• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaför sorunsalı

Evet gayet içime sindi sizin yasadıgınız yerde adı duyulan bir kuaför ve hazır duvak satıcısıydı biliyorsunuzdur büyük ihtimal:) ben internet üzerinden almıstım modeline karar vererek siz belki deneyip alabilirsiniz daha cok icinize siner. Yani o gün ne olacagını bilmiyordum gittiğim kuaföre ilk defa gideceğim icin duvak konusunun asırı üstüne düştüm ya icime sinmezse yaptıgı diye ama bu sekilde en iyisi oldugunu düsündüm:) hem masraf yarıyarıya indi hemde duvagımı iki kere kullandım hem fotograf cekimi hemde düğünümde👍🏻
Su an bana da mantikli geldi 50 liralik giderleri bile.yok ama 450 lira fiyat veriyorlar bir gune cok sacma. Degerlendirecegim , tesekkur ederim.

Ben de beceri var ama milletin kılıyla , tüyüyle uğraşamam . :)
Ama bi restoran açsam hiç fena olmazdı:)
Valla imkanın varsa yap canım, bir kadının kendi ayakları üzerinde durması çok güzel bir şey

Bana söyleyebilirseniz cok sevinirim.
Bağcılar çiftlikte, olimpik aşağısında ki ışıkların az ilerisinde solda
İki katlı, Alev kuaför
Alevbayankuafor yazarak instada bulabilirsin
Ama önceden randevu alman gerekiyor 👌

Eşinin maddi açısından sıkıntısı yoksa karışmayın derim neticede kardeşleri.
Siz istediğiniz kuaföre gidin fiyat alın. Eşinize fiyat yüksek gelirse kardeşleri olmadığında fiyatı söyleyin. Oda kardeşleri ile konuşsun. Siz görümceleriniz için uygun kuaförü değil içinize sineni tercih edin. Kuaför önemli.
Benim kuaförüme sadece ablam ve görümcemin küçük bir kızı vardı o geldi küçük kıza sadece topuz yapıldı ikimizinki zaten 1000 lira tuttu.

Kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacim var.
Düğünüm olacak kuaför arıyordum hangisi olur olmaz derken yanımda görümcelerim de vardı evli barklı çocuklu kadınlar. Uygun bi kuaföre git de azcık da pazarlık yaparsın biz de gideriz, bi görüş şu kadar kişi gelirse ne kadara yaparsınız diye dediler. Araya da şakayla karışık hesabı da damat öder dediler. Gerçekten bu süreçte herseye ılımlı yaklaşıyorum, bekar olsalar belki ama evli oldukları için biraz rahatsız oldum, kiz kardesim var 17 yasinda yardimci olur bana diye sadece onunla gitmeyi dusunuyordum ama boyle bisey duyunca sasirdim. Bu isler nasil yuruyor cok bilmiyorum buyutuyor muyum sizce nasil yaklasmaliyim bu duruma ?
Valla o evli olup olmadıgına bakmıyo genelde damat öder yani. Sonuçta damatda kardesleri oluyo bu durum seni ilgilendiren bir mesele değil. Ayrıca sen kardesini götürmek istiyorsan gene götür ama içinin sindiği bir yer olsun bu onların dediği gibi uygun değil illaki. Kuaföre ayrı ayrı da gidilir ama tabi ama genelde herkes aynı yere gider gelin görümce elti felan. İstemeyen değiştiirir tabi

Eşinin maddi açısından sıkıntısı yoksa karışmayın derim neticede kardeşleri.
Siz istediğiniz kuaföre gidin fiyat alın. Eşinize fiyat yüksek gelirse kardeşleri olmadığında fiyatı söyleyin. Oda kardeşleri ile konuşsun. Siz görümceleriniz için uygun kuaförü değil içinize sineni tercih edin. Kuaför önemli.
Benim kuaförüme sadece ablam ve görümcemin küçük bir kızı vardı o geldi küçük kıza sadece topuz yapıldı ikimizinki zaten 1000 lira tuttu.
Durumu var denemez aslinda desteksiz dugun yapiyor ailesinin bana takacagi takilara kadar kendisi aldi yuklu bi kredi cekecek dugunden sonra ikimiz odeyecegiz. Meselem fiyat degil aslinda herseyin esimin ustune bu kadar yüklenilmesi beni rahatsiz ediyor destek olabilecek durumlari varken yapmiyorlar ama hic bir harcamalarina karismiyorum ben ama kuafor icime sinen kaliteli bi kuafor olsun istiyorum. Esyada bile gozum yok ama icime sinmeyen bi suratla gezmek istemiyorum butun gun.

Kaynım evlendi. Kendi kuaförümüzü görümcelerim ve ben kendimiz ödedik. Herkes kendi saçını yani. Düğün yapmak zaten masraflı bir iş daha fazla yük olunmamalı bence

Son düzenleme:
Kaynım evlendi. Kendi kuaförümüzü görümcelerim ve ben kendimiz ödedik. Herkes kendi saçını yani. Düğün yapmak zaten masraflı bir iş daha fazla yük okunmamalı bence
Ki esim desteksiz dugun yapiyor borcla, dugunden sonra birlikte odeyecegiz. Anlatmak istedigim buydu aslinda ama hep cimrilik olarak algilanmis.

Durumu var denemez aslinda desteksiz dugun yapiyor ailesinin bana takacagi takilara kadar kendisi aldi yuklu bi kredi cekecek dugunden sonra ikimiz odeyecegiz. Meselem fiyat degil aslinda herseyin esimin ustune bu kadar yüklenilmesi beni rahatsiz ediyor destek olabilecek durumlari varken yapmiyorlar ama hic bir harcamalarina karismiyorum ben ama kuafor icime sinen kaliteli bi kuafor olsun istiyorum. Esyada bile gozum yok ama icime sinmeyen bi suratla gezmek istemiyorum butun gun.
O zaman eşinizle konuşun yeterince borcunuz olduğunu ve kuaförlerini karşılayamayacağını kardeşleri ile konuşsun. Siz hiç muhattap olmayın durumla alakalı. Eşiniz yeterince yük altında kardeşlerinin böyle yapmasını anlayamıyorum. Ben ailelerin rahatlığını da anlayamıyorum bir bilezik dahi paraları yokmuymuş. Ben 3 bilezik yaptılar diye mihir olarak 5 bilezik daha istedim eşimden. Siz o bilezikleri düğünden sonra garantiye alın lütfen mihir saydırın. Bari elinizde bilezikleriniz kalsın güvenceniz olur.
Ayrıca tabiki de en güzel gününüzde en güzeli siz olmalısınız. O gün sizin gününüz. Kimsenin karışmasına izin vermeyin.

O zaman eşinizle konuşun yeterince borcunuz olduğunu ve kuaförlerini karşılayamayacağını kardeşleri ile konuşsun. Siz hiç muhattap olmayın durumla alakalı. Eşiniz yeterince yük altında kardeşlerinin böyle yapmasını anlayamıyorum. Ben ailelerin rahatlığını da anlayamıyorum bir bilezik dahi paraları yokmuymuş. Ben 3 bilezik yaptılar diye mihir olarak 5 bilezik daha istedim eşimden. Siz o bilezikleri düğünden sonra garantiye alın lütfen mihir saydırın. Bari elinizde bilezikleriniz kalsın güvenceniz olur.
Ayrıca tabiki de en güzel gününüzde en güzeli siz olmalısınız. O gün sizin gününüz. Kimsenin karışmasına izin vermeyin.
Malesef 15bin tl lik takı alindi hepsini esim aldi. Bi de dugun salonum mesele oldu kv 3 4 bin tl daha ucuz tutsaydiniz bi bilezik daha yapardik demis. Kendi ceplerinden kurus destekleri yok imkanlari da var. Ben israr ettim diye salonu mesele yaptilar. Salonum zaten ucuz çadırda evlendirecekti bizi heralde.
Daha mehir istemedim bile ben nisan alisverisi bile yapmadim esim herseyi borcla yapiyor diye. Derdim gercekten gorumcelerin kuafor masrafi degil oyle algilanmis ama dusuncesizliklerden cok yoruldum.

Malesef 15bin tl lik takı alindi hepsini esim aldi. Bi de dugun salonum mesele oldu kv 3 4 bin tl daha ucuz tutsaydiniz bi bilezik daha yapardik demis. Kendi ceplerinden kurus destekleri yok imkanlari da var. Ben israr ettim diye salonu mesele yaptilar. Salonum zaten ucuz çadırda evlendirecekti bizi heralde.
Daha mehir istemedim bile ben nisan alisverisi bile yapmadim esim herseyi borcla yapiyor diye. Derdim gercekten gorumcelerin kuafor masrafi degil oyle algilanmis ama dusuncesizliklerden cok yoruldum.
Canım masrafını da sorun yapacaksın tabiki çünkü senin cebinden çıkacak o paralar. Ezdirme kendini para sorunu yapmıyorum diye diye ben yeni gelindim evime yeni süpürge almadım tv almadım eşimin eskilerini kullanıyorum eşim pat kv ye 500 liralık süpürge aldı. Parana sahip çık böyle düşüncesizler sömürmeye alıştı mı daha da bırakmazlar.
Mehiri dini nikahta imam sorucak sana zaten o zaman söylersin. Mehiri iyi düşün gerçekten önemli.
Kv gerçekten terbiyesizmiş en kötü düğün salonu ben evlendiğim zaman zaten 5 6 bindi şuan 8 9 bin olmuştur

Canım masrafını da sorun yapacaksın tabiki çünkü senin cebinden çıkacak o paralar. Ezdirme kendini para sorunu yapmıyorum diye diye ben yeni gelindim evime yeni süpürge almadım tv almadım eşimin eskilerini kullanıyorum eşim pat kv ye 500 liralık süpürge aldı. Parana sahip çık böyle düşüncesizler sömürmeye alıştı mı daha da bırakmazlar.
Mehiri dini nikahta imam sorucak sana zaten o zaman söylersin. Mehiri iyi düşün gerçekten önemli.
Kv gerçekten terbiyesizmiş en kötü düğün salonu ben evlendiğim zaman zaten 5 6 bindi şuan 8 9 bin olmuştur
Benim ailem bile oglan herseyi kendisi yapti bi dunya borcla gideceksiniz bi de ev alacaksiniz diye 13 milyarlik taki takacak onlar bile onu düsünüyor. Sizin yasadiginiz supurge olayi herseyi anlatiyor zaten.
Evet daha kafalarinda planladiklari seyler var acik acik siz gidince yapamayiz diyorlar, ne koparirlarsa kar, esime cok uzuluyorum herseye tek basina kosturmaktan cok yiprandi kimseyi kirmayim diye bende kziiyorum bazen trip yapiyorum ama pisman oluyorum. Bi de heryerde yaptik ettik diye anlatiyorlar ya allahim bogasim geliyor.
Mehir de esimden cikacak ne kadar istesem ne istesem hic bilmiyorum ben cok az bisey isterim diye dusunmustum.

Benim ailem bile oglan herseyi kendisi yapti bi dunya borcla gideceksiniz bi de ev alacaksiniz diye 13 milyarlik taki takacak onlar bile onu düsünüyor. Sizin yasadiginiz supurge olayi herseyi anlatiyor zaten.
Evet daha kafalarinda planladiklari seyler var acik acik siz gidince yapamayiz diyorlar, ne koparirlarsa kar, esime cok uzuluyorum herseye tek basina kosturmaktan cok yiprandi kimseyi kirmayim diye bende kziiyorum bazen trip yapiyorum ama pisman oluyorum. Bi de heryerde yaptik ettik diye anlatiyorlar ya allahim bogasim geliyor.
Mehir de esimden cikacak ne kadar istesem ne istesem hic bilmiyorum ben cok az bisey isterim diye dusunmustum.
Seninkiler benimkilere benziyormuş da benimkiler hiç değilse salon parası ile bilezik takmışlardı. Beterin beteri var allah yardımcın olsun ama uyanık olman gerek. Yüzsüzlükte arşa çıkmışlar sanki oğlunu mal mülk yapması için doğurmuş.
Valla doğuran ana evladına acımıyorsa siz hiç acımayın. Çünkü düğün olduktan sonra bunlar hiç olmamış gibi ana kuzusu olup anasının arkasında olacak. Siz yalnız kalacaksınız ve mehiri en azından ailenizin taktığı takıları isteyin az bişey istemeyin gerçekten değmeyeceğini ileride anlayacaksınız. Umarım eşiniz öyle biri çıkmaz ama genel olarak türk erkekleri böyle oluyor.

Seninkiler benimkilere benziyormuş da benimkiler hiç değilse salon parası ile bilezik takmışlardı. Beterin beteri var allah yardımcın olsun ama uyanık olman gerek. Yüzsüzlükte arşa çıkmışlar sanki oğlunu mal mülk yapması için doğurmuş.
Valla doğuran ana evladına acımıyorsa siz hiç acımayın. Çünkü düğün olduktan sonra bunlar hiç olmamış gibi ana kuzusu olup anasının arkasında olacak. Siz yalnız kalacaksınız ve mehiri en azından ailenizin taktığı takıları isteyin az bişey istemeyin gerçekten değmeyeceğini ileride anlayacaksınız. Umarım eşiniz öyle biri çıkmaz ama genel olarak türk erkekleri böyle oluyor.
Bundan cok korkuyorum. Takilarin tumu bizde kalacak anneme vermek istiyorum kiz tarafinin takilarini ama kendisi kabul etmiyor cunku babamlara borc birakip gidiyorum insallah atama durumum gerceklesir de biraz olsun destek olurum. Yalniz gercekten ne yuzlerini gormek istiyorum o kadar ittiler ki beni çok irrite oluyorum gorunce bu durum da beni epey zorlayacak.
Valla icinde bulundugum psikolojiyi o kadar iyi anlamissiniz ki cok iyi geldi söyledikleriniz.

Katiliyorum
Konu sahibesi 1 kez gelin oluyor, saci basi adam gibi olmazsa vallahi hayatboyu nedamet duyar. Konu sahibesi icine sinen adam gibi bir kuafore gitsin. Gorumceler de istiyorsa kendileri daha uygun fiyatli bir yere gitsinler
Aynen öyle hayatım. Kuaför en önemli sorunn bence. Nişanımda gittiğim kuaför saçımı rezil etti kuş yuvasına benzedi, ağlayarak başka kuaföre gittim saçımı bozdurup yıkatıp bir daha yaptırdım. Kadın için en önemli şey kuaför özel günlerde. Asla başkalarının gönlü olsun diye kendi zevkimden ödün vermemeyi öğrendim ;)

Evetm acikcasi kapaliyim ve her kuafor tesettur gelin basi yapamiyor. Ucuz uygun kuaforler cok iyi yapamiyorlar bu isi iyi yapan sayili kuafor var. Nisanimda ucuz bi kuafore gittim para bile etmedi ama butun gun mutsuz gezdim dugunumde riske atmak istemiyorum.
Aynısını yaşadım nişanımda. Saçımı rezil ettiler, eşimin ailesine yakın kuaföre gittim öyle bir aptallık ettim. Sonra beğenmedim çıktım kendi bildiğim yere gittim baştan yaptırdım yüm günüm zehir oldu 5 karış suratla gezdim. Sakın öyle hataya düşme canım.

Aynısını yaşadım nişanımda. Saçımı rezil ettiler, eşimin ailesine yakın kuaföre gittim öyle bir aptallık ettim. Sonra beğenmedim çıktım kendi bildiğim yere gittim baştan yaptırdım yüm günüm zehir oldu 5 karış suratla gezdim. Sakın öyle hataya düşme canım.
Aynen benim nisanimda da aynisi oldu valla nasil guzelsin aslinda ama bambaska olmussun dediler fotograflara bakmak istemiyorum o gunun. Esya ivir zivir hic onemli degil dis gorunus cok onemli.

Aynen benim nisanimda da aynisi oldu valla nasil guzelsin aslinda ama bambaska olmussun dediler fotograflara bakmak istemiyorum o gunun. Esya ivir zivir hic onemli degil dis gorunus cok onemli.
Evet yıllar sonra sana o fotoğraflardaki görüntün kalacak sadece ;)

Back