- 8 Mayıs 2014
- 133
- 90
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sperm dedigimiz sey ne kadar yasiyorki hemen ölmüyormu bu seylerİnternette karşılaştım böyle birşeyle. Yaşlanma karşıtı kremlerde sperm olabiliyormus bu ne kadar doğru bilginiz var mi. Sebamed güneş kremi alicam urun içeriğinde yaşlanmaya karşı vitamin vs. Vardir yazıyor. Böyle bisey olabilir mi kafama takıldı
kremler ve ilaçların içinde daha neler var. yosun, salyangoz sümüğü, hayvan dokuları hatta medikal bir kremde üre yani bildiğiniz sidik var. tabiki direk alıp yüzünüze sürdüğünüzü hayal ettiğinizde korkunç ama sonuçta bunlar işlenip özelliğini yitiriyor yani yüzünüze sperm sürmüyorsunuz spermin içindeki cildi sıkılaştıran proteini sürüyorsunuz.
bir dönem bir yiyecek kontrol biriminde çalıştım ah bir bilseniz asıl o yediklerinizin içinde neler var...
ben öldürülen insanların yağından parfüm yapılıp çok yüksek fiyatlara zenginlere satıldığını okumuştum birde link buldumneler neler var tabi
arkadaşlar inanmıyorlar ama o kremlerin pahalı olma sebebi bunlar .
ölülerden parfüm yapan bir kitap ve film karakteri varben öldürülen insanların yağından parfüm yapılıp çok yüksek fiyatlara zenginlere satıldığını okumuştum birde link buldum
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/12997600.asp
parfüm yapmak için insanlanları öldürenler varken spermden de krem yapanlar vardır heralde..
filmin ismi neydi acaba merak ettimölülerden parfüm yapan bir kitap ve film karakteri var
Joan Baptis .
Çok enteresan bir film .Filmini izledikten sonra kitabını aldım bir solukta okudum.
Parfümler balina yağından yapılıyor amber maddesi yani
koku-Bir katilin hikayesifilmin ismi neydi acaba merak ettim
teşekkür ederim merakla izliycem :))koku-Bir katilin hikayesi
tavsiye ederim muhteşem bir film
Patrick Suskind 'in koku adlı kitabından uyarlama
ayy inş yakışıklı birilerininkini almışlardır.
ben çocuk gelişimi bölümü okuyorum hocam bize anlatmıştı plasentanın içinde buluna sıvı cilde çok faydası vardır hatta bizim hoca size tavsiyem dedi çocuğunuz olduğunda sakın yıkamayın amniyos sıvısı ile kalsın cildi pürüzsüz ve yumuşacık olcaktır dedi bende bizim oğlana yapıcaktım yıkamışlar dedi ama arkadaşı yaptırmış kızına diyo kızın yüzü pürüzsüz yumuşacık diyor faydası varmış yanibelki iğrenç gelebilir ama bana bir çatlak kremi vermişlerdi ismini hatırlayamadım içinde bebek plasentasında olan suyun kullanıldığını söylediler bana
sperm 72 saat yaşarSperm dedigimiz sey ne kadar yasiyorki hemen ölmüyormu bu seyler