- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.884
- 148
Eşimin ileri hızı 0 o nedenle ilk 2 deneme ktü de oldu 3. Gün embriyolardı ama negatif sonra acıbadem de denedik orda 7 yumurtamdan hiç embriyo oluşmadı..en son yine ktü ye döndük bu sefer 2 tane 5. Gün embriyom oluştu ve yine ne yazık ki negatifti...ktüdeki ilk 2 denemem emine seda hoca da oldu şimdi tüp bebek biriminden ayrılmış ktü deki son denemem de dr seçimi yapmadım ama hep cavit hoca denk geldi..şimdi seda hoca dış merkezde deneyeceksen ankara memoriale aygül demirol e git dedi bir orayı denemek istiyorum...hepimiz için zor süreç ne yaşadığımızı en iyi bizler biliriz...size tavsiyem tüp bebeğe başlamadan en az 3 ay önce eşler olarak vitamin mineral depolarınızı doldurmanız...ben tedavime bilnçsiz bir şekilde başlamıştım o nedenle ilk tedavimde 4 yumurta toplanırken son tedavimde 12 yumurtam çıkmıştı
Bende seda hocaya gidecektim üzüldüm ayrılmasına nasip değilmiş. Bende katü de tüp denemeyi düşünüyorum nasipse.rapor çıkartma sürecindeyim.. umarım en yakın zamanda nasıp olur bizlere de.