- 3 Ağustos 2016
- 235
- 103
- 103
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durum normal. Şu an aktif olan 100 civarı virüs var demişti doktorumuz. Kızım 12 ayda 12 kez hasta oldu. Hiç antibiyotik kullanmadık çünkü hep virüstü.Bu konuda deneyimlemiş tecrübe etmiş anneler inşallah yardımcı olabilir
Merhaba yeğenimide vermişdik oldukça korunaklı isimli bir kreş ama koca kış hastalanmayan çocuk habire hasta bide üstüne kovid testi olmak zorunda kalıyo hastalanınca önlem amaçlı yapılıyo , bizde aldık göndermiyoruz ,evdede tek çocuk çok sıkılıyo ama yapıcak bişi yok böyle bi dünyaya doğdular onların kaderiMerhabalar Biz 2 ay oldu başlayalı ama sürekli hasta olmaya başladı artık aile büyükleri baskısından yoruldum çocuğun sürekli hasta olması da cabası inanın artık ne yapacağımı bilmiyorum belki bu konuda deneyimleyip yaşamamış anneler fikrini yorumunu paylaşırsa sevinirim
evet bizde de aynı durum her seferinde testi soruyorlar :S ama biz şunu farketik kızızmın bu kadar hasatalnamsının nedenlerinden biride alerjisi varmış şimdi ye kadar hiç bir doktor bunu farketmedi her seferinde çocuğa grip ilacı antibiyotik dayıyorlardı şimdi akşamları alerji şurubu veriyorum birde yanında bağışıklık güçlendirici veriyorum şükür 1 haftadır daha iyiyiz normalde haftayı bitirmeden hastalanırdıMerhaba yeğenimide vermişdik oldukça korunaklı isimli bir kreş ama koca kış hastalanmayan çocuk habire hasta bide üstüne kovid testi olmak zorunda kalıyo hastalanınca önlem amaçlı yapılıyo , bizde aldık göndermiyoruz ,evdede tek çocuk çok sıkılıyo ama yapıcak bişi yok böyle bi dünyaya doğdular onların kaderi
Durum normal. Şu an aktif olan 100 civarı virüs var demişti doktorumuz. Kızım 12 ayda 12 kez hasta oldu. Hiç antibiyotik kullanmadık çünkü hep virüstü.
Kan değerlerine en son ne zaman bakıldı? Kanı düşükse bağışıklık düşer. Doktor daha iyi bilir. Son 6 ayda baktırmadıysanız kana baktırın bence. Bir de kreşte maske takmıyorkreşte maske takıyorlar
Maşallah bizimkinin alerjisi olduğunu biliyoruz biz ama doktor ayırt edebiliyo bulaşıcı viral bi hastalıkmı alerjikmi sizin şanssızlığınız doktor açısından olmuş geçmiş olsun çocuklar hiç hasta olmasınevet bizde de aynı durum her seferinde testi soruyorlar :S ama biz şunu farketik kızızmın bu kadar hasatalnamsının nedenlerinden biride alerjisi varmış şimdi ye kadar hiç bir doktor bunu farketmedi her seferinde çocuğa grip ilacı antibiyotik dayıyorlardı şimdi akşamları alerji şurubu veriyorum birde yanında bağışıklık güçlendirici veriyorum şükür 1 haftadır daha iyiyiz normalde haftayı bitirmeden hastalanırdı
Peki alerji oldgnu nereden anladnz surubu kim yazdı, geçmiş olsun..ben de seneye 3 yaşında verecgm ama her annenin ortak durumu bu sanırım.evet bizde de aynı durum her seferinde testi soruyorlar :S ama biz şunu farketik kızızmın bu kadar hasatalnamsının nedenlerinden biride alerjisi varmış şimdi ye kadar hiç bir doktor bunu farketmedi her seferinde çocuğa grip ilacı antibiyotik dayıyorlardı şimdi akşamları alerji şurubu veriyorum birde yanında bağışıklık güçlendirici veriyorum şükür 1 haftadır daha iyiyiz normalde haftayı bitirmeden hastalanırdı
Merhabalar Biz 2 ay oldu başlayalı ama sürekli hasta olmaya başladı artık aile büyükleri baskısından yoruldum çocuğun sürekli hasta olması da cabası inanın artık ne yapacağımı bilmiyorum belki bu konuda deneyimleyip yaşamamış anneler fikrini yorumunu paylaşırsa sevinirim
Alerji testi yapın mutlaka benim çocuğum da hasta oluyordu sonra alerjisi olduğunu öğrendik meğer hasta olmuyormuş :) çocukların bağışıklık sistemleri biz yetişkinlerden çok daha kuvvetli mutlaka bir nedeni vardır yoksa olmazlar