kredi derdi...

Ben bankacıyım, bahsettiğiniz ilanlara başvuran insanların yaşadıklarını görseniz... Nutkunuz tutulur. Özel değilse krediyi banka borcuna mı yatıracaksınız? Zira öyle bir durumda borç taşıma şansınız var.

ben de ondan korkuyorum modern tefeci gibi geliyorlar ama işte nakit ihtiyacı mahvetti beni yaa :KK43:
kullanan var ve güvenilir dese hemen başvuracağım
araba kredimiz var bi de geçmişteki kart ödemelerim çok düzensiz olduğu için bankadaki kredi skorum düşük o yüzden bankalar kredi vermiyor
Bütün bankalara bakın mutlaka birinden çekersiniz

Ben bankacıyım, bahsettiğiniz ilanlara başvuran insanların yaşadıklarını görseniz... Nutkunuz tutulur. Özel değilse krediyi banka borcuna mı yatıracaksınız? Zira öyle bir durumda borç taşıma şansınız var.
bi kısmını evet banka borcuna yatırmalıyım bi kısım da nakit ihtiyacından

:KK43:
dua edin benim için nolur Allah bi kapı açsın bana offffff :KK43:

Recep ayının ilk günü bugün... Bana da bir başka konuda başka bir üye hatırlattı Allah razı olsun.. Rabbim hakkınızda tez vakitte hayırlısını ve en güzel çözümü versin inşallah... Borç zor bir şey ama bilin ki Allah da el açana muhakkak ama muhakkak bir çıkar yol veriyor... imkanınız var ise bol bol Vakıa süresi okuyun...

Recep ayının ilk günü bugün... Bana da bir başka konuda başka bir üye hatırlattı Allah razı olsun.. Rabbim hakkınızda tez vakitte hayırlısını ve en güzel çözümü versin inşallah... Borç zor bir şey ama bilin ki Allah da el açana muhakkak ama muhakkak bir çıkar yol veriyor... imkanınız var ise bol bol Vakıa süresi okuyun...
doğru haklısınız
teşekkürler hatırlattığınız için
vakıa süresinişu anda işyerindeyim okumam uygun mudur yoksa namaz sonrası mı okumam gerekir

Almadim ancak mantikli gelmiyor.
20000 tl icin 2000tl faiz odeyecegine, 20000tl icin 25000tl odetiyor
Tefecilerle ayni mantikta isler, tefecilerde günlük faiz işletiyor.
Uzak durun derim

Almadim ancak mantikli gelmiyor.
20000 tl icin 2000tl faiz odeyecegine, 20000tl icin 25000tl odetiyor
Tefecilerle ayni mantikta isler, tefecilerde günlük faiz işletiyor.
Uzak durun derim
faizine de razıydım 60 ay taksitle verseler ama sıkıntılı işler anladım daha büyük dert açmayayım

Evet var ama işini düzgün yapan maalesef %5 i.
Genellikle dolandırıcıya yada tefeciye denk gelirsiniz bulaşmayın. Ben bu işin içindeyim ama sitede yasak olduğu için öneride bulunamam. Size verebileceğim tek tavsiye ön ödeme isterlerse, dosya masrafı ücreti derlerse, evrakları kargoyla göndericez derlerse, kkb puanınızı yükselticez atm ye gidin size tarif edicez diyip para isterlerse yani ön ödeme isterlerse sakın vermeyin.

Back
X