- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Senet imzalamayin.bu dönemde öğrenci bulabiliyorlarsa bulsunlar .MEB senet istemezBizim burda küçük çaplı kreşlere ayın başında ödeme yapıp götürebiliyorsunuz. şimdi isim yapmış bir yere başladık, her ay için senet hazırlamışlar, hepsini imzalamamız gerektiğini söylüyorlar. toplam 10.000'e yakın para, yarım gün için. 2 ay geçince 2 senet veriyorlarmış, ayrılırsanız, koronavirüsten kapanırsak senetleri veririz diyorlar ben de o zaman böyle bir şeye ne gerek var dedim, milli eğitim istiyor diyorlar. Daha önce senet sıkıntısı yaşadığım için eşimin adını yazmışsınız kendisiyle görüşürsünüz dedim çıktım. Bilindik, isim yapmış kreşlerde durum bu mu merak ediyorum. Eşim imzalarım diyor, ben ilerde memnun kalmazsak nasıl ayrılırız diyorum
Bu resmen çocuğa sadece müşteri gözüyle bakmak. Çocuk bu her an her şey olur ilk sıkıntı çıkarmaz sonra istemez felan ne gerek var senete. Bizde de şöyle bi sıkıntı var bana hiç makbuz vermediler vereceğiz diye ertelediler kızımı yarım gün gösterip çok cüzi ücret aldıkları için bir şey diyemedim son ayları hesaba gönderdim ben de, bu ay harici göndermem zaten son ödememi yaptım.
Aynı anda söylediler biz de aldık daha teslim edemedikEn bastan senet deselerdi, vermezdiniz ,toplu imzalamayin her ay 1 sonrakini imzalayin 1 er 1 er gidin
Biz senet değil ama sözleşme imzaladık ; pandemide kapansa dahi ödeme yapacağımıza dair madde de içeriyordu .
Kurumlar kendilerini garantiye almak zorunda ;ona göre ödemeleri ,ihtiyaçları ;giderleri var .Aylık bazda plan yapamazlar ,bir ay 1 kişi gitse diğer ay 10 kişi gitse nasıl düzen olur ki..
Bence garip değil cünkü kapalı kaldığı süre boyunca da okulun gideri oluyor ;öğretmen maaşları var en basitinden ;biz ödemesek öğretmenlere de maaş ödenmeyecek ;o insanların da evi var ,ailesi var .Ben çalışırken öğretmen kendi çocuğu gibi ilgileniyorsa ,böyle ekstra zor bir zamanda destek olmalıyız diye düşünüyorum .Yarın pandemi var kreşler kapandı deseler aylarca kapalı yere para mı ödeyeceksiniz? Biraz garip olmamış mı bu istek
Özel bir anaokulunda müdür olmama rağmen sizden farklı düşünüyorum.Bence garip değil cünkü kapalı kaldığı süre boyunca da okulun gideri oluyor ;öğretmen maaşları var en basitinden ;biz ödemesek öğretmenlere de maaş ödenmeyecek ;o insanların da evi var ,ailesi var .Ben çalışırken öğretmen kendi çocuğu gibi ilgileniyorsa ,böyle ekstra zor bir zamanda destek olmalıyız diye düşünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?