arkadaşlar konuya ilgi gösterdiğiniz için çoook teşekkür ederim ben fazla giremiyorum yoğun olduğumdan sorularınıza tek tek cvp yazamıyorum dolayısıyla ama şunu diyebilirim ki bu formülü kendim ve müşterilerim denedik ve güzel sonuçlar elde ettik tek yapmanız gereken her seferinde taze hazırlamak ve düzenli yapmak ben 3 ay kadar uygulayıp bir ay kadar ara vererek uyguladım hazırlanması gayet basittir koku bırakmıyor rahatsız edecek şekilde. Gürleştirme gibi özelliği yoktur sadece uzamaya hız kazandırıyor özel mesaj hakkım yokmuş o yüzden özel mesajlara cvpta veremiyorum kusura bakmayın herşey gönlünüzce olsun
canım birşey danısıcam,
saçlarım bazen çok hızlı bazen de çook yavaş uzuyor, evet bu normal belki ama yavaş dönemde sinir hastası oluyorum kırıklarımla
bu maskeyi yaparken;
sinameki kaynatıp içine bemiks ve bepanthene kapsul u birlikte koysam, yağ olarakta saç bakım yağ karışımı aldım onu, yani, jojoba, tatlı badem, susam, çörekotu, ısırgan, ceviz, ylang ylang, biberiye, okaliptus, elma, karanfil, çam terebentin yağ karışımını koysam olur mu, gece de sürüp yatsam hatta içinde karbiber, sarımsak, biberiye ve kişnişle evde beklettiğim zeytinyağ var salatalara vs kullanmak için yapmıştım, bir çay kaşığı gibi de ondan koysam ve bal + elma sirkesi
bunları 12 saat filan bekletmek zararlı olur mu? hazırlayıp şişelesem en azından 4-5 kullanımlık bir ay hazır dursa etkisi azalır mı? spreyle sıkıp tarayıp uçlara doğru, yatacağım sarmicam buyuk ihtimalle, yada karışınca etki değişir mi, hepsi yararlı deniyor karıştırıp kullansak yani
japongülü benim saçlarımın uzaması fena sayılmaz,
saçlarım sarı ve ayda bir diplerimi yaptırmam gerekiyor kendi saçım çok siyah açıcı olmadan yeteri kadar açılmıyor
uzaması yavaş değil ama bu kürede yarın başlıyorumok
ama benim sorunum şu sürekli kırılarak dökülüyor saçlarımbir tarıyorum varya boy boy kırılıyor ve çok fazla ne yapacağını şaşırdım ve saçlarım boyadan çok yıpranmış durumda ne yapsam olmuyor nolur bana bi yardım etttt
acaba içine bemix koymadan da etkili olur mu?
Ya bu bemixi almanyada/avusturyada bulamiyoruz nolucak... :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?