Merhaba, benimde bir sorum var.
Bu sinamekiyi yaprak olarak mi satin aliyorsunuz yoksa toz halinde mi?
sicak su ile kaynadiktan sonra, süzgecten geciriyor musunuz?
herkese günaydın.şu meşhur sinameki kürünü dün akşam ilk defa yaptım.yarım saat bekletip yıkadım.saçlarımda çok dökülme var ama dün akşamki kadar hiiiiç dökülmemiştibanyoda topak topak elime geldi resmen moralim çok bozuldu.öyle yumuşacık falan da olmadı saçlarım.acaba zamanla mı etkisini gösterip yumuşatacak?ilk kullanımda bu kadar dökmesi normal mi?
Merhaba herkese. Bu kürü dün uyguladım ama saç diplerim acımaya başladı ve 2 saat sonra yıkadım. Ancak şimdi tekrar saç diplerimde yanma başladı. Acaba sinemakiyi çok fazla koyduğum için mi yoksa başka bir sebebi olabilirmi? Fikri olan :18:
5 hafta düzenli olarak yaptım yani bemix kutusu bitene kadar. şimdi 1 hafta ara verdim haftaya tekrar devam edicem. etraftan gelen yorumlar saçlarına ne yaptıysan çok güzel olmuş , hangi şampuanı kullanıyosun , sanki bi gürleşmiş saçların. sırf beni memnun etmek için değil doğruları söylediklerini biliyorum çünkü bu karışımı kullandığımı kimseye söylemedim. şuda varki buı karışımı kullandığım süre boyunca hiçbir ek ürün kullanmadım ve saçıma bi işlem yapmadım. (ne boyadım , ne fön çektim nede maşa yaptım,banyodan sonra saçımı kuruladım mikrofiber havluyla okadar) bi miktar saç dökülmem vardı çok diildi ama şuan hiç dökülmüyo gibi bişey.
gerçekten tavsiye ettiğim bişey. hergün kendimizi gördüğümüz için farkı anlayamayabiliyoruz ama 2 3 hafta görüşmediğin biri senin hakkında bi eleştiri yapıyosa doğrudur =))
6 ayda malesef kalçana kadar uzamaz en fazla uzayacağı 6-7 cm. civarıdır. beline gelir ancak.
(saçım normalde hiçbir şey yapmasam bile birçok saça göre hızlı uzayanlardan.. ama buna rağmen saçımı normal uzama hızından daha da hızlı uzatmak için her yolu denedim ama daha kısa sürede daha fazla ve hızlı sonuç vereceği söylenen hiçbir maskeden fayda görmedim. çoğu maske yarar sağlıyor bunu reddetmek olmaz ama kısa sürede bu sonucu beklememek gerekir)
:95:ya kızlar 12 cm falan uzaması lazım . zaten bakımda yapıyorum çok sağlıklı duruyor , parlıyor vs. bunu herkes söylüyor.
yani ayda 2 cm bile uzasa yeeter bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?