- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
- 63
- Konu Sahibi Visnereceli24
Ins dediginiz gibi olmaz. Bir cok sey var aslinda 10da 1ini bile yazmadim buraya simdilik sadece sabrediyorum.O zaman biz sizin daha çok konunuzu okuruz burada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins dediginiz gibi olmaz. Bir cok sey var aslinda 10da 1ini bile yazmadim buraya simdilik sadece sabrediyorum.O zaman biz sizin daha çok konunuzu okuruz burada.
Ins dediginiz gibi olmaz. Bir cok sey var aslinda 10da 1ini bile yazmadim buraya simdilik sadece sabrediyorum.
Anlatabildiniz. Ama benm durumum farkli. Nisanlim hala babasinin borcunu oduyor ustune kimsenin destegi olmadan tek basina dugun yapiyor, kimseye hayir diyemedigi icin herkesin her isine o kosturuyor. Dugunden sonra birlikte bir dunya borc odeyecegiz kvgilin tek kurusu yok. Ben evlendikten sonra calisacagim para degil derdim ama durum bu oldugu icin ben rahatsiz oldum. Herkes sizin kadar dusunceli degil malesef.
Nisanlimin veridigi degeri goruyorum istedigim biseyi yapmadigi olmadi sen iste yeter ki diyor. Ve saygilidir da cogu kavgamizda bi kere olsun kotu soz soylemedi bana. Tek skntim aile fertlerinin asiri dusuncesizligi.Peki siz bu kosullarda neden evleniyorsunuz?
Acin bakin sizin durumunuza benzer milyon tane konu var burada , evlendikten sonra nasil mutlu olacaksiniz? İnanin sevgi karin doyurmuyor , bu sorunlar da siz evlenir evlenmez bitkeyecek
Bana söyleyebilirseniz cok sevinirim.Yani benim nişan başım ücretsizdi. Gelinliği aldığım yerde kuaför de vardı ve gelinbaşı ve ya nişan başını kendileri yapacaklarını söylediler
(nişan dediğim kına)
Bende nişan başı istedim ve saçım makyajım şahane olmuştu. Yani para verip yaptırdığım yerden çok daha güzeldi. Makyajı yapan Arap bir makyözdü. Düğünde yaptırdığım porselen makyajdan çok daha kaliteli bir makyaj yaptı. Eğer İstanbul Avrupa da isen sana yerini söylerim
Gelinbaşım ise yine çok güzeldi 300liraya yaptırdım porselen makyaj ile beraber
2,5sene önce
Ya biraz da herkes iyi yapamiyor acik sac yapan kuaforler kadar yaygin degil o yuzden pahali. Ve tülü keserek silikon tabancasiyla yapiyorlarmis ya bana da cok gereksiz pahali geliyor ama gercekten kotunun iyisi bile makyaj+başa 300 lira diyor. Soygunculuk yaptiklari icin fazla.Tamamen cehaletle soruyorum. Dalga geçilmeyi göze alarak yazıyorum.
Tesettürlü gelinlerin saçını bir model yapıp üstüne mi duvak takıyorlar? Eğer içi yapılıyorsa çok gereksiz değil mi? İçi yapılmıyorsa her zaman takılan başörtüsü gibi birşey üzerine de duvak takılıyor gibi duruyor ya da gelinlik alınırken zaten kolayca takılacak birşey veriyorlar diye düşündüm. Üstüne eksta olarak modern taçlardan takıyorlar. Bu durumda neyin saçı neyin parası alınıyor? Hadi aldın diyelim bu para neden daha fazla? Beni aydınlatın pls
Not: Bir fotoğraf ekledim. Ben burada sadece tokayla tutturulmuş bolca tüllü bir duvak görüyorum.
Tesekkur ederim.Hayırlı olsun.
Sen sadece kardeşini götür.
Onlar kimi götürürse götürsün salla. Hesabı damat tarafı öder.
Sakın muhabbet açma çünkü bu kuaför muhabbeti yıllar sürer. Vay gelin istemedi zaten ordan belliydi bu iş falan falan. Bosver duyma görme konuşma evliliğe hoşgeldiniz
Evet ustelenirse o sekilde yapabilirim.Hiç yaklaşmayın bu duruma.
Beğendiğim kuaförde eleman az olduğu için gelin saç ve makyajı olduğunda ekstra müşteri almıyorlarmış diyerek kurtulabilirsiniz belki.
Bu kıskançlık değil , nişanlım düğününü tek başına yapıyor ailesi yardımcı olacağı yerde borca bile soktu, çoğu şeyden kısa kısa borçlu evleniyoruz kimsenin en ufak desteği yok ve evlendikten sonra bütün borcu birlikte ödeyeceğiz ha ben bundan sikayetci miyim hayir ? Sadece adamin durumu ortada oldugu halde boyle cumle kurulmasi beni rahatsiz etti, siz olsaniz bu durumda kardesinize yuklenir miydiniz ? Kardesim de bekar ve gelinin yaninda yardimci olabilecek biri mutlaka olmali en yakinim olarak da kardesim var goturmeye mecburumAyrıca kız kardeşinizle giymeye karar vermişsiniz evli de olsa damat ödeyecek kuaför masrafını. Kardeşinizi öderken elbette ödeyecek olur, görümcelere gelince siz evlisiniz kocanız ödesin.Kardeşi kardeşten kıskanmayın ne ayıp.
Tamm peki siz borçlusunuz. hadi ozman kızkardeşinizin kuaför ücretini kocanıza ödetmeyin madem öyle .neyse anladım ben sizi.Bu kıskançlık değil , nişanlım düğününü tek başına yapıyor ailesi yardımcı olacağı yerde borca bile soktu, çoğu şeyden kısa kısa borçlu evleniyoruz kimsenin en ufak desteği yok ve evlendikten sonra bütün borcu birlikte ödeyeceğiz ha ben bundan sikayetci miyim hayir ? Sadece adamin durumu ortada oldugu halde boyle cumle kurulmasi beni rahatsiz etti, siz olsaniz bu durumda kardesinize yuklenir miydiniz ? Kardesim de bekar ve gelinin yaninda yardimci olabilecek biri mutlaka olmali en yakinim olarak da kardesim var goturmeye mecburum