selam kızlar,bu kürü uygulayıp olumlu sonuç alanlar olmuşta aklım karıştı benim ne kadar tutucaz kafamızda bu suyu, 5 saat mi yarım saat mi 2 saat mi :26:
bnm saçımı uzatmadı bu :S ama kuzenim yapıyo çok belirgin uzattı onun saçlarını ben civanperçeminden memnun kaldım valla bide turplu su gerçektn işe yaradı bnm saçımdaa
arkadaşlar 2 gün önce gidip omuzlarımın aşağısına kadar olan saçlarımı kestirdimve kuaför benim istediğimden çok farklı ve iğrenç bi model kesti..ilkokul çocuları gibi kesti canım saçlarımı..neyse çabuk uzamasını istiyorum haliyle en azından modelini düzelttirebilirm...bu gün uyguladım bu formülü yalnız bi sorum var..sinamekiyi kaynanntıktan sonra yapraklarıyla mı uyguluyorsunuz saça yoksa süzüp sadece suyunu mu katıyorsunuz??
ben süzdüm..1 saate yakın beklettim..saç derisine de temas etti çok.. kaşıntı yaptı:26:
Kızlar benim saçlarım zaten uzundu ama çok dökülmeye başlamıştı tutam tutam geliyordu elime kuaföre gidip kestirdim her zaman yaptıkları gibi istediğim boydan daha kısa kestitesadüfen bu karışımı buldum ve 06.12 salı günü uyguladım saçımı da pazartesi kestirmiştim zaten, şimdi taradığımda top yumağı şeklinde dökülen saçımdan bir tel bile gelmedi bugün elime, uzun süre kullanıp fotoğraflayıp sonuçları paylaşmak istiyorum.. sinameki otu 100 gr aldım 2 lira verdim badem yağına 4 lira bemix e 4 lira toplam 1 aylık maliyeti 10 lira yani
Ben saçlarımı kestirdikten sonra dökülme durdu diye tahmin ediyorum çünkü daha dün akşam uyguladım ben bu karışımı bu kadar kısa zamanda etki yapması mümkün değil gibi canım ya, bence sende uçlarından biraz kestir öyle uygulamaya başla ama mutlaka kestir saçlarından yoksa dökülmenin önüne geçmek çok zor, fotoğraf çekip paylaşacağım 1 ay sonra falan sonuç alabilrsem, dünkü halini çektim... Canım bu arada şark görevinde misin :) ben sözlüyüm de bizde yaza şarka gidicez düğün yapıp :26:
ayy mesajım 2 kez gitmiş, bi kullanmaya başla bakalım bende yeni başladığım için çok yorum yapamıyorum şimdilik, inşallah seninde durur dökülmelerin bilirim çok zor saç dökülmesi, arkadaşlarıma ekledim ben bi an önce 100 ü doldurmak istiyorum ya özelden görüşelim mutlaka daha sonra
herkese günaydın.şu meşhur sinameki kürünü dün akşam ilk defa yaptım.yarım saat bekletip yıkadım.saçlarımda çok dökülme var ama dün akşamki kadar hiiiiç dökülmemiştibanyoda topak topak elime geldi resmen moralim çok bozuldu.öyle yumuşacık falan da olmadı saçlarım.acaba zamanla mı etkisini gösterip yumuşatacak?ilk kullanımda bu kadar dökmesi normal mi?
canım ynen bendede bole oldu 4 kez yaptım bıraktım ben. gıtım en kalıtelısnde bır suru cıt cıt aldım. saclarımın kırklarındanda temızlettım. aman artık uzamazsada uzamasın. kendı halıne bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?