• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

denemeden bilemiyosun bunu.hemen başla öyleyse...:)

canım bu aarada tavsiyelerin içi teşekkürler.
pazartesi falan başlarım. yada turpsuyu yaparım bu hafta ve haftaya. ama kafama koydum başlamayı. :)

bu arada benim de bildiğim tatlı badem yağı olacak.

sana çok teşekkür ediyorum..yazdığın tarife inanmayarak yaklaştım nasıl olur diye ama 1 aydır kullanıyorum ve verdiğin tariften önce de zeytinyağı maskesine de başlamıştım..hem zeytinyağı hem de senin verdiğin maske sayesinde 1 buçuk aydır saçlarım 10 cm uzadı ama hiç şekillndirmiyorum yıpranınca uzamıyor çünkü...çok teşekkür ederim ve herkese de öneririm inşallah da herkeste aynı etkiyi yapar :lepi::1hug::nazar:

off darısı başımızaa :)

off darısı başımızaa :)

arkadaşlar bu arkadaşın (EU3) foyası ortaya çıktı inanmayın.ben bile inanamadım diye bi başlık vardı hatta orda resimleri vardı ama söylediklerinin yalan olduğunu kendiside itiraf etti sonunda...yani boşuna hayal kurmayın diye dedim.

BULUTT söylediğin şeyi bi düşündüm e vitaminli ampul almam gerekk. netten araştırdığıma göre bende b vitamini bolca vaar :16:

evigen ve bepanten ampul alcam.:22: gerçi bepantendede b vitaminlerinden var sanırım , her neyse hazırda dursun .

Yardımların için tekrar teşekkürler canm :32: :29: :48:

arkadaşlar günlerdir gidip gelip okuyorum yazılanlar ve bugün malzemeleri alarak bende başladım yapmaya hatta yaptım bekleme süresinde yeniden göz gezdireyim siteye dedim umarım sonuç yarrlı olur... teşekkürler yardımlarınız için

Arkadaşlar bu foruma üye olmadan takip ediyordum,bugünden itibaren üyeyim :) her neyse ben konuya geleyim.Sinameki saç uzatmak için birebir cidden,ben 3 aydır yapıyorum ve saçlarım ilk defa omuzumdan sırtıma geldi.Yıllardır farklı formüller denedim.. hiç biri sinameki kadar etkili olmamıştı.Size bir kaç tavsiyem var. sinamekinin yanında, evigen,bepanten,bemiks ve zeytinyağını(susam yağı da olabilir) karıştırıp kullanın.saçları acayip canlandırıyor ve güçlendiriyor ve dalanın olive serisinin kremini kullanın diğer saç kremlerine nazaran çok çok az döküyor hatta hiç dökmüyor diyebilirim.. ve yumuşacık yapıyor. ve şunu da söylemeden geçemek istemiyorum,bunları uyguladığınızda duşta saçlarınızı yıkarken saçlarınızın ağırlığını ve sağlığını farkedeceksiniz :) şimdiden kolay gelsin,sağlıklı saç uzatmalar :)

Arkadaşlar bu foruma üye olmadan takip ediyordum,bugünden itibaren üyeyim :) her neyse ben konuya geleyim.Sinameki saç uzatmak için birebir cidden,ben 3 aydır yapıyorum ve saçlarım ilk defa omuzumdan sırtıma geldi.Yıllardır farklı formüller denedim.. hiç biri sinameki kadar etkili olmamıştı.Size bir kaç tavsiyem var. sinamekinin yanında, evigen,bepanten,bemiks ve zeytinyağını(susam yağı da olabilir) karıştırıp kullanın.saçları acayip canlandırıyor ve güçlendiriyor ve dalanın olive serisinin kremini kullanın diğer saç kremlerine nazaran çok çok az döküyor hatta hiç dökmüyor diyebilirim.. ve yumuşacık yapıyor. ve şunu da söylemeden geçemek istemiyorum,bunları uyguladığınızda duşta saçlarınızı yıkarken saçlarınızın ağırlığını ve sağlığını farkedeceksiniz :) şimdiden kolay gelsin,sağlıklı saç uzatmalar :)

canım senin 3 ayda falan ortalama ne kadar uzadı hatırlıyomusun? :54: bende aldım malzemeleri , saf zeytinyağıda ekleyeyim bari .. :17:
benim 6 ay içinde uuzzuuun saçlara sahip olmam gerekiyordaa :26: şimdi göğüs hizamdaa :39:

canım senin 3 ayda falan ortalama ne kadar uzadı hatırlıyomusun? :54: bende aldım malzemeleri , saf zeytinyağıda ekleyeyim bari .. :17:
benim 6 ay içinde uuzzuuun saçlara sahip olmam gerekiyordaa :26: şimdi göğüs hizamdaa :39:

Canım,ortalama 1karış uzamıştır,hatta daha fazla bile olabilir.. 6 ay içerisinde düzenli yaptığın sürece istediğin boya gelir bence ;) ben haftada 2kez yapıyorum,aklım eserse 3 bile yapıyorum zamanına bağlı. :)

Canımcım, tekrar maşallah hee:nazar:
benim 1 karış falan uzasa göbek delikciğime kadar gelirr :52:
bugunde ampulu almayı unutmasaydım , çoktan ilk denememi yapmış olcaktım :10:
Bu arada, canım sen her ampulden 1er tane mi katıyodun, yoksa herhangi 1 tanesinden 1 tanemi :26:
Çok soru sormuş olabilirm k.bakma artık :43:

ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben

bunu kesınlıkle deneyecegım :52: saclarımın uzamasını ıstıyorum ama duzelestırıcı ılede cok yıpranıyo ıns bu soledıgınle uzun saclara kavusurum tesekkurlerrrrrrr

badem yağını saçının bi kösinde dene derim herkese her yağ iyi gelmiyor. Ben geçen gün badem yağı sürdüm saçıma şuan tarak girmiyor saçıma:5:

valla badem yağı benim için mucize artık saç dökülmemi bile azalttı desem inanırmısın?:17:
saçıım feci yumuşadı tüm gün okşadım valla:54:

notnot: belki yanlış uygulamışsındırr

Back