• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

konuyu açan bayan çok fazla bekletmeyin demiş siz nasıl eminsiniz bu kadar? ayrıca hiç bir zaman saçta yağlar o kadar uzun süre durmamalı faydadan çok zarar getirir

bende bu kürü yapmaya başladım aktardan aldığım zeytinyağından da azıcık ekledim kepek var saçımda o yüzden kullanmak istedim ayrıca uçlarınada bu kürü yaparken zeytinyağı kullandım şimdi bekliyorum 1 saat bekleticem saçımda sinemaki suyu sanki biraz fazla olmuştu iriydi çay bardağı bir sorun olmaz heralde... saçlarımı mayıs gibi açtırmayı planlıyorum istediğim rengi elde etmek için o zamana kadar boyamayıp ve bol bol bakım yapıp uzatmak istiyorum şu sıralar herkes gibi benimde saçlarımda dökülme var umarım bu kür fazlalaştırmaz :S

Son düzenleme:
Ben de öyle yapıyorum. Diplerimden neredeyse 1 cm. geldi gibi sanki bir haftada :) :24:

Benim de canım yaa, 1o gün önce boyamıştım sacımı, normalde 2-2 bucuk haftadan önce dip gelmeyen sacımda su an 1o gün olmasına rağmen 1 bucuk cm dip var.. :nazar: :16:

Dün akşam 1.turumun 4.kürünü yaptım ve yıkadıktan sonra ölctüm tekrar saclarımı, ilk baslangıc sacım 37 cm. şu anki saç uzunluğum 41,5 cm.. :nazar:

Allah razı olsun diyorum japongulu arkadasımızdan, :16:

bende demir eksikliği var ağır bir sekilde, bu yüzden hic uzamaz saclarım omuz hizasından baska :14:

ama omuz hizasından bir parmak boğumu kadar asağı indi, belime, sırtıma kadar değil, bu bile benim icin mucizeydi,:53:

uzun zamandır istediğim seydi, cok mutluyum,

tüm arkadaslarıma tavsiyem bırakmayın kürü, en az 4 hafta, 4 hafta diye de gözünüzde büyümesin haftada bir gün, yani altı üstü 4 kez yarım saatten, ayda 2 saatinizi vererek değişimi görebilirsiniz..

Siz yeter ki kararlı olun.:34:

Arkadaşlar bir süre önce ablam saç dökülmeliriiçin sarımsak kullanıyordu annem o sarımsağı sürmeden önce ablamın saç derisini iğneyle hafifçe çiziyodu bu formülde de işe yarayabilir diye düşünüyorum

$Özden =)1044_2.jpg $Özden =)1045.jpg

kötü çekim ve ev hali icin kusura bakmayın artık kızlar, ilk gün baslarken cektiğim fotoğrafım vardı ancak bulamadım bir türlü, :14:

kırmızı bandanalı olan ilk kürümü uyguladıktan 5 gün sonra falan..

Turkuaz bodyli resmim de gecen hafta cektim, 3.kürümü uyguladıktan bir iki gün sonra, arada biraz fark var ama 1 aylık uygulama sonucunda elde ettiğim uzama 4 cm. Benim mucizem.:nazar:

Resimlerde fark ediliyor mu emin değilim.. :18:

8 haftalık kür bittikten sonra ara verilecek, ben de o aradan sonra tekrar önce &sonra resimlerimi eklerim.. Umarım daha bariz bir fark ortada olur hepimiz icin moral kaynağı olur kızlar.. :16:

Son düzenleme:
Benim de canım yaa, 1o gün önce boyamıştım sacımı, normalde 2-2 bucuk haftadan önce dip gelmeyen sacımda su an 1o gün olmasına rağmen 1 bucuk cm dip var.. :nazar: :16:

Dün akşam 1.turumun 4.kürünü yaptım ve yıkadıktan sonra ölctüm tekrar saclarımı, ilk baslangıc sacım 37 cm. şu anki saç uzunluğum 41,5 cm.. :nazar:

Allah razı olsun diyorum japongulu arkadasımızdan, :16:

bende demir eksikliği var ağır bir sekilde, bu yüzden hic uzamaz saclarım omuz hizasından baska :14:

ama omuz hizasından bir parmak boğumu kadar asağı indi, belime, sırtıma kadar değil, bu bile benim icin mucizeydi,:53:

uzun zamandır istediğim seydi, cok mutluyum,

tüm arkadaslarıma tavsiyem bırakmayın kürü, en az 4 hafta, 4 hafta diye de gözünüzde büyümesin haftada bir gün, yani altı üstü 4 kez yarım saatten, ayda 2 saatinizi vererek değişimi görebilirsiniz..

Siz yeter ki kararlı olun.:34:

Canım maşallah çok iyi :34: Darısı başıma.
Ben başladığım halimin fotoğraflarını da buldum, şöyle biraz uzasın resim paylaşıcam ki etkilesin, başka arkadaşlar da faydalansın bundan:kkk:

Eki Görüntüle 294206 Eki Görüntüle 294207

kötü çekim ve ev hali icin kusura bakmayın artık kızlar, ilk gün baslarken cektiğim fotoğrafım vardı ancak bulamadım bir türlü, :14:

kırmızı bandanalı olan ilk kürümü uyguladıktan 5 gün sonra falan..

Turkuaz bodyli resmim de gecen hafta cektim, 3.kürümü uyguladıktan bir iki gün sonra, arada biraz fark var ama 1 aylık uygulama sonucunda elde ettiğim uzama 4 cm. Benim mucizem.:nazar:

Resimlerde fark ediliyor mu emin değilim.. :18:

8 haftalık kür bittikten sonra ara verilecek, ben de o aradan sonra tekrar önce &sonra resimlerimi eklerim.. Umarım daha bariz bir fark ortada olur hepimiz icin moral kaynağı olur kızlar.. :16:

Belli oluyo canım uzaman :34:

Çok teşekkür ederim canlar, insallah hepimizin söyle yaza kadar uzun uzun sacları olur sırtından aşağı.. Salına salına gezeriz yazın ..

:16:

Canım maşallah çok iyi :34: Darısı başıma.
Ben başladığım halimin fotoğraflarını da buldum, şöyle biraz uzasın resim paylaşıcam ki etkilesin, başka arkadaşlar da faydalansın bundan:kkk:

Teşekkür ederim canım benim, insallah uzar saclarımız güzel güzel.. :16:

Paylasalım tabi ya, göz gördükce daha cok moral oluyor, daha cok mutlu olup gaza geliyor insan.. :9:

Teşekkür ederim canım benim, insallah uzar saclarımız güzel güzel.. :16:

Paylasalım tabi ya, göz gördükce daha cok moral oluyor, daha cok mutlu olup gaza geliyor insan.. :9:

Perçemlerinden daha çok belli olur aslında ne kadar uzadığı. Onlarla çeksen bir dahakine mesela? Bence daha iyi olur:40:

kürü 2. kez uyguladım kızlar, daha önce bu salı uyguladım ama bemix yoktu sadece badem yağı ve sinameki koydum şimdi bemixle beraber tamamlayıp uyguladım daha yeni duruladım saçlarımı. Benim kaşlarımda çok seyrek bu kür saçıma uygularken kaşlarımada dökülüyo belki faydası olur onlarada :))) kirpiklerimede sadece badem yağı sürüyorum fakat onun haricinde rimel falan kullanmıyorum çünkü kirpikleri döküyor, şimdiden arkadaşlarım sende bi güzellik var bu aralar diyorlar :)

Perçemlerinden daha çok belli olur aslında ne kadar uzadığı. Onlarla çeksen bir dahakine mesela? Bence daha iyi olur:40:

Evet doğru ama ben niyeyse sadece en uc kısımdan uzar diye böyle cekindim, bi de eski ilk basladığım tarihin fotoğrafını bulamadım, kısıtılı foto imkanı yani, o yüzden..

Ama şöyle söyliim percemlerimi durmadan kestiğim icin midir nedir, daha cabuk uzuyorlar.. Ben bu küre ilk basladığımda kaslarımın yarısını kapatıcak sekilde sabit percemdeydi, birebir şu modelde..

$percem.jpg

Şimdiyse burnumun ucuna değiyorlar.. :16:

İşaret parmağı boyutunda uzama var perçemde..

Dediğim gibi, uzun kahkül sevmediğimden durmadan kaş hizasında ya da kısa yan kahkül olarak kesip duruyorum iki ayda bir falan, bu kürü uygulamaya bir ay önce basladım, o zaman kaş hizasındaydı dediğim gibi aynı resimdekiyle..

Simdi de burnumun ucunda yani, onun farkı uclara göre daha cabuk uzaması.. :53:

Şeytan diyo kestirince daha cabuk uzucak demek, kestir gitsin bi parmak kadar.. Ama cesaret edemiyorum cünkü kendi sac uclarımı cok kısaltmayacak sekilde defalarca kestim iyi gelir uzamasına diye.. Malesef ki aynı omuz hizasına gelip hep durma oldu, her seferinde pisman oldum kesmeseydim keske diye.. Bu yüzden isterse 2 ayda 2 cm uzasın kesmek istemiyorum uclarından..

:14:

Arkadaşlar bir süre önce ablam saç dökülmeliriiçin sarımsak kullanıyordu annem o sarımsağı sürmeden önce ablamın saç derisini iğneyle hafifçe çiziyodu bu formülde de işe yarayabilir diye düşünüyorum

ya sen neden yalan yanlış bilgiler veriyosun insanlara enfeksiyon olabilir herşey olabilir..bu kadar cehalet olur mu ya olan saçlarından da edin milleti..üstelik sen bu sinameki kürünü hergün mü uyguluyosun ki anlamadım..çelişkili konuşuyosun dün başka bi yere sinamekiyi üçüncü uygulamamda saç çıktı demişsin bugün ikinci uygulamam demişsin?!

2.uygulamadan sonra yeni saçlar çıktı :O yok artıık ya şoktayım :O
ben bu uygulamadan sonra saçımı ginseng şampuanıyla yıkıyorum aktarın tavsiyesi

Back