Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem, yani söz konusu sperm olunca hangi açıdan bakabilirdim ki? Cinselliğe gider, hiçbirimiz yazamayız bir daha. Ama cinsellikle alakalı sonuçta, adamın kolundan çıkmıyor ki o, neresinden çıktığı belli yani.hiç bu açıdan bakmamıştım bu konu cinselliğe gider böyle giderse :)
Bilmem, yani söz konusu sperm olunca hangi açıdan bakabilirdim ki? Cinselliğe gider, hiçbirimiz yazamayız bir daha. Ama cinsellikle alakalı sonuçta, adamın kolundan çıkmıyor ki o, neresinden çıktığı belli yani.
hiç duymadım onu..
ama sperm de genclestırme iksiri varmıs.
eskıden bir arkadasım vardı, yaşı da vardı bıraz ama çok genc gözüküyordu
yaşına ınanmayınca nedenını soyledı.
anladınız siz onu
bende böyle düşünüyorumZannetmem böyle bir istihdam kapısı olsa çok sayıda erkek gerektiği için deşifre olurdu kısa sürede.
Ama mesela eskiden kürtaj la alınan bebekler Ruj yapılıyor denirdi.
Bir tanıdıpım dopum evinde çalışıyordu 20 yıldan fazla oldu. Bebek değil ama bebekten gelen eşi kozmetik firmaları para karşılığı alıyormuş. Ama teknoloji çok ilerledi artık olacağını sanmıyorum.
Süpersin yaaaa bayıldımee süper hemen kaynağından elde edip bedava sürmek lazım :)) hem de bedavadan gençleşirizzz
ya allah aşkına adamları sağılacak inek gibi yanyana dizip ürün mü alıyorlar, ben inanmıyorum :)