birde evrak derken ne istiyorlar mesela şuanda nişanlımın sigortası yok iş değiştirdiği için henüz işleme girmedi problem olurmu yani
birde evrak derken ne istiyorlar mesela şuanda nişanlımın sigortası yok iş değiştirdiği için henüz işleme girmedi problem olurmu yani
offfffff içim karardı valla arkadaşlar bilgi verdiğiniz iyi oldu ama umutsuzluğa kapıldım şimdi ben düşüncem şöyleydi hani 55 60 bim çekeriz takılarımıda veririim kayınpederimde emeklisinden çeker biraz toparlanır diye düşünmüştüm peki katrem arkadım nişanlım maaşı yüksek göstersede olmuyormu yani birde bankacı olduğun için soruyorum şimdi kayınpederimin sivasta bir evi var orayı hipotek gösterip alamazmı kredi ya bi kolaylık yolu yokmu bunun
az önce bende biraz arama yaptım tam olarak bilmiyorum sadece netten araştırdığım kadar bi bilgim var.eminevim diye bi site farkettim.bunlar faizsiz ev sahibi yapılyolar sistem iyi işliyo.mantıklı geldi bana.sadec organizasyon ücreti diye ek bi ücret alınıyo onun dşında faiz falanda yok.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinrim.faizsiz ev sahibi olma k istiyorum.ve eminevimle ilgili herhangi bi şikayete yada olumsuz yorumada rastlamadım tabi bende bulamamış olabilirm.çünkü sadec netten baktığım kadarıyla bilyorum.
hangi şehirdesin blmiyorum ama bence bi git şubelerinden araştırma yap derim.dediğim gibi bankaya haybeye faiz ödemezsin hem.hem ben zaten faizle bu zamana kadar hiç bişey yapmadım yapmayıda düşünmüyorm.anladığım kadaryla birkmişin var bi git bak derim ben.Allah kolaylık versin cnnm