• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

kızlar sinamekiyide turplu suyu da yaptım hiç koku kalmadı, bi şamuan bi saç kremi, sonra maske, çıkınca havluyla kurulanmış saça bakım spreyi, ne yumurta kaldı ne de o korkunç bemiks kokusu ama sevgilim eve girince turp kokusundan kedimi sorumlu tuttu hiç bozmadım =)=)

arkadaşlar konuya ilgi gösterdiğiniz için çoook teşekkür ederim ben fazla giremiyorum yoğun olduğumdan sorularınıza tek tek cvp yazamıyorum dolayısıyla ama şunu diyebilirim ki bu formülü kendim ve müşterilerim denedik ve güzel sonuçlar elde ettik tek yapmanız gereken her seferinde taze hazırlamak ve düzenli yapmak ben 3 ay kadar uygulayıp bir ay kadar ara vererek uyguladım hazırlanması gayet basittir koku bırakmıyor rahatsız edecek şekilde. Gürleştirme gibi özelliği yoktur sadece uzamaya hız kazandırıyor özel mesaj hakkım yokmuş o yüzden özel mesajlara cvpta veremiyorum kusura bakmayın herşey gönlünüzce olsun

bişey sorucam japongülü benim saç gözeneklerim kapalıymış açmak için bildiğin bi yöntem var mı

canım birşey danısıcam,
saçlarım bazen çok hızlı bazen de çook yavaş uzuyor, evet bu normal belki ama yavaş dönemde sinir hastası oluyorum kırıklarımla

bu maskeyi yaparken;
sinameki kaynatıp içine bemiks ve bepanthene kapsul u birlikte koysam, yağ olarakta saç bakım yağ karışımı aldım onu, yani, jojoba, tatlı badem, susam, çörekotu, ısırgan, ceviz, ylang ylang, biberiye, okaliptus, elma, karanfil, çam terebentin yağ karışımını koysam olur mu, gece de sürüp yatsam hatta içinde karbiber, sarımsak, biberiye ve kişnişle evde beklettiğim zeytinyağ var salatalara vs kullanmak için yapmıştım, bir çay kaşığı gibi de ondan koysam ve bal + elma sirkesi

bunları 12 saat filan bekletmek zararlı olur mu? hazırlayıp şişelesem en azından 4-5 kullanımlık bir ay hazır dursa etkisi azalır mı? spreyle sıkıp tarayıp uçlara doğru, yatacağım sarmicam buyuk ihtimalle, yada karışınca etki değişir mi, hepsi yararlı deniyor karıştırıp kullansak yani

herşeyin fazlası zarar sinameki bilirsin tembellik yapıyor bu kadar uzun süre bekletmek fayda değil zarar verir her zaman 2 3 saat kafi bence canım yağlara gelince ben nasıl yapıyorum illaki badem yağı yapmıyorum yılan yağı yapıyorum evde ne varsa onunla yapıyorum karışımı bu kadar çok karıştırma derim tek bir yağ karışımını kullan diğer yağlarıda sinamekiden ayrı kullan haftanın diğer bi gününde

japongülü benim saçlarımın uzaması fena sayılmaz,
saçlarım sarı ve ayda bir diplerimi yaptırmam gerekiyor kendi saçım çok siyah açıcı olmadan yeteri kadar açılmıyor
uzaması yavaş değil ama bu kürede yarın başlıyorum:52: ok

ama benim sorunum şu sürekli kırılarak dökülüyor saçlarım :50:bir tarıyorum varya boy boy kırılıyor ve çok fazla:43: ne yapacağını şaşırdım ve saçlarım boyadan çok yıpranmış durumda ne yapsam olmuyor nolur bana bi yardım etttt:54:

japongülü benim saçlarımın uzaması fena sayılmaz,
saçlarım sarı ve ayda bir diplerimi yaptırmam gerekiyor kendi saçım çok siyah açıcı olmadan yeteri kadar açılmıyor
uzaması yavaş değil ama bu kürede yarın başlıyorum:52: ok

ama benim sorunum şu sürekli kırılarak dökülüyor saçlarım :50:bir tarıyorum varya boy boy kırılıyor ve çok fazla:43: ne yapacağını şaşırdım ve saçlarım boyadan çok yıpranmış durumda ne yapsam olmuyor nolur bana bi yardım etttt:54:

bana sormamışsın ama her ay dip boyası fazla değilmi saç zaten ayda en fazla 2 cm uzar eğer açıcıyıda ayda bir yaptırıyorsan diplerine tamamen saçından olma ihtimalin çok yüksek bence fazla yüklenme saçlarına canım:50:

Kızlar geçen çarşamba saçlarımı kestirdim ve boyattım. Yani yarın bir hafta olucak bu 1 hafta içinde 2 kere sinemakili kürü uyguladım. Az öncesaçımdan bir tel koparttım ve iyice baktım inanamayacaksınız ama resmen 1 cmden biraz fazla uzamış şok oldum resmen ya. o açı sakladım haftaya aynı işlemi bir daha yapıp karşılaştırıcam. bu formül gerçekten işe yarıyor çok teşekkürler.

Valla ben de inanmadım ama oldu. belkide kırıklarını aldırdığım için bu kadar hızlı uzadı ama 2 kere yaptım bu bakımı mutlaka etkisi oldu bence ;)

geçen hafta bende başladım sinamekiki küre bakalım sabırsızlıkla devam edicem hiç uzamayan bi saçım var inş.bu işe yarar

kızlar merhaba ben bu bakıma bugün başlıcam ama aklıma takılan bişey var bu bakım saç döküyor mu böyle birşeyle karşılaşan warmı ?

ilk başlandığında dökülme sorunu yaşayan arkadaşlar olmuş buna yorum olarak ölü saçlar dökülüyormuş sonra sağlıklı saçlar uzuyormuş diye okudum.

sac için yılan yagı diorum ama çinden gelen olmıcak nasıl anlıcaz derseniz ztn 5 liraya fln satılıo aktarda ben ithal almstm hos kokulu daha ilk kullanımda parlaklıgı hacmi farketti .genetik olmayan kellige bile cözüm yılan yagı bir de eczanelerde priorin diye bi bitkisel bayer gibi güvenli bi firmanın ilacı var müthiş beslio sac köklerini !!! tavsiye ederim :)

Back