Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haftada 1 kez uygulama yeterlidir yarım saat bekletmelisin ve boyadan sonra uygula tamam mı belfü kardeşim
ben haftada iki kere falan yapr oldum:)
Ben de öyle yapıyorum. Diplerimden neredeyse 1 cm. geldi gibi sanki bir haftada :)
Benim de canım yaa, 1o gün önce boyamıştım sacımı, normalde 2-2 bucuk haftadan önce dip gelmeyen sacımda su an 1o gün olmasına rağmen 1 bucuk cm dip var..
Dün akşam 1.turumun 4.kürünü yaptım ve yıkadıktan sonra ölctüm tekrar saclarımı, ilk baslangıc sacım 37 cm. şu anki saç uzunluğum 41,5 cm..
Allah razı olsun diyorum japongulu arkadasımızdan,
bende demir eksikliği var ağır bir sekilde, bu yüzden hic uzamaz saclarım omuz hizasından baska
ama omuz hizasından bir parmak boğumu kadar asağı indi, belime, sırtıma kadar değil, bu bile benim icin mucizeydi,
uzun zamandır istediğim seydi, cok mutluyum,
tüm arkadaslarıma tavsiyem bırakmayın kürü, en az 4 hafta, 4 hafta diye de gözünüzde büyümesin haftada bir gün, yani altı üstü 4 kez yarım saatten, ayda 2 saatinizi vererek değişimi görebilirsiniz..
Siz yeter ki kararlı olun.
Eki Görüntüle 294206 Eki Görüntüle 294207
kötü çekim ve ev hali icin kusura bakmayın artık kızlar, ilk gün baslarken cektiğim fotoğrafım vardı ancak bulamadım bir türlü,
kırmızı bandanalı olan ilk kürümü uyguladıktan 5 gün sonra falan..
Turkuaz bodyli resmim de gecen hafta cektim, 3.kürümü uyguladıktan bir iki gün sonra, arada biraz fark var ama 1 aylık uygulama sonucunda elde ettiğim uzama 4 cm. Benim mucizem.
Resimlerde fark ediliyor mu emin değilim.. :18:
8 haftalık kür bittikten sonra ara verilecek, ben de o aradan sonra tekrar önce &sonra resimlerimi eklerim.. Umarım daha bariz bir fark ortada olur hepimiz icin moral kaynağı olur kızlar..
Canım maşallah çok iyi Darısı başıma.
Ben başladığım halimin fotoğraflarını da buldum, şöyle biraz uzasın resim paylaşıcam ki etkilesin, başka arkadaşlar da faydalansın bundan
Teşekkür ederim canım benim, insallah uzar saclarımız güzel güzel..
Paylasalım tabi ya, göz gördükce daha cok moral oluyor, daha cok mutlu olup gaza geliyor insan..
Perçemlerinden daha çok belli olur aslında ne kadar uzadığı. Onlarla çeksen bir dahakine mesela? Bence daha iyi olur
Arkadaşlar bir süre önce ablam saç dökülmeliriiçin sarımsak kullanıyordu annem o sarımsağı sürmeden önce ablamın saç derisini iğneyle hafifçe çiziyodu bu formülde de işe yarayabilir diye düşünüyorum