Biz istanbulda oturuyoruz. Ilk yuvam nerede bilgim yok maalesef. Dilerim gonlunuze gore icinize sinen bir yer bulursunuz..Bende sordum rosebek cevap vermedi :) yoğun heralde siz nereye başladınız ben ilkyuvam düşünüyorum sizce nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz istanbulda oturuyoruz. Ilk yuvam nerede bilgim yok maalesef. Dilerim gonlunuze gore icinize sinen bir yer bulursunuz..Bende sordum rosebek cevap vermedi :) yoğun heralde siz nereye başladınız ben ilkyuvam düşünüyorum sizce nasıl
merhaba arkadaşlar çalıştığım için oğlumu bu yıl kreşe vermek zorundayım ancak benim için çok zor bir karar çok araştırdım fakat bir türlü karar veremiyorum, geçen yıl bakıcı bakmıştı onunla çok zorlandık bu yıl bakıcı düşünmüyorum bu yüzden, oğlum 22aylık olcak, sorum şu ki kreşe gittiğimde sormam geteken öncelikli şeyler neler sizce ben belirledim bazı şeyleri ancak aranızda tecrübeliarkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim. Birde tabiki ankara keçiörende kreş tavsiyesi verebilirseniz de yok demembenim için çok büyük dert oldu bu:-( insan canının parçasını kinaeye güvenip emanet edemiyor
merhaba keçiörende kreş buldunuzmu gönderıyormusunuz 28 aylık kızım var calışıyorum nisan gıbı başlıycak şimdiden araştırıyoruzBende Ankara keçiörendeyim. Kızım 36 aylık oldu çalışmıyorum ama artık yarım gün kreşe vermeye niyetlendim. Evimin 8-10 bina yanında bi kreş var Oray'la konuşucam bugün bakalım neler olacak
ilkyuvamla bizde gorustuk dusunuyoruz siz naptınız nereye verdınızTamam canım, ilk yuvam alıyor ama 2yaş oraya kesin gidicem
Evet siz Keçiören'in hangi tarafındasınız bilmiyorum ama ben kızımı 1 sene sevgi Pınar'ı kreşine bu sene de yüsra kreş e gönderiyorummerhaba keçiörende kreş buldunuzmu gönderıyormusunuz 28 aylık kızım var calışıyorum nisan gıbı başlıycak şimdiden araştırıyoruz
evet oymuş keçiörende yazmıştım sonrasında
Ben anaokulunda okulöncesi öğretmeniyim öncelikle sakin olun,çok haklısınız daha çok küçük ben devlet okulundayım ve biz 36 aydan başlayarak alıyoruz. Çok haklısınız endişelenmekte. Ama okulların listesini çıkarıp tek tek gidinhttps://instagram.com/bilginnesilanaokulu?igshid=10np5rsf885wy görün aklınıza takılan her şeyi sorun. Umarım şefkatli bir öğretmen ile tanışır çocuğunuz....
Çamlıca da ümraniye ve ataşehirde benım oğlumu gönderdiğim İnci Yıldız Anaokulunun şubeleri var Yıldız Hanıma gözüm kapalı emanet edin derim