Daha önce oğlumu kreşe gönderip gondermemekle alakalı yaşadığım tereddutle ilgili konu açmıştım.
2.5 yaşındaki oğluma anneannesi ve babaannesi dönüşümlü bakıyor. Ben öğretmenim. Annemle aynı sitede oturuyoruz, anneanne daha ağırlıklı olarak bakıyor diyebilirim babaanneye kıyasla. Bu yaş civarı tüm çocuklar hareketlidir ancak oğlum ekstra hareketli, hiç yerinde durmayan bir çocuk. Bu aralar...
www.kadinlarkulubu.com
Ocakta 3 yasinda olacak bir oğlum var. Annem ve kv nin gönderme demesine rağmen oğlumu kreşe yarım gün göndermeye başladım. Oğlum da alıştı, severek gidiyor. Öğretmeni de istersek tam gün göndermeye baslayabilecegimi, oğlumun hazır olduğunu söyledi. Bazı memnun olmadığım yönleri de olsa kresinden genel olarak memnunum. Artık bakım konusunda annelere muhtaç kalmayacağım için de iyi olacaktı ( her ikisiyle de farklı problemler yaşıyorum ancak en önemli sorun artık anneannemin rahatsızlığı ilerlediği için annemin ona bakacak olması)
Gelgelelim oğlan kreşe başladığından beri hasta arkadaşlar. Bu zamana kadar hiç hasta olmayan cocuk havaların sogumasiyla birlikte hep burun tıkanıklığı, burun akintisi ve öksürük yaşıyor. Geceleri rahat uyuyamıyor, uyku kalitesi bozuluyor ve sabaha da uykusunu alamadığı için zor uyanıp kreşe gitmek istemiyor öyle bir kısır dongudeyiz kaç gündür. Geçenlerde ciğerlerine hirilti duydu dr bir hafta göndermedim, evde hava, balgam söktürücülerle vs anca toparladı öksürük kesildi. Bu hafta okula başladı sil baştan...gene oksuruyor. Hep böyle mu olacak
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bağışıklık kazanacak deniyor ama okula gittiği her gün hasta tam olarak ne zaman kazanılıyor bu bağışıklık ;( daha 3 yaşında bile değil, içim gidiyor. Annem hep ben sana demiştim, yollama yazık diyor. Eşim de, annesi de aynı fikirde. Ama kresten alsam sürekli kv bizde kalıyor bakmak için anca h.sonu evine gidiyor. Annem bakabiliyorken onunla dönüşümlü bakıyorlardi sindi hep bizde olacak ve bu düzenden artık yoruldum...Ne yapsam bilemiyorum. Hoş kreşe gidiyor da sayılmaz bu gidişle bir hafta okulda bir hafta evde hasta...başından beri şu kres konusunda herkese karşı kararliydim, oğlumun gelişimi için en iyisine karar verdim diyordum ama artık direnemiyorum hasta olduğunu gördükçe....