) ama çok iğrenç kokuyor bide otobüse filan bindim millet içinden neler neler demiştir kimbilir kokuyu duyunca

bemiks malesef kötü kokuyor ama alışınca normal geliyor insana bnce pek dışarı çıkcağında yapma derim ben :112:

bebeklerın vitamın surupları gibi kokuyor :)
aama iki defa yıkıyapı ve saç kremini boca edince kokudan eser kalmıyor:)

Durulanmayan bakım suyu ne bemiks kokusu bıraktı bende ne turplu suyun yumurta kokusunu bunuda deneyebilirsiniz arkadaşlar ilk defa bu akşam denedim ve iyiki denemişim saçlarım yumuşacık ben kırıklarım için yaptım bu bakım suyunu dahada faydasını görürsem aktarırım sizlere :107:

Bu formulu 5hafta falan uyguladim ve 1ay falan yapmayi biraktim.normalde omuzlarimda uzamasi duran saclarim bu 5haftada sonunda sudyen hizasina kadar uzadi. Galiba sadece uzatmiyo gurlestiriyorda cunku gecen gunlerde golge yaptirmaya gittim kuafort dipten cikan saclara inanamadi. neyaptiysan cok yaramis dedi(surekli gittigim kuafor)

bu arada bisey sorucam ben bemix'i hap(kirmizi kutu) olanindan kullaniyorum sizlerde bunumu kullaniyorsunuz yoksa ilk sayfada yazan bemix ampulmu kullaniyorsunuz?

bu arada hapı nasıl koydun sen onun içine erittin mi?

banada eczacı once bemıks hapı wermıs sonra farkettım,eczacı arkadasımız aradım sacına suraceksen değiştir ampül al dedı, gıttım değiştirdim...hapı nasıl kullanıyorsun kı erıtıyor musun oyle de olur mu ki:26:

henuz bir defa yaptım 1 ay sonunda cok merak edıyorum buraya yazacagım...bemıks cok kotu kokuyor gercekten

Hapi eriterek kullaniyorum. Hapi alirken biraz rahatsizdim eczacida onun icin aliyorum zannetti bende bozuntuya vermedim keske soyleseydim ampul verirdi gerci hapida ise yariyor ama ampul alirim artik.hapla boyle olduysa ampulle neolurum Allah bilir :)) Bu arada hapida igrenc kokuyor biraz cayada benziyor kokusu ama tuhaf igrenc bisey

ya arkadslar bu sinameki nasil bisey ben yurt disinda bunu nerden bulabilirim cok yerde duyuyorum etkili die ama

yok canim ben fransadayim ama almanyaya sinirdayim bulabilirim ozaman cokkkkk tsk ederim ilk isim alaman eczanesine gitmek olsun :)))))))))dankeeeeee

ben ilk defa sinemakiyi burda duydum daha onceden hic bi fikrim yoktu sen kullandinmi canim sonuclar nasil

ben turplu su ve sinameki yi beraber yapacağım farklı günlerde. turplu su da çok işe yarıyormuş daha bugün başladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…