• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şimdi bu kıza nasıl davranayım ?

Kıskançlıktan yapılmış şeyler. Erkek arkadaşınız size güzel bir jest yapmış kime ne? Nazar değer size. Baksanıza bir çiçek ne olay olmuş.

Abartmayın bence. Çok gereksiz yere üstünüze alışmışsınız. Ben ortada sizin gördüğünüz ve anladiginiz gibi bişey anlamadım

Çiçek gönderildiğinde kıskanılacak olay ney onu anlamadım :KK14:

Herkes hayatından az çok iyi kötü çiçek alıyor bunu devlet meselesi görüp kıskanıldığını düşünmek birde bu düşünceyi yaziya döküp konu açmak ?? :kahve:

Bilemedim burdan hoş görünmüyor..

Kimse senin " Şırnakta görev yapan polis sevgilinden cicek aldığını " kıskanmamıştır icin rahat olsun :spor: Takılma böyle şeylere canına yazık En Büyük KK

Bence de kız size söylememiştir.Sonuçta patronunuz gereksiz bir şekilde ortamı germiş.
KK'de en çok gördüğüm ve bana cidden çok tuhaf gelen mevzu "beni kıskanıyorlar" .
Herkes kendi hayatıyla çok meşgul eminim kimsenin sizinle uğraşacak takati yoktur.

Bende patrona cikismistir diyenlerdenim. Cünkü söylerken bile senin alincagini düsünüp adamin yaninda bu lafim kelebege degil ali bey size demis. Sonradan da tekrar yalnis anlamamani söylemis baska türlü nasil ifade edebilirki kendini. Bos yere kuruntu yapmayin, herzamanki gibi mesafeli durun yeterli.

ben istesem banada gelir Bana kıskandı gibi geldi sjsjsj 'ego savaşları' konunun özeti :işsiz:

Patron orda kızı yerer tarzda konuşunca sinirden öyle demiştir

senlik bir durum gibi durmuyo patronun zevzek olduğunu sende söylemişsin

siz olayla ilgili kendi düşüncelerinizi paylaşana kadar aklıma kıskanmaya dair hiçbir şey gelmedi. siz bile gelmediniz.
hatta siz beni kıskanıyor demeseniz inanın kimsenin aklına da gelmezdi. patron ile kız arasında yaşanan bir mevzu, sizle alakası yok. patron düşüncesiz sığır, bir an kendinizi kızın yerine koyun siz nasıl savunma yapardınız? o an hazırlıksız bir soruyla karşılaşınca ağzından farklı şeyler çıkmış olabilir ama sizle alakası yok. ayrıca uzak durmanız gereken birileri varsa onlar da iş yerinde sizi kıza karşı dolduranlar

Dünyanın merkezinde biz yokuz.Haliyle kızın kıskandığını falan düşünmüyorum,ben olsam patronun lafına ben de çıkışırdım.
Kızın kim bilir kaç derdi var,neler düşünüyor,buna mı kafa yoracak?
Gene de incelik yapmış,açıklamasını söylemiş size

Sen boyle yazinca " abartmaa, ne kiskanmasi' diyesim geldi.
Ama snra yanimdakilerde oyle dusundu yuh dedi diyince bilemedim.
O anki ses tonunu ve niyetini siz gordunuz ben degil.

O yuzden ikilemdeyim kiskandimi kiskanmadimi diye.
Ama ne onemi var. Salla gitsin.

Kız sizi kıskanmamış. Sadece soruya kızıp ucu size de dokuanacak bir cevap vermiş. Açıklaması da iyi niyetini gösteriyor. Ben kızı çok dürüst buldum. Patronu da olsa sessiz kalmamıs. Boyle durust insanlari genelde kimse sevmez. Nabza gore serbet vermedigi, dobra oldugu icin. O dedikoduculri birakin bu kizla arkadas olun bence :)

Temizlikci abla sizin amiriniz mi
Niye is buyuruyor size?
bence dert burada..

Kız kıskanmiş bile olsa defalarca yanlis anlama demiş.. boşverin..

Patronun yaninda dahi lafım size değil Ali bey e dediğine gore patrona ve zevzekligine sinir olmuş belli ki. Size karşı ne kıskançlık nede haset olduğunu düşünmüyorum bence sekreterden ziyade yanınızda ki ablaya dikkat edin sizi alttan alttan harliyor alev alın diye . Eminim o kız gidip ona benim lafım kelebeğe değil patronaydı dediğinde aa biliyoruz canım sen merak etme demiştir kıza size de gelip inanmadım laflarına diye sizi dolduruyor . Sekreter kız bana çok samimi geldi diğeri ise yılan

Patronun yaptığı çirkin kıyas batmamışta, buna mi takıldınız?
Keşke buraya bugün sevmek patronum is arkadaşımı çok kötü bir durumda bıraktı diye konu acsaydiniz. Zira olan bu.
Kız da lafı yutmamis, sizinle alakası olmadığını da söylemiş.

Sadece anlamadigim, 4 aydır çalıştığınız yerde patron Şırnak taki sevgilinizi ne bilir?
Ben çok ketumum sanırım bu konularda. Bende bunu doğru bulmuyorum mesela. Kesin kiskaniyorumdur.

üzerine alınmışsın misal ben çiçeklerden nefret ederim patron bana dese ben de çiçeklerden nefret ederim desem yine adım kıskandıya çıkardı patronunuz zevzekmiş kız ona cevap vermek istemiş olabilir :kahve:

Hanımlar merhaba,
Dün erkek arkadasım işyerime çiçek göndermiş, hiç haberim yoktu çiçekleri görünce bian şok oldum çokta sevindim. Bu işyerine başlayalı da 4 ay oldu daha yeni sayılırım ama artık aşağı yukarı herkesle samimiyetim var.Neyse, ben muhasebe departmanında çalışıyorum odama götürdüm çiçekleri.
10 dk sonrada patron geldi odaya çiçekleri görünce bi kahkaha patlattı bu çiçekler kime geldi diye şakalar yaptı işte bende çiçek istiyorum falan diyo kendi kendine birazda zevzek bir patrona sahibiz malesef ki..
Tam o sırada odaya patronun sekreteri geldi kafasını kapıdan uzattı bişeyler söylüyodu ki patron gördün mü bak sana niye gelmiyo böyle dedi çiçekleri gösterdi gülerek senin sevgilin ayağının dibinde onunki taa Şırnak'dan gönderiyo dedi sevgilim Şırnak da polis memuru. Onun üzerine kızda yüksek bi ses tonuyla ben istesem banada gelir ben arada bi resmiyet olmadan böyle şeyleri doğru bulmuyorum hiç hoş değil yoksa banada geliyo yani dedi gayet sert bi ses tonuyla.Kızda bekar sevgilisi var onunda. Daha buna benzer 1-2 cümle kurdu da aklıma gelmiyo şuanda.
En sonda çıkarken kelebek sana değil bu lafım size Ali bey dedi. Ama bence bana dedi, çok sinirlendim bişey dememek için zor tuttum kendimi o anda. Bana kıskandı gibi geldi bütün mutluluğumu aldı götürdü ama o şekilde bi cümle kurmasına hiç gerek yoktu o odadan çıktıktan sonra herkes yok artık bu kadarda olmaz dedi hatta. Yani sadece ben böyle düşünmüyormuşum. Yanımda bi abla var eski çalışanlardan, onun sevgilisi böyle şeyler yapmıyo ki hiç çekememezlikten yapıyo boşver sen dedi.
Neyse yemek yedik yemekten sonra mutfakta o kız yanıma geldi kelebek ben içerde sana demedim sakın yanlış anlama Ali beye dedim banada çiçek göndersinler falan diye konuşuyo evli barklı adam dedi bende sorun yok dedim uzatmamak adına. Ama bu kızın smaimiyetine pek inanamıyorum açıkcası ben böyle karsısındakinin mutluluğunu çekemeyen insanlardan korkarım. Mutfak da söylediklerine de inanmadım neymiş bana dememiş patrona demiş ne alaka yani,sonra aynı şeyleri bizim ablaya da söylemiş patrona dedim diye onunla samimi olduğumuzu biliyo abla da inanmamış tabiki.
Sizce bu kızla arama mesafe koyayım mı ne dersiniz ? Yada ben mi abartıyorum. Zaten çokta samimi değiliz hatta işyerinde bitane belalım var temizlik yemek işlerine bakan , bu kızla ikisi çok yakın sık sık da dedikodumu yapıyorlar duyuyorum..
Son olarak bundan önceki konumu soracaklar olursa sevgilimle konuştuk bana hak verdi sen nasıl istersen öyle olsun ben senin yanındayım 3 yıl sonra evlenelim sorun yok yeterki bana net konuş böyle dedi. Bu çiçeklerde o konuşmaya istinaden gelen bi sürprizdi.

ne yapması gerek , sana söylemediğine inanman için

iki metre amuda mı kalksın ...

seni kıskanmadığı beyan etmesi için

tabiii

seni ,çiçeklerini ,mutluluğunu gördükçe millet ortadan ikiye ayrılacak

Back