Yani devletin şartları maalesef bu kadar. Üzücü bir durum.belki kizacaksiniz konu acip duruyorum. 3 4 yas karma olan sinifa 3.5 yas oglum gidiyor ilk gun kafasinin arkasi sismis ogretmeni arkadasiyla sarilirken dustu cunku sizinki fiziksel olarakta minik dedi. bugunde okuldan geldi sırtında iz ne oldu dedim tuvalette dustum dedi. öğretmeni bilmiyormuş ona dememis. ogretmeniyle konustum simdi personel yetersiz tek tek tuvalete gidemiyorum hepsiyle dedi. Allaha emanetler birazda dedi. benim oğlum cok hareketli. moralim bozuldu belini oyle gorunce tabi arkadaslar. devlet anaokulu bu.
Geçmiş olsun öğretmenden haklı her çocukla birlikte gitse ders yapamaz ücret oduyo musunuzbelki kizacaksiniz konu acip duruyorum. 3 4 yas karma olan sinifa 3.5 yas oglum gidiyor ilk gun kafasinin arkasi sismis ogretmeni arkadasiyla sarilirken dustu cunku sizinki fiziksel olarakta minik dedi. bugunde okuldan geldi sırtında iz ne oldu dedim tuvalette dustum dedi. öğretmeni bilmiyormuş ona dememis. ogretmeniyle konustum simdi personel yetersiz tek tek tuvalete gidemiyorum hepsiyle dedi. Allaha emanetler birazda dedi. benim oğlum cok hareketli. moralim bozuldu belini oyle gorunce tabi arkadaslar. devlet anaokulu bu.
belki kizacaksiniz konu acip duruyorum. 3 4 yas karma olan sinifa 3.5 yas oglum gidiyor ilk gun kafasinin arkasi sismis ogretmeni arkadasiyla sarilirken dustu cunku sizinki fiziksel olarakta minik dedi. bugunde okuldan geldi sırtında iz ne oldu dedim tuvalette dustum dedi. öğretmeni bilmiyormuş ona dememis. ogretmeniyle konustum simdi personel yetersiz tek tek tuvalete gidemiyorum hepsiyle dedi. Allaha emanetler birazda dedi. benim oğlum cok hareketli. moralim bozuldu belini oyle gorunce tabi arkadaslar. devlet anaokulu bu.
Tuvalete götürmek için yardımcı abla yok mu? Bu Mebin işleri ne acayip yıllar önce çocukcağızın başına okul tuvaletinde bi kaza gelmişti. Lavabo devrilmiş çocuğun şah damarını kesmişti yanlış hatırlamıyorsam. Yardımcısı abla olmadığı için öğretmen beraberinde gidememişti. Ama suçlu olarak mahkeme öğretmeni bulmuştu. Ki öğretmenin suçu yoktu aslında. Öğretmen bir öğrencinin peşinden gitse diğer çocuklar ne yapacak. Allah çocukcağızın ailesine sabır versin. Yerinizde olsam diğer velilerle işbirliği yapıp yardımcı abla tutulmasını sağlardımbelki kizacaksiniz konu acip duruyorum. 3 4 yas karma olan sinifa 3.5 yas oglum gidiyor ilk gun kafasinin arkasi sismis ogretmeni arkadasiyla sarilirken dustu cunku sizinki fiziksel olarakta minik dedi. bugunde okuldan geldi sırtında iz ne oldu dedim tuvalette dustum dedi. öğretmeni bilmiyormuş ona dememis. ogretmeniyle konustum simdi personel yetersiz tek tek tuvalete gidemiyorum hepsiyle dedi. Allaha emanetler birazda dedi. benim oğlum cok hareketli. moralim bozuldu belini oyle gorunce tabi arkadaslar. devlet anaokulu bu.
İlkokulda da kazalar, düşmeler sıyrılmalar olacak. O zaman da mı alacaksınız okuldan?okuldan almayi dusunuyorum
Hep birlikte şikayetçi olurlarsa bişeyler yaparlarTuvalete götürmek için yardımcı abla yok mu? Bu Mebin işleri ne acayip yıllar önce çocukcağızın başına okul tuvaletinde bi kaza gelmişti. Lavabo devrilmiş çocuğun şah damarını kesmişti yanlış hatırlamıyorsam. Yardımcısı abla olmadığı için öğretmen beraberinde gidememişti. Ama suçlu olarak mahkeme öğretmeni bulmuştu. Ki öğretmenin suçu yoktu aslında. Öğretmen bir öğrencinin peşinden gitse diğer çocuklar ne yapacak. Allah çocukcağızın ailesine sabır versin. Yerinizde olsam diğer velilerle işbirliği yapıp yardımcı abla tutulmasını sağlardım
Ay içim gitti fotoğrafa, nasıl acımıştır kıyamam ya.belki kizacaksiniz konu acip duruyorum. 3 4 yas karma olan sinifa 3.5 yas oglum gidiyor ilk gun kafasinin arkasi sismis ogretmeni arkadasiyla sarilirken dustu cunku sizinki fiziksel olarakta minik dedi. bugunde okuldan geldi sırtında iz ne oldu dedim tuvalette dustum dedi. öğretmeni bilmiyormuş ona dememis. ogretmeniyle konustum simdi personel yetersiz tek tek tuvalete gidemiyorum hepsiyle dedi. Allaha emanetler birazda dedi. benim oğlum cok hareketli. moralim bozuldu belini oyle gorunce tabi arkadaslar. devlet anaokulu bu.
Kıyamam ya nasılda canı yanmıştırbelki kizacaksiniz konu acip duruyorum. 3 4 yas karma olan sinifa 3.5 yas oglum gidiyor ilk gun kafasinin arkasi sismis ogretmeni arkadasiyla sarilirken dustu cunku sizinki fiziksel olarakta minik dedi. bugunde okuldan geldi sırtında iz ne oldu dedim tuvalette dustum dedi. öğretmeni bilmiyormuş ona dememis. ogretmeniyle konustum simdi personel yetersiz tek tek tuvalete gidemiyorum hepsiyle dedi. Allaha emanetler birazda dedi. benim oğlum cok hareketli. moralim bozuldu belini oyle gorunce tabi arkadaslar. devlet anaokulu bu.
Ne yapacaklar? Para yok diye Bakıcı abla da yok, ödenek yok. Veli de 200 tl bile vermek istemiyor. Ne yapacaklar sizce?Hep birlikte şikayetçi olurlarsa bişeyler yaparlar
3 yaştan itibaren alıyorlar ama bu sene aidat kalkınca okullar yardımcı teyze alamadı. Haliyle ben olsam böyle bir ortama çocuğumu yollamam. Ya bakıcı tutarım ya da çalışmıyorsam evde benimle oturmasını sağlarım.3.5 yasinda devlet anaokuluna alıyorlar mi?
Benim oglum 4.5 yasinda başladı 2 sene gitti devlet anaokuluna. Bizim yardimci teyzeler vardi. Yemeklerine ve tuvalet ihtiyaclarina yardim ediyorlardi.
Her okul tabi ayni olmaz ama iki gunde fazla talihsizlik olmus.
Biz bugün toplantı yaptık ücret konusunda herkes tamam dedi imzalar atıldı anlaşmıştık şimdi itiraz edenler olmuş 1 saat önce mesaj geldi itiraz olduğu için yarın dilekçe verecekmişiz bende şaştımNe yapacaklar? Para yok diye Bakıcı abla da yok, ödenek yok. Veli de 200 tl bile vermek istemiyor. Ne yapacaklar sizce?
okuldan almayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?