Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazılarını aradım açıkmış teşekkürler fikir içinBuradaki kresler cumartesi kapalia genellikle. O yuzden bugun esim izin aldi. Bugun gideceğiz hepsine. Bir sorun bence cumartesi acik misiniz diye ?
Fransa..avrupa ulkesinde her yerde 3 6 yas arasi anaokulu oluyor genel anlamda ucretsiz...Hangi ülke bu ne guzelmis?
Naptın canım yazdırdınmı kızını kreşe merak ettimYok Canım verilen fiyatlar servissiz bütün kreşlerde
Can'ım babası yazdır dedi de işlerim vardı bi türlü gidemedim yarın yada pazartesi artık. Sen ne yaptınNaptın canım yazdırdınmı kızını kreşe merak ettim![]()
Merhaba canım ben bugün gidip görüştüm kreşlerin hepsiyle ve sevgi pınarına karar verdim kaydını yaptırdım inşallah hayırlı olur, işk yıvam kreşine bayıldım tek kelimeyle ancak evime uzak ve zor olcak bırakmak ama burasıda kötü değil beğendim ben, birde söylemeden geçemiycem buğday kreş denen yer Çok kötüydü gittiğimizde çok dağınıktı çocukların hepsi bir aradaydı nerdeyse ve biz gittiğimzfe bikaç çocuk birbirini hırpaladı ordaki çocuklara çok üzüldüm getçekten:-( kedinlikle kötülemek adına yazmıyorum ama ben hiç begenmedim.Can'ım babası yazdır dedi de işlerim vardı bi türlü gidemedim yarın yada pazartesi artık. Sen ne yaptın
İyi olmuş Can'ım bi yerde karar kılman. Bende köye geldim kışlık hazırlığı yapmaya yarın Arıcam bizim kaydımızı yap diye. Çok daha iyi kreşler vardı evet ama evime sadece 7 bina uzakta benim için inanılmaz avantaj. Seni de sanırım yol konusu cezbettiMerhaba canım ben bugün gidip görüştüm kreşlerin hepsiyle ve sevgi pınarına karar verdim kaydını yaptırdım inşallah hayırlı olur, işk yıvam kreşine bayıldım tek kelimeyle ancak evime uzak ve zor olcak bırakmak ama burasıda kötü değil beğendim ben, birde söylemeden geçemiycem buğday kreş denen yer Çok kötüydü gittiğimizde çok dağınıktı çocukların hepsi bir aradaydı nerdeyse ve biz gittiğimzfe bikaç çocuk birbirini hırpaladı ordaki çocuklara çok üzüldüm getçekten:-( kedinlikle kötülemek adına yazmıyorum ama ben hiç begenmedim.
Evet canım yakın olması bi avantaj oldu çocuk yolda heba olmıycak birde 1saat kadar durduk yiğit(oğlum) dolaşmak istedi dolaşırken kendi grubunun sınıfına girdi orda oynadı 1saat hiç sesini duymadım yemekte yedi çocuklarla tani ilk izlenim olumluydu çockta rahat hissedince karar verdim tabi akşama kadar kalınca biraz sıkılcak ama onada bir çözüm bulcaz inşallahİyi olmuş Can'ım bi yerde karar kılman. Bende köye geldim kışlık hazırlığı yapmaya yarın Arıcam bizim kaydımızı yap diye. Çok daha iyi kreşler vardı evet ama evime sadece 7 bina uzakta benim için inanılmaz avantaj. Seni de sanırım yol konusu cezbetti
Ben anaokulunda okulöncesi öğretmeniyim öncelikle sakin olun,çok haklısınız daha çok küçük ben devlet okulundayım ve biz 36 aydan başlayarak alıyoruz. Çok haklısınız endişelenmekte. Ama okulların listesini çıkarıp tek tek gidin görün aklınıza takılan her şeyi sorun. Umarım şefkatli bir öğretmen ile tanışır çocuğunuz....merhaba arkadaşlar çalıştığım için oğlumu bu yıl kreşe vermek zorundayım ancak benim için çok zor bir karar çok araştırdım fakat bir türlü karar veremiyorum, geçen yıl bakıcı bakmıştı onunla çok zorlandık bu yıl bakıcı düşünmüyorum bu yüzden, oğlum 22aylık olcak, sorum şu ki kreşe gittiğimde sormam geteken öncelikli şeyler neler sizce ben belirledim bazı şeyleri ancak aranızda tecrübeliarkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim. Birde tabiki ankara keçiörende kreş tavsiyesi verebilirseniz de yok demembenim için çok büyük dert oldu bu:-( insan canının parçasını kinaeye güvenip emanet edemiyor
Yakınımda okadar iyi kreşler yok malesef:-([/QUO
Önce kriterlerinizi belirleyin, sizin beklentileriniz neler, çünkü iyi kişiye göre değişir.
bugün bir kreşe gittim, fiyakalı bir internet sitesi vardı, gerçekte olan başlarında 25 yaşında bir öğretmen, çocuklar kendi kendine oynuyorlardı...yani gidip bakmak incelemek vs gerekmerhaba arkadaşlar çalıştığım için oğlumu bu yıl kreşe vermek zorundayım ancak benim için çok zor bir karar çok araştırdım fakat bir türlü karar veremiyorum, geçen yıl bakıcı bakmıştı onunla çok zorlandık bu yıl bakıcı düşünmüyorum bu yüzden, oğlum 22aylık olcak, sorum şu ki kreşe gittiğimde sormam geteken öncelikli şeyler neler sizce ben belirledim bazı şeyleri ancak aranızda tecrübeliarkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim. Birde tabiki ankara keçiörende kreş tavsiyesi verebilirseniz de yok demembenim için çok büyük dert oldu bu:-( insan canının parçasını kinaeye güvenip emanet edemiyor
Aynen dediğiniz gibi bugün birçok kreş gezdim bikaç tanesi çok kötüydü çocuklar kendi başına oynuyordu hatta baxıları birbirine saldırıyodu öğretmen yok ortada ve yaş grupları küçüktü bu çocukların çok üzüldüm onları öyle görünce:-( gözlerim doldu Allahım biz emanet ediyoruz bunlar napıyor dedim Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşaallahbugün bir kreşe gittim, fiyakalı bir internet sitesi vardı, gerçekte olan başlarında 25 yaşında bir öğretmen, çocuklar kendi kendine oynuyorlardı...yani gidip bakmak incelemek vs gerek
Fiyat ne konuştunuz ayıptır sorması canımEvet canım yakın olması bi avantaj oldu çocuk yolda heba olmıycak birde 1saat kadar durduk yiğit(oğlum) dolaşmak istedi dolaşırken kendi grubunun sınıfına girdi orda oynadı 1saat hiç sesini duymadım yemekte yedi çocuklarla tani ilk izlenim olumluydu çockta rahat hissedince karar verdim tabi akşama kadar kalınca biraz sıkılcak ama onada bir çözüm bulcaz inşallah
Dediğin gibi canım 850 dedi indiri yapmıyormuş bizim yaş grubuna küçük oldukları içinFiyat ne konuştunuz ayıptır sorması canım
Hımmmm tüh ben gene öyle böyle 800 E indirmiştim ama neyse artıkDediğin gibi canım 850 dedi indiri yapmıyormuş bizim yaş grubuna küçük oldukları için
bir taneçocuk ağlıyordu, çoküzüldümona sanki annesiniözlemiştiAynen dediğiniz gibi bugün birçok kreş gezdim bikaç tanesi çok kötüydü çocuklar kendi başına oynuyordu hatta baxıları birbirine saldırıyodu öğretmen yok ortada ve yaş grupları küçüktü bu çocukların çok üzüldüm onları öyle görünce:-( gözlerim doldu Allahım biz emanet ediyoruz bunlar napıyor dedim Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşaallah
Hadi yaa bize hiiç yapmadı neden ama:-( üzüldüm şimdiHımmmm tüh ben gene öyle böyle 800 E indirmiştim ama neyse artık
yaş grubuyla alakalı olabilir Can'ım yaHadi yaa bize hiiç yapmadı neden ama:-( üzüldüm şimdi