• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

2.uygulamadan sonra yeni saçlar çıktı :O yok artıık ya şoktayım :O
ben bu uygulamadan sonra saçımı ginseng şampuanıyla yıkıyorum aktarın tavsiyesi

biraz daha şoka gir o zaman ne dediğinden haberin yoksa :
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/461920-sinemaki-kurunu-uygulayanlarr-3.html

ginseng şampuanına bişey diyemicem olabilir..ama annenin iğneyle kafa çizme tavsiyesine kimse uymaz umarım böyle kulaktan dolma şaçma şeyler paylaşarak başkalarının da vebalini alma..

biraz daha şoka gir o zaman ne dediğinden haberin yoksa :
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/461920-sinemaki-kurunu-uygulayanlarr-3.html

ginseng şampuanına bişey diyemicem olabilir..ama annenin iğneyle kafa çizme tavsiyesine kimse uymaz umarım böyle kulaktan dolma şaçma şeyler paylaşarak başkalarının da vebalini alma..

vaovv nedir bu öfkenin terslemenin sebebi yahu :D iğne yada kürdanla çizme işlemini birtek ben söylemiyorum araştırmadan yorum yapma! ayrıca gayet etki edebilecek birşey çübkü benim saçlarım zaten çok çabuk uzar ve bunu yapınca dahada hızlandı bunda bu kadar tepki gösterilecek birşey yok sakin ol :)))

Son düzenleme:
bu kürü sadece 1 kere uyguladım ama diplerim baya gelmiş gibi saçlarımda boya olduğu için farkedebiliyorum ya da banamı öyle geliyor bilemiyorum :) saçlarım normalde sert ama kür bunada iyi geldi ayrıca bir konuda görmüştüm durulanmayan bakım suyu idi sanırım içine biraz su,gliserin yağı,badem yağı ve kokulu bir yağ koydum her duştan sonra bunu sıkıyorum yumuşatıyor. normalde saçlarım belime gelmesine az kaldı sayılır kısa değiller yani uzun ama ben belime gelsin istiyorum bu yüzden kürü kullanmak istedim 4. kürümde (daha çok var ama olsun) fotograflarımı paylaşırım arkadaşlarada fikir olur.. tabi benim saçlarım normalde de biraz hızlı uzuyor boyamadan önce omuzlarımda kestirdiğim saçlarım 3 4 ayda belime gelirdi hemen hemen... saçlarıma çok işlem yaptırdım son zamanlarda ve çok da iyi beslenmiyorum(et tüketmiyorum protein almıyorum) bu yüzden uzaması biraz durmuştu

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir süre önce ablam saç dökülmeliriiçin sarımsak kullanıyordu annem o sarımsağı sürmeden önce ablamın saç derisini iğneyle hafifçe çiziyodu bu formülde de işe yarayabilir diye düşünüyorum

Canım bu sac diplerini iğneyle cizme isi doğru olabilir, cünkü benim arkadasımın rahmetli annesi kanserdi, sacları yer yer kel yer yer sanki ufak cıtcıt gibi 1o ar tel falan kalmıstı, kadın aldı bildiğin bacak tıraş ettiğimiz jileti eline, ilk önce kaş makasıyla kesti saclarını yeni bicilmiş çimen kadar bıraktı, sonra sampuanla köpürttü ve kafasını jiletle traş etti, arkasından her gün 1 büyük soğan, 3 diş sarımsak rendeleyip sürdü, kafasına tülbent sardı, geceleri böyle yattı, sabahları uyanınca zeytinyağlı sabunla yıkadı..

Bu böyle her gün bir ay gitmiş(gitmiş diyorum annem anlattı) ben 1 bucuk ay sonra sömestr tatili icin finaller bitince eve döndüm, uğruyayım hatice teyzeye bi dedim, kadının sacları pırıl pırıl muhtesem ve dolgun bir küttü ! 1 bucuk ay görmedim sadece ya..

Allah rahmet eylesin, onun o olayından sonra ben de cok düsündüm kafayı kazıtıp yapsam mı diye, hazır sömestrdayken koksa en fazla evdekilere kokar dedim, anneme de söyledim, bak bana söylenme sonra kazıttığın gibi kalırsan küserse sacların diyince tırsıp vazgectim..

Diyeceğim bağlantı o ki; kadın saclarını jiletle kazıdığı günün aksamı sürmeye basladı, dipleri (jiletten)çizik sekilde basladı yani, her seferinde cizdiğini sanmıyorum ama sac diplerine iyice isledi demek ki jiletlemek..

canım haftada bir yapılıyor diye bliyrm ben ve 5 saat beklemek gerekiyormus baska bi arkdsın konusunda görmüştüm bende.. bi arkadasta bi gün zeytin yagı bi gün bu formulu yapmıs bir buçuk ayda 10cm uzamıs süper valla:) bi de sarımsaklı şampuan da uzatıyormus ben bunları yapmaya başladım zaten saclarım gögüs hizamda ama çok az ve cansız oldugu için uzunlugu belli olmuyo malesef..biraz gürlessin diye ben bu sinamekili tarife bemiks bepanthane evigen ampul de koyuyorum bakalm bi ay sonra bi gelişme olursa ben de sonuçları yazarımm

yalan onlarr 1.5 ayda 10 cm uzar mı ya akıl var mantık var yapmayın allah askına :) en fazla max. 3 cm

arkadaşlar cevapların büyük bi kısmını okumaya çalıştım ama anlayamadığım bişey var,bu japongulu arkadaşın tavsiye ettiği kürü bi süre kullanıp ara mı veriyoruz?ne kadar zaman kullanmak gerekiyor?bir de sürdükten sonra normal şampuanla mı temizleyip duruluyoruz??

arkadaşlar cevapların büyük bi kısmını okumaya çalıştım ama anlayamadığım bişey var,bu japongulu arkadaşın tavsiye ettiği kürü bi süre kullanıp ara mı veriyoruz?ne kadar zaman kullanmak gerekiyor?bir de sürdükten sonra normal şampuanla mı temizleyip duruluyoruz??

8 haftadan sonra ara veriyoruz, normal şampuanla durulanıyor (sarımsaklı olursa daha çok işe yaradığıda söyleniyo)

8 haftadan sonra ara veriyoruz, normal şampuanla durulanıyor (sarımsaklı olursa daha çok işe yaradığıda söyleniyo)

peki sen uyguladın mı bu kürü?yazıldığı gibi faydasını gördün mü?dökülmeyi de önlüyor mu acaba?(çok soru sordum ama saçlarım gerçekten çok kötü durumda)

kızlar merhaba.bende yapıyorum bu sınemakıyı.fakat forumda bazı arkadaslar haftada 2 falan yaptıklarını yazmıslar ben haftada 1 yapıyorum 2 yapsam dahamı hızlı uzarkı.3. haftam bu hafta saclarım daha parlak eskıden duzlestırıcı olmadan cıkamazdım evden sımdı sadece kurutuyorum ve dumduz saclarım ayrıca ucları cok kırıktı glıserın yagını kullanıyorum saclarımın uclarınada kırıklarım duzeldı.

peki sen uyguladın mı bu kürü?yazıldığı gibi faydasını gördün mü?dökülmeyi de önlüyor mu acaba?(çok soru sordum ama saçlarım gerçekten çok kötü durumda)

ben uyguluyorum dökülme sorunum yok o yüzden önleyip önlemediği hakkında bilgi veremeyeceğim ama faydasını gördüm arkadaşlarım saçlarımın çok bakımlı göründüğünü ne kullandığımı falan sormaya başladılar

Bugün 3. kürümü uygulayacağım. Ben saçımın en ön kısmını cetvelle ölçmüştüm başlamadan önce ve 31 cmdi.
Dün gözüme uzamış gibi göründü, ölçtüm dikkatlice ve 32 cm olmuş :1: Yaklaşık 10 gün geçmişti yalnızca. Benim normalda ayda 1 cm.i bile zor buluyordu uzamam :34:

kızlar benim bi sorum olucak bu kürü uyguladıktan sonra herhangi birşeyle başımızı sarmıyoruz dimi öyle açık şekilde duruyor 5-6 saat anladığım kadarıyla.içinede sinameki badem yağı ve bemiks katıcaz. 8 haftadan sonra 2 haftamı ara vericez? lütfen yardımcı olurmusunuz?

kızlar benim bi sorum olucak bu kürü uyguladıktan sonra herhangi birşeyle başımızı sarmıyoruz dimi öyle açık şekilde duruyor 5-6 saat anladığım kadarıyla.içinede sinameki badem yağı ve bemiks katıcaz. 8 haftadan sonra 2 haftamı ara vericez? lütfen yardımcı olurmusunuz?

bildiğim kadarıyla havlu sarılmalı sarılmasa da olur tabii.ama sıcakta etkisini daha iyi gösterir diye düşünüyorum

ben bone takıyorum

Ben strech filme sardıktan sonra havluyu birazcık ısıtıyorum soba vs. önünde onu da üstüne sarıyorum.. 3o-4o dk. arası bekletip sarımsaksız bir şampuanla güzelce yıkıyorum, kremlendirmeden cıkıyorum, havluyla ıslaklığını aldıktan sonra nemli uclarıma 5 damla gliserin yağı+gliss sarı sac kremi sürüp sacı asırı kurutmadan azcık nemli kalcak sekilde kurutuyorum.

Benim yöntemim bu, memnunum, 5.kürü yaptım, baslangıctan bu yana sac uzama santimim "4". Resim de koydum birkac sf.önceye, bakabilirsin..

Evet. 8 hafta, (ben haftada bir kez olmak üzere uyguluyorum, bazı arkadaslar 2 falan uyguluyormus, orijinal tariften şaşma bence) sonra 2 hafta dinlendiriyorsun, kür falan yok.. ' hafta gecince yine baslarsın istersen..

selam kızlar,bu kürü uygulayıp olumlu sonuç alanlar olmuşta aklım karıştı benim ne kadar tutucaz kafamızda bu suyu, 5 saat mi yarım saat mi 2 saat mi :26:

Back