2.uygulamadan sonra yeni saçlar çıktı :O yok artıık ya şoktayım :O
ben bu uygulamadan sonra saçımı ginseng şampuanıyla yıkıyorum aktarın tavsiyesi
biraz daha şoka gir o zaman ne dediğinden haberin yoksa :
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/461920-sinemaki-kurunu-uygulayanlarr-3.html
ginseng şampuanına bişey diyemicem olabilir..ama annenin iğneyle kafa çizme tavsiyesine kimse uymaz umarım böyle kulaktan dolma şaçma şeyler paylaşarak başkalarının da vebalini alma..
3 haftadır yapıyorum saçlarım hacim aldı yumuşacık yaptı ama uzamasını anlayamıyorum nasıl Takip Edicem
Arkadaşlar bir süre önce ablam saç dökülmeliriiçin sarımsak kullanıyordu annem o sarımsağı sürmeden önce ablamın saç derisini iğneyle hafifçe çiziyodu bu formülde de işe yarayabilir diye düşünüyorum
canım haftada bir yapılıyor diye bliyrm ben ve 5 saat beklemek gerekiyormus baska bi arkdsın konusunda görmüştüm bende.. bi arkadasta bi gün zeytin yagı bi gün bu formulu yapmıs bir buçuk ayda 10cm uzamıs süper valla:) bi de sarımsaklı şampuan da uzatıyormus ben bunları yapmaya başladım zaten saclarım gögüs hizamda ama çok az ve cansız oldugu için uzunlugu belli olmuyo malesef..biraz gürlessin diye ben bu sinamekili tarife bemiks bepanthane evigen ampul de koyuyorum bakalm bi ay sonra bi gelişme olursa ben de sonuçları yazarımm
yalan onlarr 1.5 ayda 10 cm uzar mı ya akıl var mantık var yapmayın allah askına :) en fazla max. 3 cm
arkadaşlar cevapların büyük bi kısmını okumaya çalıştım ama anlayamadığım bişey var,bu japongulu arkadaşın tavsiye ettiği kürü bi süre kullanıp ara mı veriyoruz?ne kadar zaman kullanmak gerekiyor?bir de sürdükten sonra normal şampuanla mı temizleyip duruluyoruz??
8 haftadan sonra ara veriyoruz, normal şampuanla durulanıyor (sarımsaklı olursa daha çok işe yaradığıda söyleniyo)
peki sen uyguladın mı bu kürü?yazıldığı gibi faydasını gördün mü?dökülmeyi de önlüyor mu acaba?(çok soru sordum ama saçlarım gerçekten çok kötü durumda)
kızlar benim bi sorum olucak bu kürü uyguladıktan sonra herhangi birşeyle başımızı sarmıyoruz dimi öyle açık şekilde duruyor 5-6 saat anladığım kadarıyla.içinede sinameki badem yağı ve bemiks katıcaz. 8 haftadan sonra 2 haftamı ara vericez? lütfen yardımcı olurmusunuz?
kızlar benim bi sorum olucak bu kürü uyguladıktan sonra herhangi birşeyle başımızı sarmıyoruz dimi öyle açık şekilde duruyor 5-6 saat anladığım kadarıyla.içinede sinameki badem yağı ve bemiks katıcaz. 8 haftadan sonra 2 haftamı ara vericez? lütfen yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?