Hangi ülke bu? Biz de gelelim mi:))Yurt disinda yasiyorum genelde 3 6 yas arasi ucretsiz anaokulu...herkes gonderiyor....ozellikle yabancilar icin super oluyor dil konusunda....
Normalde 3 yasinda baslamasi lazimken alt sinif acilmis 2 yildir....5.5 yasindaki oglumun ogretmeni istersen kucuk oglunu kaydedebilirsin dedi.oglum suan 25 aylik..kaydini yaptim belediyeden....mudure kaydi onaylattim...
Gecenler de okula vizit yapilsin diye 1 ogretmen 2 yardimci vardi...sinif sahane otesi alt kata inildigi icin bahceyle sifir okulda 4 tane spor odasi 2 tane uyku odasi bir tane tv ve dinlenme yada eksradan oyun odasi oglum cok kucuk diye basta tereddut etsem de cikisinda cok Mutlu oldum...diger iki oglumda o anaokulu na gitti hatta 2.cocugum orda bu sene son senesi...kucuk kardesiyle gidecek...mudur de buyuk oglumun once ki ogretmeniydi...eylulde baslicak 1 hafta adapte icin belirli saatlerde beraber gidip gelecegiz....haftada 5 yarim gun gidecek...aralik ayindan sonra anne calisiyorsa tum gun oglen yemegini okulun kantininde yedik ten sonra orda uyuyacak...
Devlet okulu oldugu icin tamamiylen ucretsiz tek kurus hicbir sekilde odemiyoruz tek odeyecegimiz oglen yedigi yemek ucreti oda ailenin gelirine gore belediye hesaplayip aylik aliyor yedigi.gun hesap edilerek...en yuksek tarife 3.60 euro... ogretmenler genel anlamda cok iyi okulda yaptiklari aktiviteleri gorduk ce seviniyor insan karne donemlerinde veriliyor bize....