Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saçta ne kadar bekletıyosun peki
evet az önce yıkadım o iğrenç kokudan eser yok :))) ama çok iğrenç kokuyor bide otobüse filan bindim millet içinden neler neler demiştir kimbilir kokuyu duyunca
Bu formulu 5hafta falan uyguladim ve 1ay falan yapmayi biraktim.normalde omuzlarimda uzamasi duran saclarim bu 5haftada sonunda sudyen hizasina kadar uzadi. Galiba sadece uzatmiyo gurlestiriyorda cunku gecen gunlerde golge yaptirmaya gittim kuafort dipten cikan saclara inanamadi. neyaptiysan cok yaramis dedi(surekli gittigim kuafor)
bu arada bisey sorucam ben bemix'i hap(kirmizi kutu) olanindan kullaniyorum sizlerde bunumu kullaniyorsunuz yoksa ilk sayfada yazan bemix ampulmu kullaniyorsunuz?
leolito
ya arkadslar bu sinameki nasil bisey ben yurt disinda bunu nerden bulabilirim cok yerde duyuyorum etkili die ama
bu turkiyede aktarlardami satiliyor canim
yok canim ben fransadayim ama almanyaya sinirdayim bulabilirim ozaman cokkkkk tsk ederim ilk isim alaman eczanesine gitmek olsun :)))))))))dankeeeeee