Kreşte senete imza atılır mı?

Biz senet değil ama sözleşme imzaladık ; pandemide kapansa dahi ödeme yapacağımıza dair madde de içeriyordu .
Kurumlar kendilerini garantiye almak zorunda ;ona göre ödemeleri ,ihtiyaçları ;giderleri var .Aylık bazda plan yapamazlar ,bir ay 1 kişi gitse diğer ay 10 kişi gitse nasıl düzen olur ki..

Gecen hafta kizimi kurimsal bir kres e yazdirdim. Oryantasyonu gectik. P.tesi tam gun basliyor insallah.
Hem 9 taksit icib, hemde pesin kirtasiye ucreri icin senet imzaladim.
1 aylik ve kirtasiye parasini da odesim. Senetlerimi heme geri verdiler.

Senet istiyorlar ama geçen yıl tek senetti. Şuanda her ay için ayrı senet imzalatılıyor

Senet imzalamayin.bu dönemde öğrenci bulabiliyorlarsa bulsunlar .MEB senet istemez

Bu resmen çocuğa sadece müşteri gözüyle bakmak. Çocuk bu her an her şey olur ilk sıkıntı çıkarmaz sonra istemez felan ne gerek var senede. Bizde de şöyle bi sıkıntı var bana hiç makbuz vermediler vereceğiz diye ertelediler kızımı yarım gün gösterip çok cüzi ücret aldıkları için bir şey diyemedim son ayları hesaba gönderdim ben de, bu ay harici göndermem zaten son ödememi yaptım.

Anaokulu müdürlüğünde 11.yılım bu zamana kadar tek bir veliye senet imzalattım,
o da bir önceki yıldan ödeme konusunda sıkıntı yaşatmıştı, o nedenle böyle kişiye özel bir uygulama yapıldı.

MEB senet istemiyor, bu kuyruklu yalan.

Ayrıca okul öncesi eğitim henüz zorunlu eğitim kapsamında değil dolayısıyla istediğiniz zaman kreşten-anaokulundan ayrılma hakkınız var.

Bizim gibi bir çok okul iki nüsha olmak üzere veli sözleşmesi hazırlar ve karşılıklı imza atılır,
bir nüsha okulda kalır diğeri veliye verilir.

En bastan senet deselerdi, vermezdiniz ,toplu imzalamayin her ay 1 sonrakini imzalayin 1 er 1 er gidin
Aynı anda söylediler biz de aldık daha teslim edemedik
Kafam karışık, burası son seçeneklerden çok gezdiğim için kreşleri, kızımda gelişme de var. Ailem de size sözleşme gibi bir şey de versinler diyor ayrılırsak senetleri geri alıcaz gibisinden

Yarın pandemi var kreşler kapandı deseler aylarca kapalı yere para mı ödeyeceksiniz? Biraz garip olmamış mı bu istek

Senetli sepetli yerler guvenilir degildir benim gozumde. Sozlesme diye bir sey var,sartlar madde madde yazar. Anlasmaniz aylik mi yillik mi ne ise o kosullarda odersiniz. Senet mi kaldi bu devirde?

Yarın pandemi var kreşler kapandı deseler aylarca kapalı yere para mı ödeyeceksiniz? Biraz garip olmamış mı bu istek
Bence garip değil cünkü kapalı kaldığı süre boyunca da okulun gideri oluyor ;öğretmen maaşları var en basitinden ;biz ödemesek öğretmenlere de maaş ödenmeyecek ;o insanların da evi var ,ailesi var .Ben çalışırken öğretmen kendi çocuğu gibi ilgileniyorsa ,böyle ekstra zor bir zamanda destek olmalıyız diye düşünüyorum .

Özel bir anaokulunda müdür olmama rağmen sizden farklı düşünüyorum.
Veliler almadığı bir hizmet için ücret ödemek zorunda bırakılmamalı.
Hele anne çalışıyorsa okul kapalıyken bakıcı tutmak zorunda, bu durumda hem bakıcıya hem gitmediği okula ödeme mi yapsın?
Çalışanların evi, ailesi olduğu doğru ben de aynı durumdayım bununla birlikte çalışanın evini geçindirme sorumluluğu velilerde değildir.
Devlet ve işveren birlikte çözmeli bu sorunu.
Mart ayından bu yana ben ve şartları taşıyan tüm çalışanlar KSÇÖ, prim gün sayısı yeterli gelmeyenler de ücretsiz izin desteği alıyoruz.
İşverenimiz de sağolsun üzerine bir miktar daha ekleme yapıyor.
Bu işin tek çözümü bu bana göre.

Senet imzalamişsaniz mutlaka ödemeniz gerekir .Cocugunuz gitse de gitmese de.Bu bi peşin anlaşmadir.Mart ayinda oglum üni hazirlik icin dersane degistirmişti.Anlasma yaptik,senet imzaladik.Sadece 5 gün katildi derslere ve korona cikti,dersane kapandi.Online egitim gordu ve memnun da kalmadık.Ücrette aslaaa taviz vermediler. Halen senet ödüyoruz. özel üni yurtlari da öyleymis.Kac tane arkadasim boş boş odalara aylardir senet ödüyor.imzalamayin! Cocugunuz gittigi süre zarfinca aylik ödeme yapin.Neyin nolucagi belli degil.Kapanabilirler.Milli egitim bakani bile bilmiyor nolucagini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…