• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şimdi bu kıza nasıl davranayım ?

suç bence sekreterde değil patronda canım.sana dese oyle sende bozulursun.kız patronu bozmaya çalışmış.ne bılım patron oyle demese kız bırsey demezdı
Patron zaten delinin teki banada yapıyor aynı şeyleri ama ben sadece daha farklı bi cevap vermesini beklerdim illede bozmak istiyosa sizi ilgilendirmez desin veya banada geliyo vs.. Arada resmiyet olmadan hoş bulmuyorum diyince direkt bana gönderme yaptı gibi geldi

Patron zaten delinin teki banada yapıyor aynı şeyleri ama ben sadece daha farklı bi cevap vermesini beklerdim illede bozmak istiyosa sizi ilgilendirmez desin veya banada geliyo vs.. Arada resmiyet olmadan hoş bulmuyorum diyince direkt bana gönderme yaptı gibi geldi
canım orda patron zaten bozmus onu:)) mors olmus baya sevgılısıne bagırmıstır o olaydan sonra:) yanı çiçek gelme zevkını doya doya yaşamalıydın;) boyle kotu ınsanları boyle bozarlar sen uzulme canım.yok efendım cıddı olmadan çiçek gelmezmiş falan zaten lafları kem kum laflar tatmın edıcı değil.he napmalıyım dersen sen de laf sok arada ustune alınma de.insanları yola getırmenın tek yolu onlar gibi olmaktır.

Back