- 31 Ekim 2013
- 21.367
- 71.594
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
yok ne yazık kiKaç bankaya başvurdun bilmiyorum ama bir kaç bankaya başvurup olumsuz aldıysan kredi puanında yine düşüş olur.
Taksitlendirme imkanı yok mu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ne yazık kiKaç bankaya başvurdun bilmiyorum ama bir kaç bankaya başvurup olumsuz aldıysan kredi puanında yine düşüş olur.
Taksitlendirme imkanı yok mu.
Bütün bankalara bakın mutlaka birinden çekersinizben de ondan korkuyorum modern tefeci gibi geliyorlar ama işte nakit ihtiyacı mahvetti beni yaa
kullanan var ve güvenilir dese hemen başvuracağım
araba kredimiz var bi de geçmişteki kart ödemelerim çok düzensiz olduğu için bankadaki kredi skorum düşük o yüzden bankalar kredi vermiyor
bi kısmını evet banka borcuna yatırmalıyım bi kısım da nakit ihtiyacındanBen bankacıyım, bahsettiğiniz ilanlara başvuran insanların yaşadıklarını görseniz... Nutkunuz tutulur. Özel değilse krediyi banka borcuna mı yatıracaksınız? Zira öyle bir durumda borç taşıma şansınız var.
asla... tefeci ha onlar...
bi kısmını evet banka borcuna yatırmalıyım bi kısım da nakit ihtiyacından
buradan bi arkadaşın önerisiyle Aktfibank'a baktım onun da geri ödemesi çok çok fazla altından asla kalkamamBütün bankalara bakın mutlaka birinden çekersiniz
Peki kredi çıkıyor mu aktifbanktan?buradan bi arkadaşın önerisiyle Aktfibank'a baktım onun da geri ödemesi çok çok fazla altından asla kalkamam
Umarim her şey yola girer ne olursa olsun tefecilere bulaşmayınburadan bi arkadaşın önerisiyle Aktfibank'a baktım onun da geri ödemesi çok çok fazla altından asla kalkamam
dua edin benim için nolur Allah bi kapı açsın bana offffff![]()
özelden yazdımÖdeyeceğiniz bankayı söyleyebilir mısınız?
sonuna kadar denemedim geri ödemesi çok fazla olduğu için hesap kitap yapıp öyle denemeliyimPeki kredi çıkıyor mu aktifbanktan?
inşallah yaaUmarim her şey yola girer ne olursa olsun tefecilere bulaşmayın
doğru haklısınızRecep ayının ilk günü bugün... Bana da bir başka konuda başka bir üye hatırlattı Allah razı olsun.. Rabbim hakkınızda tez vakitte hayırlısını ve en güzel çözümü versin inşallah... Borç zor bir şey ama bilin ki Allah da el açana muhakkak ama muhakkak bir çıkar yol veriyor... imkanınız var ise bol bol Vakıa süresi okuyun...
faizine de razıydım 60 ay taksitle verseler ama sıkıntılı işler anladım daha büyük dert açmayayımAlmadim ancak mantikli gelmiyor.
20000 tl icin 2000tl faiz odeyecegine, 20000tl icin 25000tl odetiyor
Tefecilerle ayni mantikta isler, tefecilerde günlük faiz işletiyor.
Uzak durun derim
O zaman bı yakininizdan rica edeceksiniz siiziin için cekecekskor düşük olduğu için kredi kartı da vermiyorlar ne yazık ki
O zaman bı yakininizdan rica edeceksiniz siiziin için cekecek
Ama çok zor bu zamanda kimse bu iyiliği yapmaz birinci derece yakın akrabalarına söylesen sıkıştım diye