- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
1 kullanımlık yapıyorum canım ben 1 çay bardağı kaynamış suya sinemaki ekliyorum demleniyor o süzüyorum sonra bi şişede karıştırıyorum hepsini kolayca uyguluyorum saçıma :)
toz değil canım bildiğin iğne yapmak için hemşireler kırar ya ampul iğneye çekerler içindekini o şekil yani bemiks ampul eczaneye bemiks ampul dediğinde veriyor direk örneğimde biraz ilgnç oldu ama idare et canım :):)
Bence ayrı ayrı uygula canım ters etki yapmasın 2sinide karıştırma sakıın işin kolayına kaçma :))
Canım benim 3-4 sene önce saçımın alt tarafında küçük bi yerde dökülme oldu tamamen aynı şey kardeşimdede olmuştu annem bize sarımsak ve sarımsaklı şampuan kullanmıştı ve o açık yerler kapandı.Bence saça bakım yapmak gerçekden saç için harika bişey ben bakım yapmadan önce saçlarım hem boya hem sürekli düzleştiriciden baya döküldü azaldı saçlarım ve 1 seneden beri bakım yapıyorum saçlarımı koruyabilmek adına şampaun serileri hep kullandım ama doğal şeylerin daha iyi olduğuna inanıyorum dökülme için canım en iyi gelebilcek olan şeyin araştırıp okuduklarım sonunda sarımsak ve çamterebentin yağı olduğunu anladım madem sarımsaklı şampuan kullanıyorsun içine çamterebentin yağı eklemeni öneririm ve çoğu arkadaşımızda şampuanının içine sarımsak ezip koyuyorlar ve dökülmenin azaldğnı gürleştiklerini görmüşler bana yaptınmı diye sorarsan hayır denemedim çamterebentini alınca yapıcam ama sarımsak çok kokuyormuş sarımsakla ilgili başlıkda bulabilirsin canım bunları
1907ada cım ben su havalr malum cok soguk sarımsak yutuyorum her gun bı dıs bas aspırın nıyetıne sac dokulmelerım cok cok azaldı yutman yeterlı sampuanla falan ugrazma :)
tsk ederim mervecim bunu deneyeceğim :))
bu masajı yaptıktan sonra yıkamalk falan gerekiyor mu:26:
hyp_93 cnm ben yaptım bugun kremsı gıbı olmadı ıcıne bı cay kasıgını bıraz geccek kadar da badem yagı da attım turplu su + yumurt asarısı +badem yagı su gıbı oldu sacıma doktum bende dıplerıne masaj yaptım beklıyorum bırazdan yıkıcam bı saat oldu bekleyelkı bızımlıler bı daha sakın yapma bunu dıyolar kokusundan dolayı ama ben bı koku alamıyorum alıstıgım ıcın galıba :))))) sınamekıyı denıcem artık sanırım bızımkılerın yuzunde :) zaten su gıbı oldu ne bılım ensemden akıyo falan aktıkca sılıyorum pek aklıma yatmadı gıbı bakalım cok ıyı yumusatrsa dınlemem vala bızımkılerı haftada bır yapcam nasılsa :)
cnm tsk ederim peki bir sorum olacak kaç ml sampuana ne kadar çam terebenti koyuyoruz?
Canım su gbi oluyor zaten evet fazla akıyor o durum biraz sinir bozucu sinemakide aynı canım su gibi ama turplu su kadar değil çünkü badem yağ kattığımız için gerçi sen turbada katmışsın evet turp kaynarken kötü kokuyor ama sonra koku kalmıyor snemakidede bemiks kokuyor ben alıştığım içn artık fazla rahatsız olmuyorum alıştım :):) umarım güzel sonuçlar alırsın canıım
Rica ederim canım genelde arkadaşlar bir kapak eklemişler canım ama 200 ml başına 25 damla yazıyordu bir yerde aklında bulunsun :)
kızlar yaktınız beni... dün bu kürü yaptım ve bugün sevgilimin yanına gittim, saçlarımın kokusunu hiç beğenmedi serum gibi kokuyor dedi doğru dürüst sarılmadı bile. ya bu bemix çok iğrenç kokuyo yaaaaa napıcaz
Canım ben sevgilimle görüşmeden hemen önce yapmıyorum biliyorum kokuyor yaptığn günden sonra tekrar saçını yıkadığında kalmıyor kokusu bundan sonra dikkat etmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?