Saç Kesim Şekilleri kuaför arkadaşlar burayaaaa

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

japongulu

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
208
27
318
50
Diğer
20 yıllık kuaförüm deneyim fikir ve sorunlarımızı burada konuşup tartışabiliriz diye düşündüm ne dersiniz

merhaba japon gülü ,ben kuaför değilim ama bir soru sormak istiyorum bu hafta saçımı boyatacağım,kış geldiği için kuaförüm çikolata kahve yapmayı önerdi ,zemin bakır-açık kumral arası bende çikolata kahvenin çok koyu olacağını düşünüyorum boya kutularında bile oldukça koyu ama kuaförüm koyu bir renk olmadığını söyledi size de danışma istedim ben tatlı bir kahve istiyorum sizce doğru bir seçim mi ç.kahve ? teşekkürler

merhaba japon gülü ,ben kuaför değilim ama bir soru sormak istiyorum bu hafta saçımı boyatacağım,kış geldiği için kuaförüm çikolata kahve yapmayı önerdi ,zemin bakır-açık kumral arası bende çikolata kahvenin çok koyu olacağını düşünüyorum boya kutularında bile oldukça koyu ama kuaförüm koyu bir renk olmadığını söyledi size de danışma istedim ben tatlı bir kahve istiyorum sizce doğru bir seçim mi ç.kahve ? teşekkürler

merhaba çikolata kahvesi güzel bir ama ten uyumu çok öemli göz rengide çok koyu bir renk değil ama açık istiyorsan karamel tonu uygun olur çok güzel bir renk ama çok iyi ayrlanması lazım kuaförüne güveniyorsan dediğini uygulamasına izin ver o işini bilir iyigeceler canmopuyorumnanaktan

bende bir soru sormak istiyorum japon gülü bende kuaf değilim .. benm saçlarım omuz hizamın 2-3 parmak aşağısında bob modeliydi uzattım baya gecen gün kuafre gittim sçlarını kesn kuafr yamuk kesmiş iki tarafı aynı boyutta değil kesim yapmamz lazm kesdrcgn zmn gel dedi ben simdi V model idemiorum sipsivri bir tane saç kalıyor ve dahada kısa kalıyor saçlar çok katlıda istemiyorum çok kabarıyor uzatmak istiyorum bana göre bir model tavsiye edebilir misin ? lütfeneeeennn

merhaba,

acik bir alina sahibim ve bu yüzden kahkülü seviyorum, ancak su sorun da var, ön kisimda saclarim seyrek, ayrica ince telli ve sönük. ne yapabilirim daha hacimli durmasi icin?

Bade İşçilin saç modelini çok beğeniyorum fakat 2 farklı kuaförde malesef beceremedi..Saçım kısa ve tuhaf oldu,oysa basit görünüyor.Onun kuaförünü bilen var mı???

Bade İşçilin saç modelini çok beğeniyorum fakat 2 farklı kuaförde malesef beceremedi..Saçım kısa ve tuhaf oldu,oysa basit görünüyor.Onun kuaförünü bilen var mı???

cnm netten bakındım da dogru bır bılgı mı emın degılım.. bir kontrol et ıstersen.. İbrahim Savaş yapıyormus.. ama eski adlarıymıs bu..

ayrıca burada da kendılerının yaptıklarını belırtmısler..

http://www.bakimlikadin.net/2010/10/19/bade-iscil-ezel-dizisi-sebnem-sertuna-sac-modeli/

Yeni İsmi (Saloon Artist), İbrahim Savaş Kuaför Eski İsmimiz Tel. 0212 352 22 05

Son düzenleme:
benim saçlarımın ön kısmı küçük küçük saçlarla dolu ön taraf kötü görünüyo anlımın orda yani kakül olmuyo dalgalı olduğu için ön kısmı nası kapatabilirim acaba ??????:19::19::19::19::19:

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

bana cevap verirmisiniz bilmiyorum, internette hayli araştırdım ama bir şey bulamadım son umudum cevabınız ...kötü bir durum yok felaket senaryosu anlatır gibi hiseettim birden ,saçlarımı boyamak için tüp boyayaı cam kaseye boşalttım sıvısını ilave etmedim ve derken o boyayaı o an kullanamadım poşetle sardım iyece oda sıcaklığında sakladım ertesi gün rengi koyu kahverengi olmuş, şimdi bu boya bozuldumu yoksa kullanabilirmiyim?

Ya kuaförlere soru sormak istiyorum benim saçım kahverengi saçımı 3 ay önce koyu kestaneye boyamiştim iki gün önce kumral rengine boyadım saçımın dipleri açık uçları koyu kaldı diplerim geldiği için olabilir mi acaba ne yapabilirim?

Back