• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

5 hafta düzenli olarak yaptım yani bemix kutusu bitene kadar. şimdi 1 hafta ara verdim haftaya tekrar devam edicem. etraftan gelen yorumlar saçlarına ne yaptıysan çok güzel olmuş , hangi şampuanı kullanıyosun , sanki bi gürleşmiş saçların. sırf beni memnun etmek için değil doğruları söylediklerini biliyorum çünkü bu karışımı kullandığımı kimseye söylemedim. şuda varki buı karışımı kullandığım süre boyunca hiçbir ek ürün kullanmadım ve saçıma bi işlem yapmadım. (ne boyadım , ne fön çektim nede maşa yaptım,banyodan sonra saçımı kuruladım mikrofiber havluyla okadar) bi miktar saç dökülmem vardı çok diildi ama şuan hiç dökülmüyo gibi bişey.
gerçekten tavsiye ettiğim bişey. hergün kendimizi gördüğümüz için farkı anlayamayabiliyoruz ama 2 3 hafta görüşmediğin biri senin hakkında bi eleştiri yapıyosa doğrudur =))

Merhaba, benimde bir sorum var.

Bu sinamekiyi yaprak olarak mi satin aliyorsunuz yoksa toz halinde mi?
sicak su ile kaynadiktan sonra, süzgecten geciriyor musunuz?

Merhaba, benimde bir sorum var.

Bu sinamekiyi yaprak olarak mi satin aliyorsunuz yoksa toz halinde mi?
sicak su ile kaynadiktan sonra, süzgecten geciriyor musunuz?

evet yaprak şeklinde sinamekiyi kaynattıktan sonra ılımasını beklıyorsunuz o sırada demleniyor zaten sonra süzgeçten geciriyorsunuz:):)

Son düzenleme:
herkese günaydın.şu meşhur sinameki kürünü dün akşam ilk defa yaptım.yarım saat bekletip yıkadım.saçlarımda çok dökülme var ama dün akşamki kadar hiiiiç dökülmemişti:( banyoda topak topak elime geldi resmen moralim çok bozuldu.öyle yumuşacık falan da olmadı saçlarım.acaba zamanla mı etkisini gösterip yumuşatacak?ilk kullanımda bu kadar dökmesi normal mi?

bende de başta biraz dökülme oldu ama öyle abartılacak bi dökülme olmadı hiç..hatta sonradan dökülmeyi azalttı bile parlak yumuşacık oldu sağlıklı bi görünüm geldi..tabi bi seferde olmadı 3-4 seferden sonra gördüm yumuşatma etkisini falan..iki ay oluyo ben artık ara veriicem iki hafta..belki sana iyi gelmemiş de olabilir canım herkeste aynı etki görülmeyebilir sen daha iyi bilirsin ama rahatsızlık hissediosan bırak bence..
ben de turplu suyu denedim ilk başta ama dayanamadım bıraktım hemen..hem çok kaşıntı yaptı saçlarımı kazık gibi yaptı tam tersini söyleyip çok memnun olan arkadaşlar da var herkeste aynı etki olmuo demek ki..

Merhaba herkese. Bu kürü dün uyguladım ama saç diplerim acımaya başladı ve 2 saat sonra yıkadım. Ancak şimdi tekrar saç diplerimde yanma başladı. Acaba sinemakiyi çok fazla koyduğum için mi yoksa başka bir sebebi olabilirmi? Fikri olan :18:

Yaa ben n'apmışım yaaa sinameki yerine ısırgan koymuşum ya offf :9:

Neyse şimdi doğrusunu uyguladım acımadı...

Son düzenleme:
uygulayan bazı arkadaşlar saçlarında topak topak dökülüp ele geldiğini yazmışlar gerçekten çok şaşırdım ben 7 haftadır uyguluyorym hiç böle şeyler olmadı.gayet saçlarım uzadı ve gürleşti demekki herkeste aynı etkiyi yaratmıyor:50:

ben 2 kere sinamekili kürü bir kere de turplu kürü uyguladım şimdiye kadar..saçlarım parlıyor bence..uzayıp uzamadığını bilmiyorum ama yumuşattığı kesin

5 hafta düzenli olarak yaptım yani bemix kutusu bitene kadar. şimdi 1 hafta ara verdim haftaya tekrar devam edicem. etraftan gelen yorumlar saçlarına ne yaptıysan çok güzel olmuş , hangi şampuanı kullanıyosun , sanki bi gürleşmiş saçların. sırf beni memnun etmek için değil doğruları söylediklerini biliyorum çünkü bu karışımı kullandığımı kimseye söylemedim. şuda varki buı karışımı kullandığım süre boyunca hiçbir ek ürün kullanmadım ve saçıma bi işlem yapmadım. (ne boyadım , ne fön çektim nede maşa yaptım,banyodan sonra saçımı kuruladım mikrofiber havluyla okadar) bi miktar saç dökülmem vardı çok diildi ama şuan hiç dökülmüyo gibi bişey.
gerçekten tavsiye ettiğim bişey. hergün kendimizi gördüğümüz için farkı anlayamayabiliyoruz ama 2 3 hafta görüşmediğin biri senin hakkında bi eleştiri yapıyosa doğrudur =))

Bende 2 aydir kullaniyorum 2 hafta ara verdim yine basladim ama sunu ogrendimki bu kur 1. Aydan sonra haftada 2 ye cikariliyormus sizde oylemi yaptiniz kizlar?

lütfen yardımcı olunn. ben ampulü sampuanıma katsam saçımada badem yağı sinemeki sürsem aynı etkiyi yaparmı?

saçlarım göğüs hizasında ve kalçama kadar gelmesi lazım 6 aya kadar. 6 ay boyunca hergün bemiksli sarımsaklı şampuanla yıkasam haftasonu da sinamekiyle badem yağını karıştırsam olmazmı?
sürekli gidip ampulden alamayabilirim çünkü..
benım yapacağım formul etki etmezmi ki.:43:

ozaman bele kadar. göğüsümün tam üstünde şuan ne az ne çok yani.
omuzdan bele kadar 3 ayda uzatır yazıyoya. ama ben ampülü şampuana katıcam ..

6 ayda malesef kalçana kadar uzamaz en fazla uzayacağı 6-7 cm. civarıdır. beline gelir ancak.

(saçım normalde hiçbir şey yapmasam bile birçok saça göre hızlı uzayanlardan.. ama buna rağmen saçımı normal uzama hızından daha da hızlı uzatmak için her yolu denedim ama daha kısa sürede daha fazla ve hızlı sonuç vereceği söylenen hiçbir maskeden fayda görmedim. çoğu maske yarar sağlıyor bunu reddetmek olmaz ama kısa sürede bu sonucu beklememek gerekir)

6 ayda malesef kalçana kadar uzamaz en fazla uzayacağı 6-7 cm. civarıdır. beline gelir ancak.

(saçım normalde hiçbir şey yapmasam bile birçok saça göre hızlı uzayanlardan.. ama buna rağmen saçımı normal uzama hızından daha da hızlı uzatmak için her yolu denedim ama daha kısa sürede daha fazla ve hızlı sonuç vereceği söylenen hiçbir maskeden fayda görmedim. çoğu maske yarar sağlıyor bunu reddetmek olmaz ama kısa sürede bu sonucu beklememek gerekir)

bele bile gelmyo arkadaşım mutlaka kırılıyor inceliyor kestirmek zorunda kalıyosun.ha yok ben kestirmicem desende uzar ama yoluk yoluk yada inceliyo uzadığı bişiye benzemiyo yani.oldukça bakımsız gözüküyor.hele birde boya varsa saçta rezil gibi oluyo.))

ya kızlar 12 cm falan uzaması lazım . zaten bakımda yapıyorum çok sağlıklı duruyor , parlıyor vs. bunu herkes söylüyor.
yani ayda 2 cm bile uzasa yeeter bana .

ya kızlar 12 cm falan uzaması lazım . zaten bakımda yapıyorum çok sağlıklı duruyor , parlıyor vs. bunu herkes söylüyor.
yani ayda 2 cm bile uzasa yeeter bana .
:95:
kimsenin bi fikri yokmuu??:43::44:
sarımsaklı şampuanla hergün yıkıyorum bide bu hafta turrplu su yapcam haftaya şampuanın içine bemiks katıp sinamekiyi badem yağıyla saçıma sürcem..
kimsenin bi fikri yokmuu?
6 ayda 12 cm lazımm..:113:
:121:
imkansızmı yoksaaamm?
:110:
:99:
:100:

senin bünyenede bağlı mesela ben bemiksl formülü yaptım uzama olmadı sadece bakım oldu.saçımın vitamine ihtiyacı yokmuş yani.saçının neye ihtiyacı var onuda deneme yanılma ile bulacaksın mayalı süt içiyolardı kızlar bi ara bi araştır istersen
ama yinede kalçaya geleceğini sanmıyorum naparsan yap saçın maximum bi oranda uzaması vardır ondan öte geçmez.ve dediğim gibi mutlaka inceliyor istediğin kadar ii bakım yap uçları eskiyor

Son düzenleme:
bi kaç yerde daha okudum bu formülü çokta kolay gibi duruyo fakat bişey sormak istiyorum badem yağımı? tatlı badem yağımı?
ikisininde adı geçmişti yanlış hatırlamıyorsam kullanan kişiler cevap verebilirse sevinirim..

Back