igrencc ya o degilde kocasina ne diyormus merak ettimyüz ve sperm
birleştir işte
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kremlerde sperm mi var ?
- Konu Sahibi ayca shn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben soylemedim gelecek cevabi biliyorum,elalemin pis şeyini surecegine al taze taze sür der hatta "kizimmm gencliginin sırrı bende" diye ayak işleri yaptirmaya çalışır
bekardıigrencc ya o degilde kocasina ne diyormus merak ettim
Organik olanını sürmek daha faydalı olmazmıhiç duymadım onu..
ama sperm de genclestırme iksiri varmıs.
eskıden bir arkadasım vardı, yaşı da vardı bıraz ama çok genc gözüküyordu
yaşına ınanmayınca nedenını soyledı.
anladınız siz onu
işte o organık takılıyorduOrganik olanını sürmek daha faydalı olmazmı
saf katıksız
Yarin bir gun ( gunes kremi haricinde ki kremlerde ) sperm varsa ve" kremi genital bolgeme surdum hamile kalir miyim " gibi konulara sanal ortamda denk gelirsek hic sasirmam valla : )Yaa lutfen biraz mantikli olun
ee bakkaldan almiyordu sonucta sevgilisinin spermini falan surmustur yuzune.. Dusunsene adamin reaksiyonunu "dur surda kalmis bosa gitmesin onu da burnuma sureyim siyah noktalara iyi gelecektir"bekardı
her çiçekten bal alıyordu işteee bakkaldan almiyordu sonucta sevgilisinin spermini falan surmustur yuzune.. Dusunsene adamin reaksiyonunu "dur surda kalmis bosa gitmesin onu da burnuma sureyim siyah noktalara iyi gelecektir"
Ahahahaah ay gözümün önüne geldi öyle bir görüntü, kendi kendime kahkaha atıyorum şu an yaaee süper hemen kaynağından elde edip bedava sürmek lazım :)) hem de bedavadan gençleşirizzz
ya allah aşkına adamları sağılacak inek gibi yanyana dizip ürün mü alıyorlar, ben inanmıyorum :)
İş görüşmesinde referans isterken napıyorlar acaba?
"Eski sevgilim Ayşe'ye sorabilirsiniz efendim"
Canlı hücreli masaj etkiside yaparişte o organık takılıyordu
saf katıksız
Senin icin icerigine baktım, vitamin e, silikon, çinko, lecithin (bi tür emülgatör) var. Ayrıca phenoxyethanol diye bi madde var, İngilizcesi natural preservative diye geciyor acaba ordan biri baska bişeymi anladı halbuki dogal bi Bileşik olur kendisi ve bicok kremlerde bulunur
Evet hatırlıyorum hatta bir bölümde kadın iki oğluna mastürbasyon yaptırıp spermlerini kullanıyordu alip.Ben hiç duymadım ama bilen bilir belki Nip/Tuck adlı dizide böyle bir krem üretiliyordu baya da popüler oluyordu :)