Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Teşekkürler

yıldırımlar anaokulu (kadriye yıldırım ) kendisi dershane arkadaşım ,çocukları çok seviyorlar ve hizmetlerinden herkes memnun diye biliyorum bir bakın isterseniz kaç aylıktan başlatıyorlar bilmiyorum..ben ankarada değilim.

hep merak ettigim birşey var birazda tedirgin oldugum birsey aslında..
kreşe kızımı 3 yaşında göndermek istiyorm,bez olayı bitmiş olur ancak tuvaletten sonra temızleme işini nasıl yapıyorlar..kreşte ögretmen yapmaz heralde,ablalar falanmı yapıyor??
kreşe giden yok çevremde oyuzden sormak ıstedım çocugu kreşe gidenlere?

Bir arkadasimiz yazmis onu okuyunca aklima geldi yas grubu cok onemli 22 aylik dediniz oglunuz icin 36 ayla ayni sinif onu zorlar kendini onlar kadar ifade edemedigi icin inanin o arada bir ucurum var oglum play gruptayken en buyuk cocuk ondan 6 ay buyuktu ve fark vardi buna rahmen neyseki bu yil en buyuk ocak dogumlular olucak kesinlikle 6 ay olmali en fazla 1 yas derlerse baska yerlerlede konusun mutlaka

Teşekkürler hemen bakıyorım

Evet
Bende kesinlikle en fazla 6ay fark düşünyrm 1yaş çok fazla oğlum çok ezilir:-(

Tesekkur ederim canim. Ve size katiliyorum. En pahalisi en ıyidir diye dusunmuyorum. Pahali olanlar biraz isim yapmis bunun ekmegini yiyor
Aynen aynen bizde yeter ki en iyisi olsun diye kendimizden sıkıp veriyoruz ama etrafta şahit olduğum şeylerden sonra kesinlikle fiyatla ilginin orantılı olmadığını anladım. Hatta ucuz olanlar daha Anadolu insanı oluyor daha şefkatli oluyor bile dicem yakında :)

Yıldırım çocuklar anaokulumu acaba çünkü dediğiniz isimle çıkmadı

Allah iyi insanlarla karsilastirsin. .. bol şans diliyorum size.basa
Basaranlar iyidir.. biliyorum orayı

Aaaa tüh.. iyi bi yerdi orası.. Oya anaokulu vardı ama orası kötü. Tabi hala duruyosa.. başka da bilmiyorum.. ama bahcelievlerde bildiğim çok okul var.. asrın penguen 1 tane daha vardı.. Bunlar uzun yıllardır hizmet veren iyi okullardir.. yaşı küçük olmasa kolej leride tavsiye ederim.. kolay gelsin size

Oncelikle tesekkur ederim ilginize. Cok secenek var ben kartaltepe civarinda yogunlasiyorum. Cunku calistigim kurum o tarafta . Oyayi gozumle gormeden bile eledim. Demek kk hakliymisim. Cok kaliteli guzel kurumlsr var ama 30 veya 36 ay genelde.

Ben bi ara çalıştım kreşte. Okul öncesi yaştaki çocukların anaokulunda olması daha doğru. Çünkü kreşler genellikle bakım üzerine kurulu. Aile sosyal pol. Bak. Bağlı. Ama küçük yaştaki çocuklar için şartları uygunsa, ablalar çocuklara karşı da güleryüzlü ve sevecense olabilir. Ben daha çok sağlam güvenilir bi bakıcıdan yanayım. Kreşte sürekli ağlayan o minikler i hatırlıyorum. Akışana kadar günlerce ağlıyor bazıları. Olumsuz etki kalabilir benliklerinde. Özgüven eksikliği de yaşayabilirler. Annesinin yazmasını, evdeki yastığını getirip ona sarılıp ağlayan bebekler vardı

Oyy ne diyosun sen:-( bende ağlıycam şimdi bu yazdıklarından sonra:-( peki ilgilenmiyolarmı çocuklar öyle aglatken ayy Allah'ım iyi insanlarla karşılaştır:-(

İşte bu yüzden hiç bir kreş bana sevimli gelmiyor hele hele kreşte tacizci öğretmen haberini gördükten sonra off kimseye güvenim yok kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…