ben geçen yıl düğünümden önce yaptırdım. işyerinden bi arkadaş gitmişti ve rengi çok hoşuma gittiği için tuttum kuaför yolunu.
Ombre geçişlerini muazzam yapacak umuduyla gittim ve baştan konuştuk fiyatı. Saçlarım da omzumun bir kaç tık altındaydı, şuanki kadar uzun değildi. yanılmıyorsam o boydaki saçım için
450 TL dedi. (bu kadarla kalsa iyi )
tamam dedim oturdum koltuğa. İşlem bitti, maşa yaptılar ve arkasını gün ışığında gösterdiler (ki genelde maşa yapıyolar ki geçiş kusurları belli olmasın). Ben de oo bayağı iyi falan diyorum. Neyse, eve gittim Allah'ım resmen turuncu geliyor saç rengi bana. hatta durdukça turuncu oluyor . Arkadan detaylı fotoğraf çekmelerini istedim evdekilerden , bir de ne göreyim aralar o kadar özensiz ki rastgele yapılmış ne geçiş var ne bir şey. Resmen kibrit çöpü gibi duruyor, üstler kopkoyu altlar sarı. Sinirlerim bozulmasın mı, düğün öncesi gitti 450 tl diye içim bir tuhaf olmasın mı. Ay allahımm. Dayanamadım ertesi gün gittim ve araların ne kadar özensiz olduğunu söyledim. Bana dedikleri ne oldu biliyor musunuz? Saçlarınızda ara makası var o yüzden geçiş yapamam. Ben şok tabi. Ara makası nedir, başından atmak için salladı bir şey, çünkü sonrasında gittiğim kuaför saçımı düzelterek öyle bir durumun olmadığını söyledi. Aslında diretsem onu orda düzelttirirdim ekstra para vermezdim ama şimdi bunların elinde saçım yanar düğün öncesi falan diye riske girmedim. 2. işlemde de büyük ihtimalle
150 tl vermiştim. oldu bana
600. bir de düğün öncesi cila attırdım
50 de öyle verdim.
650 tl ye patladı bana yani. Ama tabi mor şampuandan haberim yoktu o zamanlar. zaten kuaförde de en son işlem olarak mor sampuan kullanıp saçı o çiğlikten kurtarıyorlar. zamanla araları da turunculaşıyor tabi. bu benim 3. ombrem ama en iyi yapan kuaför hangileri, neye göre nasıl yapıyorlar hala anlamış değilim.
Velhasıl, 650 tl den sonra saç için kuaföre gitmeyip sadece bir kaç mor şampuan aldım ve kullandım.yakında kestireceğim saçımın şuanki durumu da böyle,;
Photogrid 1565090876503
hizliresim.com