• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şimdi bu kıza nasıl davranayım ?

Bu kadar abartılacak bir durum yok bence art niyetli olmamaya çalışın bu durum için haa dedikodunuzu yapıyorlarsa şayet cidden o konu için tavrınızı koymalısın

ben sizin yerinizde olsam direkt patrona kızardım. genç bir kızla böyle alay ettiği için. hiç sevmem böyle zevzek erkekleri. çok zamanlarda da bu durumlarda "aman bi çiçek, ona da gelir nolacak ki" diyerek patrona ya da ilgili zevzeğe cevabını vermişliğim vardır. he kız uzatmış, resmiyet filan falan onlar saçmalık. içinizde kalıyorsa ona dersiniz. ben bu resmiyet vurgusuna bozuldum diye ama bence kız sizi kıskanmamış ta patronun bu saçma tavırlarından usanmış.

buna bu kadar takılmak niye ki boşverin. başkalarının ne dediğine bu kadar takılmak yerine anı yaşayın

senın cıcekler vesile olmuş bence kızın patrona laf söylemesine
muhtemelen patron kıza cok fazla takılıp sinirini bozuyosa,kızda ona cevap vermeye calısmıs..
senlık bır durum yok bence artı 2 kez da acıklamasını yapmışş
sen yıne ıstemıyosan samımı olma ama,durumun senınle alakası yok gibi

Çiçek olayını ben de sevmem .
Birine çiçek gelince de garip şekilde ben utanirim ne gerek var ki yani diye düşünürüm.
Kiskanmadi seni
O da benim gibi saçma olduğunu düşünüyor

Adamin zevzekliginden bikmis kiz ona cikis yapmis bence.
Her seyi ustunuze alinmayin boyle kiskaniyor falan diye.
Hos durmuyo karsidan
adamın millet içinde yaptığı zevzeklikten dolayı kızın sabrı taşmış bencede
adama laf yetiştirirken düşünmeden konuşmuş
ben de olsam önce tepki gösterirdim sonra düşünmeden yaptığını düşünür uzatmazdım
bide kız kaç kez düzeltmeye çalışmış

İş yerinde he
Hanımlar merhaba,
Dün erkek arkadasım işyerime çiçek göndermiş, hiç haberim yoktu çiçekleri görünce bian şok oldum çokta sevindim. Bu işyerine başlayalı da 4 ay oldu daha yeni sayılırım ama artık aşağı yukarı herkesle samimiyetim var.Neyse, ben muhasebe departmanında çalışıyorum odama götürdüm çiçekleri.
10 dk sonrada patron geldi odaya çiçekleri görünce bi kahkaha patlattı bu çiçekler kime geldi diye şakalar yaptı işte bende çiçek istiyorum falan diyo kendi kendine birazda zevzek bir patrona sahibiz malesef ki..
Tam o sırada odaya patronun sekreteri geldi kafasını kapıdan uzattı bişeyler söylüyodu ki patron gördün mü bak sana niye gelmiyo böyle dedi çiçekleri gösterdi gülerek senin sevgilin ayağının dibinde onunki taa Şırnak'dan gönderiyo dedi sevgilim Şırnak da polis memuru. Onun üzerine kızda yüksek bi ses tonuyla ben istesem banada gelir ben arada bi resmiyet olmadan böyle şeyleri doğru bulmuyorum hiç hoş değil yoksa banada geliyo yani dedi gayet sert bi ses tonuyla.Kızda bekar sevgilisi var onunda. Daha buna benzer 1-2 cümle kurdu da aklıma gelmiyo şuanda.
En sonda çıkarken kelebek sana değil bu lafım size Ali bey dedi. Ama bence bana dedi, çok sinirlendim bişey dememek için zor tuttum kendimi o anda. Bana kıskandı gibi geldi bütün mutluluğumu aldı götürdü ama o şekilde bi cümle kurmasına hiç gerek yoktu o odadan çıktıktan sonra herkes yok artık bu kadarda olmaz dedi hatta. Yani sadece ben böyle düşünmüyormuşum. Yanımda bi abla var eski çalışanlardan, onun sevgilisi böyle şeyler yapmıyo ki hiç çekememezlikten yapıyo boşver sen dedi.
Neyse yemek yedik yemekten sonra mutfakta o kız yanıma geldi kelebek ben içerde sana demedim sakın yanlış anlama Ali beye dedim banada çiçek göndersinler falan diye konuşuyo evli barklı adam dedi bende sorun yok dedim uzatmamak adına. Ama bu kızın smaimiyetine pek inanamıyorum açıkcası ben böyle karsısındakinin mutluluğunu çekemeyen insanlardan korkarım. Mutfak da söylediklerine de inanmadım neymiş bana dememiş patrona demiş ne alaka yani,sonra aynı şeyleri bizim ablaya da söylemiş patrona dedim diye onunla samimi olduğumuzu biliyo abla da inanmamış tabiki.
Sizce bu kızla arama mesafe koyayım mı ne dersiniz ? Yada ben mi abartıyorum. Zaten çokta samimi değiliz hatta işyerinde bitane belalım var temizlik yemek işlerine bakan , bu kızla ikisi çok yakın sık sık da dedikodumu yapıyorlar duyuyorum..
Son olarak bundan önceki konumu soracaklar olursa sevgilimle konuştuk bana hak verdi sen nasıl istersen öyle olsun ben senin yanındayım 3 yıl sonra evlenelim sorun yok yeterki bana net konuş böyle dedi. Bu çiçeklerde o konuşmaya istinaden gelen bi sürprizdi.
İş yerinde her daim dedikodu yapılır. Önüne geçemezsin. O kızın ne dediğine bakma sen. Sana çiçek gelmiş, sen o ortamın yıldızı olmuşsun bir kere. Çiçekleri beğenmeyen olur, kötü bulan olur, kötü kokuyo diyen olur. Olurda olur. Herkesin sevgilisi düşünceli olacak diye bir kaide yok. Ali Bey bunu düşünmüyo deseydin o kıza. Lafım sana değil deseydin. Ali beye deseydin. Ama bence en güzeli boşver geç. Bak ben senin duygularını yaşadım burda. Ne güzel çiçek gelmiş, süpriz olmuş falan. İnsanlar ister istemez kıskanır. Takma sen onları.

Hanımlar bu arkadasın genel olarak böyle ortaya bi laf atıp da sana demedim canım sakın üstüne alınma halleri çok oluyor, misal ben geçenlerde grip oldum bayağı kötü hastaneye gitmek için izin istedim patrondan iğne olup geleyim diye neyse gittim geldim aynı gün bi konu açıldı oda düğüne gtcekmiş haftasonu izin istcekmiş patrondan valla mecbur bana izin verecek her kafasına esen bi yerlere gidiyo ufacık şeyleri bahane edip dedi durup dururken ben bakakaldım suratına sonrada lafım sana değil dedi bana. Bu sadece örneklerden biri lafı bana olmasa bile sürekli benim içinde bulunduğım durumla ilgili yorumlar yapıyor haliyle üstüme alınıyorum. Her neyse dediğim gibi anlatmakla durumu tam izah edemedim inşallah ben abartıyorumdur varsın öyle olsun.

Kiz 3 5 kisi arasinda rencide edilmis. Ne yapmasini bekliyordunuz ki? Utanmistir kendini savunma sekli boyledir. Asil sizin orda atlayip soylemeniz gerekirdi "neden gondermesinler Ali bey tabikiide gonderiyorlardir" diye nezaketen bir laf etmeniz gerekirdi. Hem cinsinizi dustugu konumdan kurtarmak icin.

Hemen nasilda bagliyorsunuz beni kiskandi olayina ya. Kaldi ki kiz dusuncesini soylemis.

Acikcasi ben kizin dustugu konuma uzuldum, cicek hic go derilmemis olabilir ama bu konu uc bes kadinin karsisinda rencide amacli dusurulemez. Bana gore o kiskanmamis ama o odadaki kadinlarin fesat oldugu geliyor aklima. Kizcagiz gelmis ozurde dilemis ama siz hala samimi bulmuyorsunuz. Pess.

Kiz 3 5 kisi arasinda rencide edilmis. Ne yapmasini bekliyordunuz ki? Utanmistir kendini savunma sekli boyledir. Asil sizin orda atlayip soylemeniz gerekirdi "neden gondermesinler Ali bey tabikiide gonderiyorlardir" diye nezaketen bir laf etmeniz gerekirdi. Hem cinsinizi dustugu konumdan kurtarmak icin.

Hemen nasilda bagliyorsunuz beni kiskandi olayina ya. Kaldi ki kiz dusuncesini soylemis.

Acikcasi ben kizin dustugu konuma uzuldum, cicek hic go derilmemis olabilir ama bu konu uc bes kadinin karsisinda rencide amacli dusurulemez. Bana gore o kiskanmamis ama o odadaki kadinlarin fesat oldugu geliyor aklima. Kizcagiz gelmis ozurde dilemis ama siz hala samimi bulmuyorsunuz. Pess.
Benle ne ilgisi var ki konunun ben o an kıza bişey demedim patrona da demedim bana gelen çiçeklere istinaden o cümleleri kendisi kurdu. Onada geliyomuş çiçek odadakiler söyledi ben bilmiyordum tabiii, o an zaten ben kendi mutluluğumu yaşıyodum resmiyet olmadan hoş karsılamıyorum o ne öyle gibisinden cümleler kurunca donup kaldım sonrada patronda bana da çiçek göndersinler bende çiçek istiyorum demiş de ona istinaden söylemiş o lafları. İnanmama sebebim de resmiyet olmadan hoş bulmuyorum dedi, patrona demiş olsa adam evli barklı neyin resmiyetinden bahsediyor ee kendisinin de sevglisi var onada gelmiş önceden. Bende o sebepten ötürü üstüme alındım.

Benle ne ilgisi var ki konunun ben o an kıza bişey demedim patrona da demedim bana gelen çiçeklere istinaden o cümleleri kendisi kurdu. Onada geliyomuş çiçek odadakiler söyledi ben bilmiyordum tabiii, o an zaten ben kendi mutluluğumu yaşıyodum resmiyet olmadan hoş karsılamıyorum o ne öyle gibisinden cümleler kurunca donup kaldım sonrada patronda bana da çiçek göndersinler bende çiçek istiyorum demiş de ona istinaden söylemiş o lafları. İnanmama sebebim de resmiyet olmadan hoş bulmuyorum dedi, patrona demiş olsa adam evli barklı neyin resmiyetinden bahsediyor ee kendisinin de sevglisi var onada gelmiş önceden. Bende o sebepten ötürü üstüme alındım.

Donup kalmaniza gerek yok ki savunun dusuncenizi, aramizda resmiyet olmadigini neren biliyorsun ki deseydin keske. Ya da biz de boyle seviyoruz falan. O fikrini soyluyorsa siz de soylemekten cekinmeyin.

Çiçeklerinin keyfini çıkartmaya bak.
Başkalarının yorumları o kadar da önemli değil.

İş hayatında fazla samimiyete inanmayanlardanım.
İş işte kalmalıdır. O yüzden sadece bu kişi ile değil, herkes ile belirli mesafede kalman kendi yararına.

bence sözlerini direkt üstüne alman gereken bir durum yok. resmiyet olmadan çiçek gönderilmesini hoş karşılamıyor olabilir sonuçta kendi düşüncesi, ama sen de çok hoş buluyor olabilirsin o da senin düşüncen. bunda alınılacak bir durum yok. erkek arkadaşının yaptığı çok çirkin, uygunsuz falan dememiş sonuçta sana...
ben gevşek patronunuza bozulup öyle sert konuştuğunu düşündüm yalnız. bazı insanlar bu tarz lafları kaldıramaz, ya da kaldırabilecek bi yapısı olsa bile o gün gününde değildir tersler.
takılmayın böyle şeylere, zaten ortada kıskanılacak bir durum yok. internetten alıp bir çiçek göndermek o kadar basit bir olay ki sizin şırnaktaki sevgilinizle ilişkinizi hiç kıskanacağını sanmıyorum.

Asil ayip eden patronunuz, ne saçma sapan konusmus adam öyle. Kizda cevabini vermis ona bravvo. Eee adamin yaninda bile söylemiş lafim sana degil, Ali bey size söylüyorum diye. Sonrasindada aciklamiş size, daha napsin. Gereksiz alinganlik yapmayin.

Hanımlar merhaba,
Dün erkek arkadasım işyerime çiçek göndermiş, hiç haberim yoktu çiçekleri görünce bian şok oldum çokta sevindim. Bu işyerine başlayalı da 4 ay oldu daha yeni sayılırım ama artık aşağı yukarı herkesle samimiyetim var.Neyse, ben muhasebe departmanında çalışıyorum odama götürdüm çiçekleri.
10 dk sonrada patron geldi odaya çiçekleri görünce bi kahkaha patlattı bu çiçekler kime geldi diye şakalar yaptı işte bende çiçek istiyorum falan diyo kendi kendine birazda zevzek bir patrona sahibiz malesef ki..
Tam o sırada odaya patronun sekreteri geldi kafasını kapıdan uzattı bişeyler söylüyodu ki patron gördün mü bak sana niye gelmiyo böyle dedi çiçekleri gösterdi gülerek senin sevgilin ayağının dibinde onunki taa Şırnak'dan gönderiyo dedi sevgilim Şırnak da polis memuru. Onun üzerine kızda yüksek bi ses tonuyla ben istesem banada gelir ben arada bi resmiyet olmadan böyle şeyleri doğru bulmuyorum hiç hoş değil yoksa banada geliyo yani dedi gayet sert bi ses tonuyla.Kızda bekar sevgilisi var onunda. Daha buna benzer 1-2 cümle kurdu da aklıma gelmiyo şuanda.
En sonda çıkarken kelebek sana değil bu lafım size Ali bey dedi. Ama bence bana dedi, çok sinirlendim bişey dememek için zor tuttum kendimi o anda. Bana kıskandı gibi geldi bütün mutluluğumu aldı götürdü ama o şekilde bi cümle kurmasına hiç gerek yoktu o odadan çıktıktan sonra herkes yok artık bu kadarda olmaz dedi hatta. Yani sadece ben böyle düşünmüyormuşum. Yanımda bi abla var eski çalışanlardan, onun sevgilisi böyle şeyler yapmıyo ki hiç çekememezlikten yapıyo boşver sen dedi.
Neyse yemek yedik yemekten sonra mutfakta o kız yanıma geldi kelebek ben içerde sana demedim sakın yanlış anlama Ali beye dedim banada çiçek göndersinler falan diye konuşuyo evli barklı adam dedi bende sorun yok dedim uzatmamak adına. Ama bu kızın smaimiyetine pek inanamıyorum açıkcası ben böyle karsısındakinin mutluluğunu çekemeyen insanlardan korkarım. Mutfak da söylediklerine de inanmadım neymiş bana dememiş patrona demiş ne alaka yani,sonra aynı şeyleri bizim ablaya da söylemiş patrona dedim diye onunla samimi olduğumuzu biliyo abla da inanmamış tabiki.
Sizce bu kızla arama mesafe koyayım mı ne dersiniz ? Yada ben mi abartıyorum. Zaten çokta samimi değiliz hatta işyerinde bitane belalım var temizlik yemek işlerine bakan , bu kızla ikisi çok yakın sık sık da dedikodumu yapıyorlar duyuyorum..
Son olarak bundan önceki konumu soracaklar olursa sevgilimle konuştuk bana hak verdi sen nasıl istersen öyle olsun ben senin yanındayım 3 yıl sonra evlenelim sorun yok yeterki bana net konuş böyle dedi. Bu çiçeklerde o konuşmaya istinaden gelen bi sürprizdi.
patronun öyle bir şey diyerek ortaya kıskançlık sokmaya çalışması daha kötü bence sınırı olmalıydı kız ona sinirlenmiş olabilir ben de sinirlenirim ne yani sana geldi diye bana da mı gelmek zorunda neyin kıyaslaması bu . düşünsene patron öyle bir şey söylemese kız kalkıp ay bana şu şu sebeplerden gelmiyor mı diyecekti sana

patronun öyle bir şey diyerek ortaya kıskançlık sokmaya çalışması daha kötü bence sınırı olmalıydı kız ona sinirlenmiş olabilir ben de sinirlenirim ne yani sana geldi diye bana da mı gelmek zorunda neyin kıyaslaması bu . düşünsene patron öyle bir şey söylemese kız kalkıp ay bana şu şu sebeplerden gelmiyor mı diyecekti sana
Ben arada resmiyet olmadan hoş bulmuyorum doğru değil diyince üstüme alındım ben, ne bileyim belki direkt bana değildi lafı ama düşüncesizce bi laf söyledi gibi geldi o anda. Patron zaten dengesiz onu bliyorum ama kızada geliyomuş zaten çiçek.

Hanımlar merhaba,
suç bence sekreterde değil patronda canım.sana dese oyle sende bozulursun.kız patronu bozmaya çalışmış.ne bılım patron oyle demese kız bırsey demezdı

Back