Teşekkürler*eğitim setlerinde hangi yayın evinden faydalandıklarını
*okulda veya sınıflarında kaynaştırma öğrencisi sayısı
*uyku odalarının sınıf mı yoksa ayrı bir oda da mı olduğu
*uyumayan uyumak istemeyen çocukların uyku saatinde ne yaptıklarını
*okul dışı gezilerde öğrenci sayısı çoğunluğuna göre mi geziye gidildiği onay vermeyen velilerin çocuklarının günü nasıl değerlendirdiğini.
*kalem boya vs. ürünlerde hangi markaların kullanıldığı.
*öğretmenlerin ve yardımcı öğretmenlerin sınıf başı sayısı
* her katta wc bulunuyor mu yoksa çocukar kat inip çıkmak zorunda kalıyor mu( küçük oldukları için)
*yıl vs. gösterilerinde kullanılan elbise vs. ücretlerinin buna dahil olup olmadığını
aklıma gelenler bunlar
Tesekkur ederim canim. Ve size katiliyorum. En pahalisi en ıyidir diye dusunmuyorum. Pahali olanlar biraz isim yapmis bunun ekmegini yiyorOffff 1500 lira amma çok ya Allah yardımcınız olsun. Ben 750 ye çok indirim olur inşallah diyorum ki 1500 olsa benim bey kalp krizi geçirir :)
yıldırımlar anaokulu (kadriye yıldırım ) kendisi dershane arkadaşım ,çocukları çok seviyorlar ve hizmetlerinden herkes memnun diye biliyorum bir bakın isterseniz kaç aylıktan başlatıyorlar bilmiyorum..ben ankarada değilim.merhaba arkadaşlar çalıştığım için oğlumu bu yıl kreşe vermek zorundayım ancak benim için çok zor bir karar çok araştırdım fakat bir türlü karar veremiyorum, geçen yıl bakıcı bakmıştı onunla çok zorlandık bu yıl bakıcı düşünmüyorum bu yüzden, oğlum 22aylık olcak, sorum şu ki kreşe gittiğimde sormam geteken öncelikli şeyler neler sizce ben belirledim bazı şeyleri ancak aranızda tecrübeliarkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim. Birde tabiki ankara keçiörende kreş tavsiyesi verebilirseniz de yok demembenim için çok büyük dert oldu bu:-( insan canının parçasını kinaeye güvenip emanet edemiyor
Bir arkadasimiz yazmis onu okuyunca aklima geldi yas grubu cok onemli 22 aylik dediniz oglunuz icin 36 ayla ayni sinif onu zorlar kendini onlar kadar ifade edemedigi icin inanin o arada bir ucurum var oglum play gruptayken en buyuk cocuk ondan 6 ay buyuktu ve fark vardi buna rahmen neyseki bu yil en buyuk ocak dogumlular olucak kesinlikle 6 ay olmali en fazla 1 yas derlerse baska yerlerlede konusun mutlakaAmin inşallah, evet uyku benimde aklımda yanında sarılarak uyurduk normalde bakıcıdaykende sallıyordu şimdi nasıl olcak kim uyutcak bunlar önemli tabiki birde alt değiştrme işi çocugun psikolojisinide etkiler off düşündükçe insan içinde çıkamıyor:-(
Teşekkürler hemen bakıyorımyıldırımlar anaokulu (kadriye yıldırım ) kendisi dershane arkadaşım ,çocukları çok seviyorlar ve hizmetlerinden herkes memnun diye biliyorum bir bakın isterseniz kaç aylıktan başlatıyorlar bilmiyorum..ben ankarada değilim.
EvetBir arkadasimiz yazmis onu okuyunca aklima geldi yas grubu cok onemli 22 aylik dediniz oglunuz icin 36 ayla ayni sinif onu zorlar kendini onlar kadar ifade edemedigi icin inanin o arada bir ucurum var oglum play gruptayken en buyuk cocuk ondan 6 ay buyuktu ve fark vardi buna rahmen neyseki bu yil en buyuk ocak dogumlular olucak kesinlikle 6 ay olmali en fazla 1 yas derlerse baska yerlerlede konusun mutlaka
Aynen aynen bizde yeter ki en iyisi olsun diye kendimizden sıkıp veriyoruz ama etrafta şahit olduğum şeylerden sonra kesinlikle fiyatla ilginin orantılı olmadığını anladım. Hatta ucuz olanlar daha Anadolu insanı oluyor daha şefkatli oluyor bile dicem yakında :)Tesekkur ederim canim. Ve size katiliyorum. En pahalisi en ıyidir diye dusunmuyorum. Pahali olanlar biraz isim yapmis bunun ekmegini yiyor
yıldırım çocuklar anaokuluymuş doğru ismi facebook sayfası varTeşekkürler hemen bakıyorım
Yıldırım çocuklar anaokulumu acaba çünkü dediğiniz isimle çıkmadıyıldırımlar anaokulu (kadriye yıldırım ) kendisi dershane arkadaşım ,çocukları çok seviyorlar ve hizmetlerinden herkes memnun diye biliyorum bir bakın isterseniz kaç aylıktan başlatıyorlar bilmiyorum..ben ankarada değilim.
evet oymuş keçiörende yazmıştım sonrasındaYıldırım çocuklar anaokulumu acaba çünkü dediğiniz isimle çıkmadı
Evet teşekkürlerevet oymuş keçiörende yazmıştım sonrasında
Hiç vitamin kullanmadık bu zamana kadar şükürki çok hastada olmadı meyve yemeyi çok seviyor ordan karşılıyor sanırım dr ile görüşüp takviye isteriz olmazsa inş gerek kalmaz evet şuan fiyatlar zaten dediğiniz civarda yani çalışmama şansım olsa işi bırakırdım maaşımın yarısını vericem nerdeyse fakat devlet memuru olunca böyle bi şans olmuyo malesef
Basaranlar iyidir.. biliyorum orayıSizi o kadar iyi anliyorum ki . Kizim 26 aylik bayram sonrasi ise basliyorum ucretsiz iznim bitti. Dun gece o kadar kurdum ki kafamda 3 de yattim uyuyamadim gerginlikten.Kres arastiriyoruz son bir aydir. Yarin da hepsiyle gorusmeye gidiyoruz. Bizde fiyatlar 900 ila 1500 tl arasinda maalesef. Biraz da semt etkisi. Istanbul bakirkoy de tavsiyesi olan var ise cok makbule gecer. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Basaranlar kapanmis. Kadro gitmis oranin yerine nisantasi okullari bunyesinde nisantasi anaokulu acilmis. Yani basaranlar kadrosu artik yok.Allah iyi insanlarla karsilastirsin. .. bol şans diliyorum size.basa
Basaranlar iyidir.. biliyorum orayı
Oncelikle tesekkur ederim ilginize. Cok secenek var ben kartaltepe civarinda yogunlasiyorum. Cunku calistigim kurum o tarafta . Oyayi gozumle gormeden bile eledim. Demek kk hakliymisim. Cok kaliteli guzel kurumlsr var ama 30 veya 36 ay genelde.Aaaa tüh.. iyi bi yerdi orası.. Oya anaokulu vardı ama orası kötü. Tabi hala duruyosa.. başka da bilmiyorum.. ama bahcelievlerde bildiğim çok okul var.. asrın penguen 1 tane daha vardı.. Bunlar uzun yıllardır hizmet veren iyi okullardir.. yaşı küçük olmasa kolej leride tavsiye ederim.. kolay gelsin size
Oyy ne diyosun sen:-( bende ağlıycam şimdi bu yazdıklarından sonra:-( peki ilgilenmiyolarmı çocuklar öyle aglatken ayy Allah'ım iyi insanlarla karşılaştır:-(Ben bi ara çalıştım kreşte. Okul öncesi yaştaki çocukların anaokulunda olması daha doğru. Çünkü kreşler genellikle bakım üzerine kurulu. Aile sosyal pol. Bak. Bağlı. Ama küçük yaştaki çocuklar için şartları uygunsa, ablalar çocuklara karşı da güleryüzlü ve sevecense olabilir. Ben daha çok sağlam güvenilir bi bakıcıdan yanayım. Kreşte sürekli ağlayan o minikler i hatırlıyorum. Akışana kadar günlerce ağlıyor bazıları. Olumsuz etki kalabilir benliklerinde. Özgüven eksikliği de yaşayabilirler. Annesinin yazmasını, evdeki yastığını getirip ona sarılıp ağlayan bebekler vardı
İşte bu yüzden hiç bir kreş bana sevimli gelmiyorBen bi ara çalıştım kreşte. Okul öncesi yaştaki çocukların anaokulunda olması daha doğru. Çünkü kreşler genellikle bakım üzerine kurulu. Aile sosyal pol. Bak. Bağlı. Ama küçük yaştaki çocuklar için şartları uygunsa, ablalar çocuklara karşı da güleryüzlü ve sevecense olabilir. Ben daha çok sağlam güvenilir bi bakıcıdan yanayım. Kreşte sürekli ağlayan o minikler i hatırlıyorum. Akışana kadar günlerce ağlıyor bazıları. Olumsuz etki kalabilir benliklerinde. Özgüven eksikliği de yaşayabilirler. Annesinin yazmasını, evdeki yastığını getirip ona sarılıp ağlayan bebekler vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?