• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

1 kullanımlık yapıyorum canım ben 1 çay bardağı kaynamış suya sinemaki ekliyorum demleniyor o süzüyorum sonra bi şişede karıştırıyorum hepsini kolayca uyguluyorum saçıma :)

bmıx ampul hao gıbı oluyo dımı cnm toz seklınde olanı var mı ben hıc almamıstım da cısıdı falan varmı bunun yoksa herkangı bı ampul mu sacma mı oldu :))

toz değil canım bildiğin iğne yapmak için hemşireler kırar ya ampul iğneye çekerler içindekini o şekil yani bemiks ampul eczaneye bemiks ampul dediğinde veriyor direk örneğimde biraz ilgnç oldu ama idare et canım :):)

toz değil canım bildiğin iğne yapmak için hemşireler kırar ya ampul iğneye çekerler içindekini o şekil yani bemiks ampul eczaneye bemiks ampul dediğinde veriyor direk örneğimde biraz ilgnç oldu ama idare et canım :):)

anladım cnm bmıx ampul dıyıne verıyomus eczane nasılsa gerısını hallederım :)tesekkurler cnm bu arda cok ıyı oldu bunu ogrendıgım bı haftada 1 cm dıyınce daha da bı ıstek geldı yoksa turplu suyu uygulucaktımhatta ıksını bır uygulayım bende ıkı maskeyı karısıtıp bemıx ampul+bademyagı+sınamekı +turplu su+ yumurta sarısı hepsınıkarıstırım dıyorumdaha ne olsun :))

Canım benim 3-4 sene önce saçımın alt tarafında küçük bi yerde dökülme oldu tamamen aynı şey kardeşimdede olmuştu annem bize sarımsak ve sarımsaklı şampuan kullanmıştı ve o açık yerler kapandı.Bence saça bakım yapmak gerçekden saç için harika bişey ben bakım yapmadan önce saçlarım hem boya hem sürekli düzleştiriciden baya döküldü azaldı saçlarım ve 1 seneden beri bakım yapıyorum saçlarımı koruyabilmek adına şampaun serileri hep kullandım ama doğal şeylerin daha iyi olduğuna inanıyorum dökülme için canım en iyi gelebilcek olan şeyin araştırıp okuduklarım sonunda sarımsak ve çamterebentin yağı olduğunu anladım madem sarımsaklı şampuan kullanıyorsun içine çamterebentin yağı eklemeni öneririm ve çoğu arkadaşımızda şampuanının içine sarımsak ezip koyuyorlar ve dökülmenin azaldğnı gürleştiklerini görmüşler bana yaptınmı diye sorarsan hayır denemedim çamterebentini alınca yapıcam ama sarımsak çok kokuyormuş sarımsakla ilgili başlıkda bulabilirsin canım bunları

cnm tsk ederim peki bir sorum olacak kaç ml sampuana ne kadar çam terebenti koyuyoruz?

hyp_93 cnm ben yaptım bugun kremsı gıbı olmadı ıcıne bı cay kasıgını bıraz geccek kadar da badem yagı da attım turplu su + yumurt asarısı +badem yagı su gıbı oldu sacıma doktum bende dıplerıne masaj yaptım beklıyorum bırazdan yıkıcam bı saat oldu bekleyelkı bızımlıler bı daha sakın yapma bunu dıyolar kokusundan dolayı ama ben bı koku alamıyorum alıstıgım ıcın galıba :))))) sınamekıyı denıcem artık sanırım bızımkılerın yuzunde :) zaten su gıbı oldu ne bılım ensemden akıyo falan aktıkca sılıyorum pek aklıma yatmadı gıbı bakalım cok ıyı yumusatrsa dınlemem vala bızımkılerı haftada bır yapcam nasılsa :)

hyp_93 cnm ben yaptım bugun kremsı gıbı olmadı ıcıne bı cay kasıgını bıraz geccek kadar da badem yagı da attım turplu su + yumurt asarısı +badem yagı su gıbı oldu sacıma doktum bende dıplerıne masaj yaptım beklıyorum bırazdan yıkıcam bı saat oldu bekleyelkı bızımlıler bı daha sakın yapma bunu dıyolar kokusundan dolayı ama ben bı koku alamıyorum alıstıgım ıcın galıba :))))) sınamekıyı denıcem artık sanırım bızımkılerın yuzunde :) zaten su gıbı oldu ne bılım ensemden akıyo falan aktıkca sılıyorum pek aklıma yatmadı gıbı bakalım cok ıyı yumusatrsa dınlemem vala bızımkılerı haftada bır yapcam nasılsa :)

Canım su gbi oluyor zaten evet fazla akıyor o durum biraz sinir bozucu sinemakide aynı canım su gibi ama turplu su kadar değil çünkü badem yağ kattığımız için gerçi sen turbada katmışsın evet turp kaynarken kötü kokuyor ama sonra koku kalmıyor snemakidede bemiks kokuyor ben alıştığım içn artık fazla rahatsız olmuyorum alıştım :):) umarım güzel sonuçlar alırsın canıım

Canım su gbi oluyor zaten evet fazla akıyor o durum biraz sinir bozucu sinemakide aynı canım su gibi ama turplu su kadar değil çünkü badem yağ kattığımız için gerçi sen turbada katmışsın evet turp kaynarken kötü kokuyor ama sonra koku kalmıyor snemakidede bemiks kokuyor ben alıştığım içn artık fazla rahatsız olmuyorum alıştım :):) umarım güzel sonuçlar alırsın canıım

cnm guzledı memnundum maskedenamababam sakın dıyo her yere sınmıs :) amaben alsmadım oyle kotu bı koku eeee o kadar maskeydı yagdı derken artık bunye alıstı aynen :)) basta bı kaynatırken kotu bı koku vardı ama cok rahatsız etmedı benı babamın parfumlerınden ıyıdır (cok agır kokuyo da ) nese ıste dun yaptım dedıgım gıbı cnm memnun kadım ama ben bı de sackremı kullnıyorum onda ada yumusak olabılır saclarım zeytınyagı + yumurta sarısı maskem gıbı aynı pek fark yok bu maskeyı yıkamak daha kolay ama bı de sınamekı alırsam onu denıcem cnm yazdım bı kenara bakalım onu da sonra karar verıcem ama turplu su yapamıcam galıba:) sıname kı de olmazsa cam terabentını denıcem

sinameki boyayı akıtıyor doğru, denedim ama aksın da istediğimden umursamadım, sarıya boyamayı planlıyorum o yuzden de sık bakım yapıyorum şu an kızıl kahveden geçicem zor olcak ama inşallah olcak. turplu suyu daha deneyemedim ama siyah turp aldım, çağrı markette bulabildim bi tek, kırmızı almıştım ama siyahı bulunca daha etkili demişlerdi onu denicem. bu arada renk aksın diye bir kerede beyaz sabunla yıkadım sorada şampuan değil sadece krem ve maske yaptım taranmasını çok zorlaştırdı ama dalgalarım çok güzel toparlandı, hatta kıvırcık oldum diyebilirim. haftada bir yoğun yağlı maske yapıp 5-6 saat beklettikten sonra beyaz sabunla yıkayacağım büyük ihtimal, kullandığım loreal in maskesi de fazla yumuşak yapıyordu onda sonra da deneyebilirim belki. rengi açarken yakmaktan çok korkuyorum çünkü ve oyunum var sahnede garip bir renkle kalmamak için kötü olursa yine koyultmak istemiyorum. ah ah turplu yu deneyeyim yazıcam kızlar

kızlar yaktınız beni... dün bu kürü yaptım ve bugün sevgilimin yanına gittim, saçlarımın kokusunu hiç beğenmedi serum gibi kokuyor dedi doğru dürüst sarılmadı bile. ya bu bemix çok iğrenç kokuyo yaaaaa napıcaz :D

kızlar yaktınız beni... dün bu kürü yaptım ve bugün sevgilimin yanına gittim, saçlarımın kokusunu hiç beğenmedi serum gibi kokuyor dedi doğru dürüst sarılmadı bile. ya bu bemix çok iğrenç kokuyo yaaaaa napıcaz :D

Canım ben sevgilimle görüşmeden hemen önce yapmıyorum biliyorum kokuyor yaptığn günden sonra tekrar saçını yıkadığında kalmıyor kokusu bundan sonra dikkat etmeye çalış :1:

Canım ben sevgilimle görüşmeden hemen önce yapmıyorum biliyorum kokuyor yaptığn günden sonra tekrar saçını yıkadığında kalmıyor kokusu bundan sonra dikkat etmeye çalış :1:

evet az önce yıkadım o iğrenç kokudan eser yok :))) ama çok iğrenç kokuyor bide otobüse filan bindim millet içinden neler neler demiştir kimbilir kokuyu duyunca :1:

Back